Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannen
tag
Ez egy androidos fejegység canbus-os kapcsolattal, mindenre az autót használja.
Bluetooth: Akkor, ha jó értelmezem, a BT azért szükséges, mert az AA egyik alap funkciója a telefonhívás fogadás/indítás is, ami BT-on történik, függetlenül attól, hogy a kép és a zene a WIFI-n megy. Ezért lehet, hogy ha kikapcsolom a BT-t, akkor az egész AA kapcsolat bontódik? (Egyébként van mikrofonja, és a telefonálás is működik.)
Hangminőség: A készülék új, egy hete tesztelgetem, és alapból nagyon szépen szól. Pár napja, mióta AA van, azt fülelem, hogy rosszabb lett-e a zene minősége, mióta így a telefonról szól a spotify, és nem a saját app.-ról. Úgy tűnt, hogy talán kicsit gyengébb AA-val a hangminőség, de lényeges különbség nincs, és akkor lehet, hogy ez csak fül kérdése.
-
modeller
aktív tag
Ha ez egy utólagos (nem gyári) fejegység, akkor minden attól függ hogy működik.
Az AA képe mindenképpen WIFI-n megy ki a telefonról a fejegységre és általában a hang is. Utána a nagy kérdés, hogy a fejegység és az autó audio rendszere hogyan van összekötve. Ha mondjuk AUX-on, akkor ott máris degradálódik a hang a DA átalakitás miatt, arra amit a fejegység erősitője tud.A BT általában csak arra kell, hogy a telefonhivások hangja ne menjen keresztül a fejegységen, hanem közvetlenül az autó rendszerére kapcsolódjon, igy nem kell pl. mikrofonnal bajlódni. (ill. kell, ha akarsz pl. AA asszisztenst használni, ilyen esetben meg kell csapolni az autó mikrofonkábelét és visszavezetni a fejegységbe)
-
Tannen
tag
válasz
gulyasa #1458 üzenetére
Működik, szuper!
Valószínűleg az engedélyek letiltása volt az oka, hogy nem kapcsolódott egyből.
(A telefonom fejlesztői beállításában egyébként szerepelt a vezeték nélküli AA lehetőség.)
Hála, és kösz még1x !Ami még kérdés nekem:
-A fejegység wireless kapcsolódik a megfelelő párosítás után, ugye ez valamiféle wifi kapcsolat? Viszont a bluetooth kapcsolat is szükséges emellett? Ahogy tesztelgetem, úgy tűnik, kell az is.
-A másik a hangminőség: Ennek az új autós fejegységnek nagyon jó erősítője van, equalizeres zenei beállítással. Wireless AA esetén a zenei hangminőséget mi határozza meg alapvetően? A fejegység, vagy a telefon, illetve a telefon zenei lejátszó app-ja? -
eldoble
aktív tag
Ezt írtad először, ez megy továbbra is?
"BT-on keresztül csatlakozik a telefon a kocsihoz és spotify-t le is játsza a hanghivások rendben mennek . és a kábellal tölti is a telefont, csak épp az android auto nem ismeri fel ."
Akkor elvileg a Bluetooth-nál látja az autót, itt próbáld elfelejtetni és mindent elölről kezdeni az adattörlés után.
De, nincs sok ötletem. -
gulyasa
őstag
Nem ez a fejlesztői menü. Ez csak az, ami a Verzió menüben van és azt mutatja, hogy a telefonodon milyen engedélyeket adtál meg az AA-nak.
Amúgy nekem a sok kikapcsolt(=letiltott) engedély miatt úgy tűnik, hogy gyakorlatilag használhatatlanra van beállítva az AA-d. Ezeket a beállításokon belül az engedélykezelőben találod. Megkeresed őket és rányomva a megjelenő listákban mindenhol bekapcsolod az AA hozzáférését.
Szerk.: Legalábbis nálam minden engedély meg van adva az AA-nak.Tehát ismétlem: a "Verzió..." sort nyomogasd gyorsan, egymás után 10-szer, majd fejlesztői menü engedély elfogadása (ha még nem történt meg), majd a kijelző jobb felső sarkában a "hárompöttyös" menüben jelenik meg a fejlesztői beállítások menü.
-
-
Tannen
tag
válasz
gulyasa #1455 üzenetére
Engedélyek:
phone: ki
contacts: ki
sms: ki
microphone: ki
calendar: ki
call_log: ki
nearby_devices: beHa rákattintok, akkor nem csinál semmit, változtatni nem engedi.
Ez egy Galax A71 (Android 13) , gyárilag volt rajta AA, amit frissítettem.
Amúgy többféle jó minőségű kábellel is próbáltam a fejegység USB-re csatlakoztatni, de rövid homokórázás után mindig azt mondta, hogy csatlakoztassak telefont.Akkor szerinted lehet, hogy nálam a telefonnal lesz a probléma?
Kösz, hogy segítesz! (már tényleg elfogytak az ötleteim) -
gulyasa
őstag
Az hogy vezeték nélkül miért nem működik nálad, azt okozhatja a nem megfelelő kábel is.
Ha visszaolvasol, rengeteg kábeles probléma miatti kapcsolódási hibáról olvashatsz a topikban.Az AA-ban alapban nem mindig van bekapcsolva a vezeték nélküli használat.
Viszont ez egy olyan menüben található, ami csak fejlesztői módban elérhető.Tehát: a telefonodon indítsd el az AA-t - ezt vagy megtalálod a beállítások menüben. Pl. Samsungoknál a Beállítások / Csatlakoztatott eszközök almenüben találod. Egyébként az Android 10 óta a rendszer része az AA, viszont léteznek olyan telefonok (pl. Xiaomi, stb.), amelyekből valamiért hiányzik. Vagyis ha külön telepítened kellett, akkor abban az esetben ott lesz a telepített alkalmazások között.
Szóval elindítottad az AA-t a telefonon. Letekersz legalulra, és ott nyomj rá 10-szer a "Verzió" menüre.
Fogadd el a fejlesztői mód engedélyezését. Ekkor a jobb felső sarokban a "hárompontos" menübe belépve, megjelenik a "Fejlesztői beállítások" menü, amiben ellenőrizheted, hogy be van-e kapcsolva a "Vezeték nélküli Android Auto" lehetőség.
Ha nem lett volna bekapcsolva, akkor kapcsold be és onnantól mennie kell vezeték nélkül kapcsolódva is. -
Tannen
tag
Bekerült az autóba egy új androidos fejegység (android 13-al fut), van rajta 4G wireless AA is. Telefonommal a leírás szerint bt is megtalálták egymást rögtön (zenelejátszás rögtön elindult), de utána nem csatlakoznak AA szerint, és a fejegység folyamatosan csatlakozást kér, hiába próbálaom USB-n keresztül sem indul el. Szerintetek hol keressem a hibát? Ha egy fejegység tudja az AA-t, akkor mindegy, hogy milyen autóban van szerintetek?
-
eldoble
aktív tag
-
nfsu17
veterán
Simán lehet, hogy ez tényleg SW-es g*basz lesz, mert rengetegen írnak hasonló gondról, Opel is van közöttük. Itt
Valaki azt írja, hogy még valami korábbi HyOS verziója van, azzal még jó.
Valaki nem tett vissza mentést más telóról, tehát szűzen belakta az új rendszert és úgy jó. De ugye ha SW-es a bug, akkor lehet szűz, akkor sem biztos, hogy fog menni.
USB-s wireless adapter vkinek megoldotta.
Nekem Poco F5 van, egy sima 50cm-es ugreen (tehát nem gyári) kábellel azonnal megy az AA, bár én nem szeretem, nem használom.
Van wireless dongle-m is, azt még nem használtam. -
repvez
addikt
3 kábellal probálkoztam 2 db 50cm es egy 2m hosszuságuval és töröltem az adatokat is az android auto appban, de semmi változás nem ismeri fel, hogy rá lett dugva a telefon a rendszerre, töltést mindegyik kábellal felveszi.
A kábelekkel mindegyikével tudok adatot is másolni a telefon és a PC között, tehát nem csak töltésre jók.
