Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezt már korábban megbeszéltük.Nem pénz kérdés.Ha tudok segíteni szivességből teszem.Egyszerű otthon található dolgokból össze lehet hozni.(Mondjuk nekem nem gond,mert van hol,és van mivel)
Szivesen segítenék,de túl messze laksz.A legnagyobb baj az,hogy nem lehet egyformát,mindenhová jót csinálni,mert nagyban befolyásolja a motortérben lévő szabad hely.Ha megfeszülnék,akkor se tudnék látatlanba csinálni,mert nem tudom hová lehet felfogatni,milyen hosszú cső kell,stb.A jó múltkor tettél fel képet egy más rendszerű lecsapatóról.
Ennek az "öszvér" változatát csináltam meg ma,kíváncsi leszek rá,hogy fog szuperálni.(pontosabban:kartergáz visszavezetés a pill szelepházba nincs,mert minek Nem kell az.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szivesen segítenék,de túl messze laksz.A legnagyobb baj az,hogy nem lehet egyformát,mindenhová jót csinálni,mert nagyban befolyásolja a motortérben lévő szabad hely.Ha megfeszülnék,akkor se tudnék látatlanba csinálni,mert nem tudom hová lehet felfogatni,milyen hosszú cső kell,stb.A jó múltkor tettél fel képet egy más rendszerű lecsapatóról.