Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Ma elmentem 1 kis útra a tiszához, viszont motorikusan most már biztos, hogy valami nem oké az autóval. Odafelé semmi gáz nem volt, visszafelé kezdődött azzal, hogy nem indult az autó... Rádió kb. 5 perc alatt merítheti le annyira az akksit, hogy a motor csak nehézkesen induljon el ?
Végülis elindult, jöttünk hazafelé, de az alapjárat nagyon szarakodós volt. Amikor kanyarodtam ki a főútra bedadogott a motor, adtam neki 1 szép kövér gázfröccsöt, nehogy ott rohadjon le az autó keresztben. Visszafelé, amikor a 1 lámpánál meg kellett állni, akkor le is fulladt a francba amikor megálltam. Ott már elindult, de dadogott a motor és majdnem fulladt megint, de a gázzal tudtam játszani, hogy megtartsam. Visszaértünk az utcába, megálltam az út szélén, itt is lefulladt természetesen... Amikor indítottam a motort semmi gáz nem volt, pöccre indult és ment az alapjárat. Tehát akkor jelentkezik leginkább a dolog, amikor már mentem vele 1 kicsit és meg kell állni lámpánál. Valamint járó motornál, álló helyzetben 1 hülye hangot hallottam az utastérben, ez kívülről és a motor felől nem hallatszik: 0:06-tóll föleg a kesztyűtartó környékéről jött a hang.
Gondoltam arra is, hogy csak a generátor, ahogy tölti az akksit, de az valszeg kintről is hallanám. Ahogy leállítom a motort azonnal megszűnik a hang.
Amikor megvettük az autót, akkor is nehezen indult és le volt merülve teljesen az aksi, azt újra formázták, de én arra gondoltam, hogy vagy az aski, vagy a generátor lehet sz.r. Az alapjárati motort meg meg kell nézetnem, mert ez így nagyon nem frankó. Kedden viszem a szerelőhöz majd ott kiderül, hogy mi a baj... Az biztos, hogy ha motorikusan szar a cucc, akkor a kereskedés sokat fog fizetni, mert még garanciális a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpársportok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest