Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984
    veterán

én kiírtam hogy ilyen megszólítással ne is hívjon senki. Üzemanyag költség meg hasonlók, marhára nem érdekel, elmegy a tesco-ba ő sem kapja olcsóbban a cuccot mert oda kellett utazzon. Pofátlanság határtalan komolyan...
    Egyenlőre nem sürgős, aztán meglátom hogyan tovább.
    Nameg ugye kiírtam hogy 350 ezer km van benne (mondjuk azt is hogy motorcserés volt és au új motorban csak 250 ezer van).
    Aki elfogja vinni az opeles lesz és kifejezetten dízel B vectrát keres nem valaki aki csak keres egy autót, mert az nem fogja megfizetni.

anno mikor a passatot hírdettem, gondoltam nem lehet probléma az eladással millión felül költöttem rá, a motorban 30e km sem volt a totális felújítás óta, futómű, fékes szintén újak voltak, minden működött rajta, szép állapotú is volt, ment mint a villám, friss műszakis volt, akkor lett frissen féltengely cserélve meg 1-2 apróság, 273e km volt benne. leírtam a hírdetésben mindent a-z-ig, a kutya sem hívott fel, 1 hónap után átírtam a szöveget, hogy minden szuper, megkímélt, működő extrákkal és jött is rá az érdeklődő! tehát a lényeg, hogy egy 18 éves fosról nem azt akarja hallani az emberünk, hogy minden fel van benne újítva, hanem azt, hogy 18 éve megbontatlan minden, sőt még Günther fingjának a szaga is terjeng benne..... taszítja az embereket az, hogy egy vagyont költ a tulaj az autóra és töredékéért árulja....

végül tőlem egy nepper vitte el, lealkudta a béka segge alá, magánemberek jöttek, kipróbálták, cigánykodtak mindenen..... a nepper jött, kipróbálta, mondta, hogy ennyit adna érte és majd akkor kapok papírt, ha majd ő eladta..... és eladta 1 héten belül, fingom sincs hogy csinálta, de eladta!

Új hozzászólás Aktív témák