Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Mi a hüt szepen, mi a jeghideg?

Az hogy hany fokra allitod, azzal csak azt allitod be, hogy hany fokot szeretnel elerni az utasterben. Elvileg tizen 1-2 fokot kellene tudni fujnia, ha minden klappol. Szoval beallitasz mondjuk 22 fokot, akkor ahoz merten allitja a ventillator iranyat/sebesseget (ha automata a klima). A hömersekletet en sem tudom hogy van

Szerintem a klimakompresszor ki be kapcsolgatsaval fuj be minidg max hideget a rendszer (csak ha ugye nincs nagy kanikula sokszor all le a kompresszor, ha meg bekapcsolod, hogy LO akkor tolja folyamatosan max ventillacioval). Szerintem olyat nem tud, hogy egyszer 12 fokot fuj be folyamatosan, aztan allit rajta aztan 18 at fuj be. Vegülis a ki be kapcsolgatssal kb ezt eri el ugye...de ez erösen szvsz
Elvileg evente ellenöriztetni kell....en ezt sem a megvasarlas utan, sem azota nem tettem meg...ennek ittam most meg a levet, hogy most mar alig hüt es cicereg

Tisztitani otthon is lehet ilyen "klima bombaval" (utasterbe berakod, bezarod az ajtot ablakot, beinditod a gazt, közben meg megy maxon a klima belsö levegö keringetesen.
Az igazi tisztitas az ozonos, az minden bacit/gombat kinyir.
A lenyeg, hogy nem szabad, hogy szaga legyen, mert akkor ezerrel szipkazod be a bacikat/gombasporakat. (kisebb szagokat a klimabombaval is el lehet tüntetni, ha durvan büdös, akkor ozon.
En most arra jutottam, hogy nem art neki, ha nem full hideget fuj, de nyilvan nem szerencses, mert többet megy a kompresszor (akar folyamatosan) ezert jobban hasznalodik hosszu tavon.
Meg egy praktika, ha eddig nem volt klimas kocsid. Ha automata a klima, akkor megallas utan be kell kapcsolni a "nachklimatisierung" ot, az nalam ugy nez ki, hogy motor leallitas utan kb 15 percig megy a ventillator, hogy kiszaradjon a klima (ez akadalyozza meg, hogy paras maradjon, amibe a bacik es gombak megtelepednek). Ha nincs ilyen opciod/nem automata a klima, akkor megallas elött egy 10-15 perccel ki kell nyomni a klimat.
kb ezek jutottak eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motoros topic
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest