Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Nem kell a magyarázkodás, akiben ez benne van az tudja miért teszed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irigyellek is nem kicsit (de jó értelemben, félre ne értsd!), mázlista vagy
Remélem egyszer majd lesz valamim ami elegendő egy "bulihoz" az OPC mellé 
Az én hölgy utasom nem diszkrét sikítással jelzett vissza amikor pár napja éles kanyar (tehát több, mint 90 fok, azaz kicsit "vissza" is fordít) nem szép lassan ment mint a többieknek hanem vissza keddő padló kézi. Szegénykém megfelejte az üveget, szerencsére csak annyira, hogy egy percig mondta, hogy "ez miért jóóóó?"

Másik hsz.-edre: van a 4 henger (még a turbósban is) valami vonzó. Mármint a hangban. Nem csak a sor6, v8, W16 meg hasonlók tudnak szépen dalolni. Legalábbis nekem. Mighty Car Mods srácok 3 hengerest raktak rendbe multkor valami JDM -et, nekem az is bejött. Nem azon múlik. Nem a méret a lényeg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amargo érdekes egyébként, nekem a sima kis H a 190 sem érződött soknak. Csóri motor már sokkal többet nem húzna ki, de a futómű szerintem tök stabil és kellemes maradt, ahhoz képest, hogy nagyon nem erre van tervezve. Egyedül fülsüketítő hanngok a motorból, a paragi kipufból meg úgy miondenhonnan a szigetelés (hiányából) jelezték, hogy ha ezt sokáig tartom akkor elrepülök egy szebb helyre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem egyszer majd lesz valamim ami elegendő egy "bulihoz" az OPC mellé