Nem tudom , hogy mi változott ennél a készüléknél amitől nem megy. -
eldoble
aktív tag
válasz
gulyasa #1445 üzenetére
"simán megy ugyan azzal a kábellel."
Ez pont nem arra utal, hogy a kábel a gond, de persze attól még lehet.Most kínlódtam én is AA-val, ugyan ez volt a gondom, 4 telefonnal, 4 kábellel próbálkoztam, míg amit itt írtam #1444 megoldotta, egyik esetben sem volt gond a kábellel.
Persze nyilván azt próbálja meg, hogy az eredeti adatkábellel is tegyen próbát, meg esetleg több más kábellel is, az gyors, egyszerű próba, 1% esély talán van rá, hogy ez lesz a gond...
Na, majd remélem kapunk valami visszajelzést a megoldásról, de akinek nem volt igaza, az fizeti az első kört ... -
gulyasa
őstag
válasz
eldoble #1444 üzenetére
De pedig kábel lesz a gond - a tapasztalatok szerint az esetek 99%-ban.
Ott a kulcs idézet a kérdezőtől:
"Amiota lecseréltem a telefonomat nem tudom használni az android autot .
A régi telefonommal egy xiaomi mix2s és a bátyám mi10 telefonjával simán megy ugyan azzal a kábellel."Én is a telefonváltók között voltam és ugyanezzel a problémával szembesültem, ahogy többen is.
Amikor először használtam volna AA-t az akkori Huawei P20 Pro telefonommal, a gyárival megegyező tartalék Huawei kábeleimmel (USB-A-TypeC) próbálkoztam, de sehogy sem akart csatlakozni. Majd előbányásztam az eredetileg a telefonhoz eredetileg kapott gyorstöltő kábelt és láss csodát, azzal csont nélkül sikerült.
Aztán időközben lecseréltem a telefont Samsung S23+-ra, aminek a saját kábelét (TypeC-TypeC) nem használhattam az autóban, mert abban USB-A van. Viszont a Samu egyik Huawei-es kábelemmel sem akart csatlakozni. Harmadik próbálkozásra egy noname USB2-es TypeC-USB-A kábel vált be. -
eldoble
aktív tag
Nem kábel gond, ha eddig jó volt a kábel (99%).
A beállításokban menj az alkalmazások menüpontba, itt kapcsold be (bal fönt három pont), hogy a rendszer alkalmazások is látszódjanak, keresd ki az AA-t, majd töröld a gyorsítótárat, ha ne nem oldja meg a gondot akkor töröld az adatokat is. -
repvez
addikt
tud valaki segíteni nekem , hogy mi lehet a probléma ha nem ismeri fel a telefon azt, hogy rá lett dugva kábelen a kocsira?Amiota lecseréltem a telefonomat nem tudom használni az android autot .
A régi telefonommal egy xiaomi mix2s és a bátyám mi10 telefonjával simán megy ugyan azzal a kábellel.
Probálkoztam más az uj telefon kábelével is semmi változás nem lett.
A legujabb február 14es kiadásu AA lett feltelepitve és a telefonon is most februárban lett uj rom a hyper os 2.02, de az elözö hyper os 1.0.12 vel se ment.A régebbi telefonokon még android 12 volt azokkal ment.
Egyébként egy POCO F6 512mb telefon és egy 2017es opel indignia lenne amivel használnám, sajnos vezeték nélkül nem lehet kapcsolodni android autoval.
BT-on keresztül csatlakozik a telefon a kocsihoz és spotify-t le is játsza a hanghivások rendben mennek . és a kábellal tölti is a telefont, csak épp az android auto nem ismeri fel .
Van valami speciális kábel tulajdonság aminek meg kell felelni hozzá? ha igen mi az és melyik az a kábel ami biztosan tudja, illetve ,hogy van e valahol valami rjtett beállitás ami kellhet hozzá vagy legalább egy diagnosztika, hogy mi nem tetszik neki. -
gulyasa
őstag
Emlékeim szerint az Android 10 óta a legtöbb telefonon a rendszer része az Android Auto. Nekem annó a Huawei P20 Pro utolsó főverzió frissítése Android 10 volt és azon sem kellett már külön telepíteni az AA-t.
