- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Létezik, hogy nagyon észrevehetően jót tett ~300km pályázás (abból 150 elég húzós 4000 fölötti, nem ritkán 5000 rpm környéke és 150kmh min
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna 
Declare persze, hogy észreveszed. Nincs olyan, hogy nem veszed észre, aki azt mondja az önámít vagy hazudik. Persze ahogy írtad is a mérték nem mindegy egyáltalán

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Smart home kiarusitas
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a másik 150 ben volt sok lassúzás is dehát az is egyenletes 80kmh legrosszabb esetben is 3500 rpm) egy amúgy virgonc és szerintem nagyon is jó tartományban használt autónak? Városban használom igen nyilván, de azért messze nem úgy mint amit sokan városnak hívnak, hanem külváros, autópálya bevezető stb.. Nem tűnt fel, hogy el lenne lustulva, de most mióta ezt megjártam mintha valami megszállta volna