Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
A GSi-ket valami iszonyat pénzért adják, bár nem értem miért. Ezzel az erővel a Vectra 2000-eket is lehetne 1 milláért árulni, a turbóst meg 2-ért.

Ezt most nem konkrétan neked, hanem csak úgy:
A km, az meg kb semennyi a 2.0 mocinak, demég az 1.8-nak sem. Sőt, a te 1.4-es pörgősöd is símán elmegy 400-ezret, komolyabb hiba nélkül. Nem értem miért félnek az emberek attól ha valaki odaírja, nem pedig visszatekeri 120-ra. Én szoktam látni olyanokat havernál, hogy az emberek 70%-a nem hinné el. Ez csak nálunk ilyen, gogy minél öregebb 1 autó,annál kevesebb a km, meg ha valamiben 200- ezer van, akkor az szar. Egyik koleegám vett 3 éves H Astrát. Kérdem km?? óó kevés, csak 63-ezer. Aham, bőrkormáyn szarrá kopva, kapcsolókon kopottak a jelzések. Inkább 263 ezer, de ő meg van győződve, hogy az annyi. Én meg meghagyom a hitébén. Valamelyik nap, 670-ről kellett egy Sharan-t 180-ra állítani és ez csak 1 a sok küzül, bár azért ennyire extrém ritkán jön, inkább az a vicces, mikor az ember felismeri, hogy jé ez már volt itt 2-3 éve és most megint vissza kell állítani.
Még egy szaros 1200-es hulladék olajjal járatott fostalicska Zsiguli is röhögve kinyög 250-ezret.
Másik ember, 3 hónapiga árulta az A Vectráját. Hibátlan, kivéve 1-2 városi sérülést. Sosem volt kasztnizva, sehol egy rozsda, hibátlan mindene, klíma is tökéletes. 95-ös és magábnak hozta annak idején Ausztriából. Senkinek nem kellett 350-ért sem, mert 375 ezret mutatott az órája. Na miután ezt megunta, vett 1 bontott órát, amiben 165-volt 2 hét alatt eladta 450-ért. Most ez jó?? HA ez kell az embereknek, akkor legyen, kapnak 1 számsort, oszt annyi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másik ember, 3 hónapiga árulta az A Vectráját. Hibátlan, kivéve 1-2 városi sérülést. Sosem volt kasztnizva, sehol egy rozsda, hibátlan mindene, klíma is tökéletes. 95-ös és magábnak hozta annak idején Ausztriából. Senkinek nem kellett 350-ért sem, mert 375 ezret mutatott az órája. Na miután ezt megunta, vett 1 bontott órát, amiben 165-volt 2 hét alatt eladta 450-ért. Most ez jó?? HA ez kell az embereknek, akkor legyen, kapnak 1 számsort, oszt annyi.