Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Én úgy látom, hogy a vadóc korszakon nagyrészt mindenki átesik, aztán vagy törénik valami és úgy változtat (vagy nem változtat), vagy egyszerűen a korral benő a feje lágya és lassan lesz veszély- és felelősség érzete is az "én kúrva jól vezetek" öntudat mellé. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg olyan ember van az úton, aki nem érzi az autóját, csak megtanulta hogyan kell közlekedni. Na ilyenkor hiába hiszed, hogy te "jó" vagy, baj lesz belőle! Sokszor látok vagány sofőröket, akiknél csak a szerencse, vagy a másik jó indulata miatt nem lett baj. Én mai napig szeretek kicsit kekekcekedni, de csak addíg amíg kiderül kinek megy jobban a vasa és ott vége!!!!! Nem bírom a hülyéket, aki nem tud veszteni, és addíg kínlódik, hogy csak azért is ő akar elől menni, mert "na nehogy már!!" Na ezeket elengedem, had menjen, gondolja csak azt, hogy jobb és húzzon minél messzebb tőlem és mindenkitől! Ezek a közveszélyes álatok, akik megérdemelnék az első lehetőségnél a mocskos nagy verést! Ha meg a másik a jobb, akkor egy elakadás jelző villogás, oszt köszi!
Amúgy béke srácok, szerintem mindannyiunknak vannak csúnya történetei, amik nem tetszenének másoknak, de lehet már magunknak sem!
A lényeg, hogy akarjunk, tudjunk változni, fejlődni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Androidos fejegységek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest