Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem úgy, hogy elmúlt hatvan éves, nem nagyon használ netet, kiment az ósanba és valami katalógus/képernyőkép alapján megvette.
Kösz a javaslatot, megrögzött Bosh rajongó vagyok e téren.

Ami a legszebb: a második fotó korábban nem tűnt fel. Most megnéztem. Ezt a típust vitték ki. Akkor csak azt nem értem, miért mondták az ügyfélszolgàlaton a hölgynek, hogy ilyet nem árulnak...
-
kcsa
veterán
Én inkább egy kis áldozathibáztatással kezdeném:
- Hogy vehetett meg egy olyan típust amire rá se guglizott? Ahogy rákeres, rögtön látszik hogy nem Whirlpool.
- Az Auchan webshopban két kép szerepel az adott terméknél: az egyiken egy ténylegesen Whirlpool mosógép szerepel, a másik pedig az EU energy label, amelyiken szintén egy Whirlpool termék típusszáma szerepel, ami egyértelműen nem az, mint ami a webshopban fel lett tüntetve.
- Az Auchan webshopban látszik, hogy tényleg nem Auchan által forgalmazott termék ez, feketén fehéren szerepel a forgalmazó vállalkozás neve
- a forgalmazó vállalkozás weboldalán is tisztán látszik, hogy ez egy LG termék
- a forgalmazó vállalkozás weboldalán kapható az a Whirlpool termék, ami az Energy label-en szerepel.Utolsó két pontból sejthető, hogy összekeverték webshop importnál a termékek adatait.
Persze az, hogy mit sikerült kiküldeni, és miért pont azt, az egy következő kérdés.
Plusz egy kiegészítő javaslat: ne vegyen Whirlpool mosógépet

-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Az elmúlt harminc évben sokmindent rendeltem már neten, de ilyet még csak hallottam, azt is a temu áldozataitól.
Azon nem tudok napirendre térni, hogy tudtak olyan gépet kiszállítani, amit a kereskedő nem is árul... 🤣 -
válasz
Krugszvele
üzenetére
Hát nem.
Az eleve emberi hiba, hogy whirlpoolnak árulnak egy mosógépet és még a fotón is egy ki tudja milyen gép szerepel, aminek whirlpool a felirata.
De... hogy ezek után a szállító olyan gépet visz ki, amit az eladó nem is forgalmaz...
Az Auchantól nem vihették, de akkor honnan? És miért nem tűnt fel senkinek az átvételig?
És nem, semmi sem egyezett a Whirlpool márkanéven kívül. Én is körbejártam kicsit a témát, mert nem akartam elhinni, hogy ilyesmi létezhet. És hogy lehet, hogy még mindig ott a webáruházban, hibás adatokkal? Hajnalban, mikor a posztot írtam, még ott volt. -
Krugszvele
senior tag
Egy gép rossz számmal lett rögzítve. Az automata az eredeti számmal kitette a weboldalra, viszont a megrendelési szám mögött már egy másik gép volt. Bejött a megrendelés, valaki leszedte a polcról, összenézték, egyezett, átvették, egyezett, teherautón volt és kiszállították.
Egy ember egy hibája kellett hozzá.
Azt tegyük hozzá, az, hogy lg, whirpool, aeg, stb van rászitázva, jár valami egyébbel, mint hogy más rajta a mini felirat? Talán még egy kis szoftveres mókolás de alapvetően azért nem ugyanaz az összes, hogy 1) ne lehessen szerelni 2) különbözzön minden csavarban a tavalyitól, hogy ne lehessen cserélgetni 3) legyen munkája a sok tervezőnek, műanyag fröccsöntőnek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest