- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Én úgy látom, hogy a vadóc korszakon nagyrészt mindenki átesik, aztán vagy törénik valami és úgy változtat (vagy nem változtat), vagy egyszerűen a korral benő a feje lágya és lassan lesz veszély- és felelősség érzete is az "én kúrva jól vezetek" öntudat mellé. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy rengeteg olyan ember van az úton, aki nem érzi az autóját, csak megtanulta hogyan kell közlekedni. Na ilyenkor hiába hiszed, hogy te "jó" vagy, baj lesz belőle! Sokszor látok vagány sofőröket, akiknél csak a szerencse, vagy a másik jó indulata miatt nem lett baj. Én mai napig szeretek kicsit kekekcekedni, de csak addíg amíg kiderül kinek megy jobban a vasa és ott vége!!!!! Nem bírom a hülyéket, aki nem tud veszteni, és addíg kínlódik, hogy csak azért is ő akar elől menni, mert "na nehogy már!!" Na ezeket elengedem, had menjen, gondolja csak azt, hogy jobb és húzzon minél messzebb tőlem és mindenkitől! Ezek a közveszélyes álatok, akik megérdemelnék az első lehetőségnél a mocskos nagy verést! Ha meg a másik a jobb, akkor egy elakadás jelző villogás, oszt köszi!
Amúgy béke srácok, szerintem mindannyiunknak vannak csúnya történetei, amik nem tetszenének másoknak, de lehet már magunknak sem!
A lényeg, hogy akarjunk, tudjunk változni, fejlődni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest