Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz trassher #45385 üzenetére

nekem sem szimpi ez a magatbeparkolo auto...viszont baromi sokan nem tudnak parkolni....nem tudtak/nem tudnak es nem is fognak tudni megtanulni :)) nekik mondjuk jol jöhet. Meg nekünk is, mert akkor talan nem lesz az, hogy azert nem talalok parkolohelyet, mert minden 3-ik auto balf@xul parkolt be :U

A tolatoradar, viszont nekem bejön :B Volt eddig egy meleg szitu, amikor köszönötetet mondhatok a tolatoradirnak.

Ket kocsi között alltam a shopi parkoloban. Kocsiba beülve, meg befejeztem egy telefont, aztan inditottam es rüki lassan ki. Beleneztem a jobb tükörbe, majd a balba, kocsi rükibe es jobbra balra nezegetve indulok ki. Kb meg csak 1-2 cm-t mentem hatra, amikor epp a bal tükörbe neztem bele felvisitott a semmiböl a tolatoradar. Egyböl ugye fek, hogy wtf. Nezek egyböl jobbra, semmi, vissza balra, semmi....aztan a következö jobbra nezesnel addigra mar elölepett a hatso oszlop takarasabol egy 140-150 ev közötti mamika, aki a parkolo autok segge mellett, azoknak, neha nekitamaszkodva 1m/h sebesseggel haladt. Eszre sem vette, hogy ott epp vilagit egy tolatolampa es talan indul kifele egy auto. Siman belepett a masik auto takarasabol a kocsi möge :Y .

Ez a gtc ugye eleg alacsony, hatra kilatni az ablakon eselytelen, igy marad a tükör es a tolatoradar, de ez igy jo kombo :)

Új hozzászólás Aktív témák