De ha nálad nincs fent alapból, akkor ott az APKMirror AA letöltési oldala. Ott lentebb megtalálod azt a verziót, ami a telefonodra "illik".A kábel az egy más téma. Minden egyes autó márka vagy fejegység esetén - van hogy típuson belül is eltér -, is kérdés, hogy melyik esetben milyen kábel válik be.
Amíg a P20 Pro-m volt, a 2021-es Suzuki SX4-SCross-omban egyedül a telefonhoz gyárilag adott gyorstöltő kábellel volt hajlandó kommunikálni - még egy tartaléknak beszerzett másik ugyanolyan gyári kábel sem volt jó neki.
Samsung S23+-ra váltáskor meg mindenféle próbálkozás után egy noname USB2 kábel vált be. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Android auto-t honnan érdemes letölteni, illetve sima mezei usb - usb C kábel elegendő hozzá?
Köszönöm!
-
tyielow
aktív tag
Tegnap vettem észre, hogy a shelly-s okosotthon ketyeréimet is ki lehet varázsolni AA képernyőre
Jössz haza, motoros kapu 1 érintés az infotaintment kijelzőn és nyílik. Fászááááá (amúgy még kerítésem sincs nemhogy motoros kapu)
-
hubber19
junior tag
Segítsetek , kérlek : AA Pixel 7 Pro-n, verzió : 12.7.643414-release
A korábban használt autóban nem működik, Ford Focus csak vezetékes USB AA van, wireless nincsen.
Bármilyen USB kábellel próbálom nem akar menni vele csak Wireless módon, azt pedig a Ford nem tudja. Korábban hibátlanul ment, telefon törölve újra hozzáadva : semmi
A másik autóban (Skoda) simán megy USB-ről és Wireless is.
A Ford-dal meghülyült, nem hajlandó kezelni USB-ről, teljesen mindegy milyen kábellel próbálom. Eddig hibátlan volt.
Esetleg valami frissítés miatt ment el, szerintetek? De akkor a Skoda-n miért nem?
Más telefonról megy az AA a Ford-ban is. -
modeller
aktív tag
válasz
modeller #1432 üzenetére
Ja, a waze-re akartam irni, hogy nálam nincs is a keresőmezőben mikrofon ikon, a kormányról inditva, meg a központi assistant indul be, de már itthon vettem észre, hogy ezer éve nem frissült a waze a telefonom, tehát ezt lehet nem aktuális már. (nem használok waze-t, a play store meg kézi frissitésre van állitva és ha egy alkalmazást nem használok egy ideje, akkor nem is mutatja, hogy frissités van hozzá)
-
modeller
aktív tag
Nálam sem működik a magyar hangfelismerés maps-ben, sem kormányról nyomva, sem a keresőmező melletti mikrofon ikonon. De remekül el lehet diskurálni az Assistant-al, angolul, ami mindenre jó, csak navigációt kezelni nem...
Viszont most láttam, hogy megjelent az AA alkalmazások között a Simple és pár kattintással lehet autópálya matricát venni benne. Ez tök jó funkció.
-
woodworm
veterán
válasz
jobbacsabba #1430 üzenetére
Semmit nem állítottam. Viszont csak Waze és az OsmAnd esetén működik, Maps-nál nem.
-
woodworm
veterán
válasz
jobbacsabba #1426 üzenetére
Ha az "OK, Google"-t vagy az oldalsáv mikrofonját használod, akkor nem érti, ha a keresősáv mikrofonját használod, akkor érti. Ki érti ezt?
-
modeller
aktív tag
válasz
jobbacsabba #1426 üzenetére
Nem sikerült... Továbbra is a google assistant kapja a hangot, nem a gboard.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
modeller #1421 üzenetére
Megoldódott, hogy AA értsen magyarul? Nálam a waze felismeri a magyar hangom, de az AA nem. Korábban pedig jól működött az AA is. Valamikor nyáron felejtette el az anyám nyelvét, sokáig nem használtam, most megint szükségem lett volna rá és nem megy...
Valami működő eljárás esetleg van a probléma megoldására? (Azon kívül, hogy gyújtsam fel az autót és dobjam bele a tűzbe a telefont is és járjak országbérlettel.) -
tyielow
aktív tag
Régen nem írtma a topkiba, de most van pár bosszantó dolog. Sosem tudom eldönteni, hogy waze eredetű vagy AA, mert csak az autóban használom. Szóval a nagy bajom hogy tegnap óta offline térképen fut a waze. MIÉRT??
További bugok: örökös homokóra;;
a kijelző induláskor semmire se reagál, nem lehet utazást tervezni;;
random időközönként kiírja hogy nincs AA kompatibilis telefon a közelben
Skoda Octavia 2024.
Amúgy szeretem a wireless AA-t, perfect a bemondós címkeresés. a teló melegszik mint az állat, úgyhogy a hűtőrácsba ékelve tartom... -
laca891
aktív tag
válasz
whitemulti #1414 üzenetére
Megoldódott, mert nálam is hasonló a hiba. Csatlakozik, de sötét a képernyő a másik telefonnal jó.
-
modeller
aktív tag
A maps-nek való magyar cim bemondásra van valami új trükk? Mert a régi (google speech services és társai adatainak törlése) már nem segit jó ideje...
Nevetséges, hogy ezt nem tudják megoldani.
Persze értem, hogy ott az a különbség, hogy AA-ban nem a billentyűzetnek diktálsz, hanem az assistantnak, az pedig nem tud magyarul, de ilyen esetben fallback-elni kellene a billentyűzetre.
Ráadásul ma már az assistant is necces, hogy nem tud magyarul, amikor a legtöbb AI motor érti.
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy 2021-es Suzuki Sx4 S-cross-t ebben szeretnék egy Samsung S23-al YouTube-öt varázsolni. Az Aaad megvettem és azzal feltettem a Carstream és a Fermata-àt. A YouTube nincsenek új üzenetek-ez írja ki a Fermata pedig csak hangot játszik le. Tud valaki valami megoldást? -
Gabesz87
veterán
Hogy a túróba lehet megváltoztatni a navigációs hang nyelvét? Aug. elején Horvátországban voltunk és fogalmam sincs miért, de azt hiszem, már odafelé menet kezdett el angolul beszélni. Én arra gondolok, hogy esetleg a határátlépésnek lehet hozzá köze? Telón nem csináltam semmit! Azóta sem állt vissza. Egyetlen egyszer beszélt talán magyarul, mikor már itthon voltunk, de utána megint angolul. Samsung S21 teló, VW MIB2 fejegység. Tudtok segíteni, hogyan tudom magyarra állítani a nyelvet?
Waze-t használok, de Mapson is ugyanaz a szitu. -
whitemulti
csendes tag
Sziasztok
Abban kèrnèm a segítsègeteket, hogy adott egy Nissan Qashqai j11 2018as már a modell frissített verzió. Eddig semmi gond nem volt az Android autóval. Redme note11el. Lecserèltem a telefont egy Redme note 13pro pluszra. Összekapcsolódik de az autó kijelzője fekete. A zene számokat lejátsza. Egy 5 perc után megjelenik valami a kijelzőn de semmire nem reagál, így ha telefonálni szeretnèk le kell húznom a telefont az usbről. Ha veszek egy adaptert az megoldja a gondot?
Pl egy ilyet
https://www.laptophardware.hu/android-auto-es-apple-carplay-wireless-vezetek-nelkuli-adapter-autoba-android-es-apple-kompatibilis-egyben-smart-box-100-31815.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw-O6zBhASEiwAOHeGxRw8uZ-dENipL-eKBDscCMts1wdxhVuzYnFnvOtV1F3WFabkT5pkOxoCzSAQAvD_BwE
Más kocsiba simán megy a 13pro plusszal. A Qashqai ha a règi telefonnal csatlakozók azzal sincs gond.
Köszönöm előre is a segítsèget
-
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Tagok!
Vásároltam egy fedélzeti kamerát a kocsiba, amin android car .carplay csatlakozás is van.A xioami mi 9 telefonnal android car fejlesztői módban sikerült csatlakozni.A problémám az, hogy szükséges wifi, bluetooth helymeghatározó kapcsolat, de amikor meszűnik az internet a wifin nem kap internetet a kamera.Mobilnet mindig bekapcsolva nem vált át 4g-re csak ha kikapcsolom a wifit,ezáltal a kapcsolat megszűnik.A telefon beállításnál fejlesztői módban is próbáltam rájönni a problémára.
Kérem segítségeteket , hogy a wifi kapcsolat menjen és egyidőben a mobilnet is.Más telefonokkal tőkéletes megy. Imabegon 4k 10.26 dash cam
Köszönöm. -
Don Cobra 28
csendes tag
Tisztelt Tagok!
Vásároltam egy fedélzeti kamerát a kocsiba, amin android car .carplay csatlakozás is van.A xioami mi 9 telefonnal android car fejlesztői módban sikerült csatlakozni.A problémám az, hogy szükséges wifi, bluetooth helymeghatározó kapcsolat, de amikor meszűnik az internet a wifin nem kap internetet a kamera.Mobilnet mindig bekapcsolva nem vált át 4g-re csak ha kikapcsolom a wifit,ezáltal a kapcsolat megszűnik.A telefon beállításnál fejlesztői módban is próbáltam rájönni a problémára.
Kérem segítségeteket , hogy a wifi kapcsolat menjen és egyidőben a mobilnet is.Más telefonokkal tőkéletes megy. Imabegon 4k 10.26 dash cam
Köszönöm. -
Gabesz87
veterán
válasz
Freezee #1408 üzenetére
Ja, hát eddig nálam is frankón működött. Csak hogy szemléltessem miért is utálom a Google-t. Az M3 Régió játékbotlból mentem haza a XVI-ba, Sashalomra. Google szerint menjek erre:
És mi van erre, nézzük:
Nem normális
Arra gondoltam, nincs-e esetleg vmi földút is beállítva az útvonalaknál, de szerintem nincs. Telón csekkoltam, majd ránézek AA-n keresztül is azért, bár gondolom az. u.a.
-
Freezee
senior tag
válasz
Gabesz87 #1406 üzenetére
Na ez érdekes mert én a Waze-t használom mindig AA-val és szinte azon az útvonalon megyek mint amit írtál minden 3. nap oda-vissza az elmúlt két hétben
. De nekem semmi probléma nem volt, pedig azért szoktam haladni eléggé, és folyamatosan szoktam jelenteni a kátyúkat is. A torlódást is jelzi időben, és a kalkulált időt is szépen eltalálja +/- 3 perc. ( volt egy balaeset közben aminél ugye dinamikusan elkezdett változni az érkezési idő de ez normális ).
-
gulyasa
őstag
válasz
Gabesz87 #1406 üzenetére
Nekem a Waze akkor szokta elveszíteni önmagát, ha egy megtervezett útvonalon haladva előfordul, hogy nincs térerő és eközben felülbírálom az utasításait (pl. nem akarok kikerülni mellékutakon egy feltételezett forgalmi akadályt, hanem haladnék tovább) és akkor nem tud újratervezni.
-
Gabesz87
veterán
Nem követem annyira a topikot, csak érdeklődnék, hogy általánosságban mostanság van valami gebasz a Waze-el? Világéletemben utáltam a Google Mapset navigálásra, több ugyanolyan helyzetben sokkal ostobább mint a Waze. Észrevettem viszont hogy betették végre a seb.határ kijelzést, ami plusz pont. De a Waze mostanság nekem tragédia mit művel. Ma pl. Törökbálinton voltam, odafelé Maps-el mentem, hazafelé, a 16.kerbe, gondoltam legyen Waze. Hát amit művelt az autópálya felhajtó körül, azt leírni sem tudom. Elvesztette az utat, gőze nem volt mi merre, újratervezés, de utat nem mutat
És ezt már máskor is tapasztaltam. Kénytelen leszek áttérni a Google Maps-ra a végén
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gépjárművekbe beépíthető Android Auto rendszer a jövőben mobilokon is működni fog.
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- Villanyszerelés
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest