Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

Ma elmentem 1 kis útra a tiszához, viszont motorikusan most már biztos, hogy valami nem oké az autóval. Odafelé semmi gáz nem volt, visszafelé kezdődött azzal, hogy nem indult az autó... Rádió kb. 5 perc alatt merítheti le annyira az akksit, hogy a motor csak nehézkesen induljon el ?

Végülis elindult, jöttünk hazafelé, de az alapjárat nagyon szarakodós volt. Amikor kanyarodtam ki a főútra bedadogott a motor, adtam neki 1 szép kövér gázfröccsöt, nehogy ott rohadjon le az autó keresztben. Visszafelé, amikor a 1 lámpánál meg kellett állni, akkor le is fulladt a francba amikor megálltam. Ott már elindult, de dadogott a motor és majdnem fulladt megint, de a gázzal tudtam játszani, hogy megtartsam. Visszaértünk az utcába, megálltam az út szélén, itt is lefulladt természetesen... Amikor indítottam a motort semmi gáz nem volt, pöccre indult és ment az alapjárat. Tehát akkor jelentkezik leginkább a dolog, amikor már mentem vele 1 kicsit és meg kell állni lámpánál. Valamint járó motornál, álló helyzetben 1 hülye hangot hallottam az utastérben, ez kívülről és a motor felől nem hallatszik: 0:06-tóll föleg a kesztyűtartó környékéről jött a hang.

Gondoltam arra is, hogy csak a generátor, ahogy tölti az akksit, de az valszeg kintről is hallanám. Ahogy leállítom a motort azonnal megszűnik a hang.

Amikor megvettük az autót, akkor is nehezen indult és le volt merülve teljesen az aksi, azt újra formázták, de én arra gondoltam, hogy vagy az aski, vagy a generátor lehet sz.r. Az alapjárati motort meg meg kell nézetnem, mert ez így nagyon nem frankó. Kedden viszem a szerelőhöz majd ott kiderül, hogy mi a baj... Az biztos, hogy ha motorikusan szar a cucc, akkor a kereskedés sokat fog fizetni, mert még garanciális a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák