- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Alakítottam ma egy kicsit a műszerfalon
Forrasztottam, illesztettem, takarítottam, ügyeskedtem és kész a fedélzeti számítógép kijelzője
Pixelhiba mentes, minden izzó jó benne és a műszeregységek világítása is 100%-os (led, izzó vegyesen
).Ugyanakkor azt mondja az autóm, hogy "Bremsbelag" német a drága kompjútere és ha jól értem azt szeretné, hogy cseréljek fékbetétet... na ja de hol? Az összeset vagy csak elöl, hátul? Na majd rá is kukkantok szemre is, hogy melyik tűnik kopottnak annyira, hogy cserélni kelljen... de, hogy még ezt kis jelzi... nem semmi

+ Van valahol leírás arról, hogy milyen hibakódokat adhat ki a fedélzeti számítógép? Az összes lehetséges érdekelne mert amelyiket magamtól nem tudom lefordítani azt megkeresném szótárban így mindig tudnám, hogy mi a baja
(11,5 év német után sem megy azért minden... sőt
)Vagy olyat hogyan lehet csinálni, hogy a német fedélzetim angol legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Forrasztottam, illesztettem, takarítottam, ügyeskedtem és kész a fedélzeti számítógép kijelzője
)