- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Bontottam meg raktam már össze pár autót, így igen, tudom miről beszélek, mellékállásban meg autóvillamossággal foglalkozom.
Illetve van jó pár haver akik bontással foglalkoznak, és rendszeres nálunk hogy két autóból építenek egyet eladásra a megmaradt cuccokból amiket nem tudnak eladni, de így még pénzhez jutnak.
Amennyi pénzből megállna ez a tragacs, annyi pénzből veszel egy normálisabb autót, ez csak látszatra tűnik nagyon jó vételnek, aki rutinosabb az látja hogy egy roncs, és forintot sem ér, ezek a kupék amik normális állapotban vannak milla körül mennek, full bőr belsővel és full extrával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest