Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

válasz Vesztor87 #60124 üzenetére

Rozsda nuku, kivéve a kipufogódob külső része kezdett rohadtni, de azt hallottam, hogy le kell sz.rni, ameddig a belső rétege 1-ben van nem gázos a dolog, márpedig azon semmi rozsda nincs.

Pár napja raktam fel ide képeket:
    [link]

[link]

[link]

Árban úgy nézett ki a dolog, hogy 630-ért hoztam el, és 60 volt a névre írás. Klímát feltöltötték, kitisztították, alapjáraton állítottak, kb. még 40-et költöttek őkis a motorra, mielőtt átvettem tőlük.

Mivel még első autó és friss a jogsi autó ügyben nuku a tapasztalatom, ezért ismerős jött el velem nézelődni.
    Szerintem nem volt rossz vétel, pár évig kiszolgál még, aztán váltom 1 pár évvel fiatalabbra. A J astra nagy fétisem, főleg a szedán formája viszi a prímet nála, OPC -ben meg egyenesen álom a dolog. :D Csak mivel 22 évesen nincs fölös 5-6 millám 1 autóra, ezért megelégedtem ezzel a verdával. :)

Amik talán hátrányosságok, hogy vennem kell majd 1 új kormányt, mert ennek a közepe elég gány (hiányzik róla az Opel logo, és szakadt a jobb oldali dudagomb. Illetve nincs hátsó ablaktörlő, 1 fémlappal fedték le a helyét. De ameddig nem ázik be nem érdekel különösebben, a szedánokon sincs és abból is ki lehet látni, ha esik :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés