Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TasiA

senior tag

válasz dokar #7769 üzenetére

A GSi-ket valami iszonyat pénzért adják, bár nem értem miért. Ezzel az erővel a Vectra 2000-eket is lehetne 1 milláért árulni, a turbóst meg 2-ért. :W

Ezt most nem konkrétan neked, hanem csak úgy:
    A km, az meg kb semennyi a 2.0 mocinak, demég az 1.8-nak sem. Sőt, a te 1.4-es pörgősöd is símán elmegy 400-ezret, komolyabb hiba nélkül. Nem értem miért félnek az emberek attól ha valaki odaírja, nem pedig visszatekeri 120-ra. Én szoktam látni olyanokat havernál, hogy az emberek 70%-a nem hinné el. Ez csak nálunk ilyen, gogy minél öregebb 1 autó,annál kevesebb a km, meg ha valamiben 200- ezer van, akkor az szar. Egyik koleegám vett 3 éves H Astrát. Kérdem km?? óó kevés, csak 63-ezer. Aham, bőrkormáyn szarrá kopva, kapcsolókon kopottak a jelzések. Inkább 263 ezer, de ő meg van győződve, hogy az annyi. Én meg meghagyom a hitébén. Valamelyik nap, 670-ről kellett egy Sharan-t 180-ra állítani és ez csak 1 a sok küzül, bár azért ennyire extrém ritkán jön, inkább az a vicces, mikor az ember felismeri, hogy jé ez már volt itt 2-3 éve és most megint vissza kell állítani.
    Még egy szaros 1200-es hulladék olajjal járatott fostalicska Zsiguli is röhögve kinyög 250-ezret. ;) Másik ember, 3 hónapiga árulta az A Vectráját. Hibátlan, kivéve 1-2 városi sérülést. Sosem volt kasztnizva, sehol egy rozsda, hibátlan mindene, klíma is tökéletes. 95-ös és magábnak hozta annak idején Ausztriából. Senkinek nem kellett 350-ért sem, mert 375 ezret mutatott az órája. Na miután ezt megunta, vett 1 bontott órát, amiben 165-volt 2 hét alatt eladta 450-ért. Most ez jó?? HA ez kell az embereknek, akkor legyen, kapnak 1 számsort, oszt annyi. ;)

Új hozzászólás Aktív témák