Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Én is szeretem a tolatóradart Az Astrába utólag került bele (az autó 1 éves születés napjára kapta) [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]
A Volvóba meg kamerával van kombinálva.
haddent Nekem van minden az autóban amit felsoroltál. Az a baj sok ember azt hiszi hogy ezek a 3 betűs dolgok (ABS,EPS,ASR és társai ), meg automatizált dolgok majd meg oldanak mindent. Nem, ezek csak segítő eszközök, soha nem fogják a helyettesíteni az embert.
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Jók ezek a dolgok, és szegény mamikát nem lett volna jó kicsit lefogyasztani, de lássuk be, hogy ez az emberi hülyeség ellen egy "tüneti kezelés" és nem megoldás. Annál több hülye lesz az utakon. Most képzeld el, ha majd egyszer automataváltós, automata parkolós, tempomatos, automatán fékező (ha túl közel érsz valami mögé), sávtartós autón kell vizsgázni....
Szóval én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ami nem megy azt nem kell eröltetni, nem muszáj mindenkinek vezetni, ott a taxi, ott a tömegközlekedés. Nem értem miért hiszi azt mindenki, hogy mindenkinek alanyi jogon joga van az autóvezetéshez. És itt most természetesen nem a pénzügyi háttérről van szó / nyilván nem nagyképűsködök.. -
stickermajom
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Nekem az i3-ban tetszett, hogy a tolatókamera képén mutatta az ideális ívet tolatáshoz és azt, hogy jelenleg milyen íven kanyarodsz, hova várható az érkezésed. Na mondjuk pont azon a kis bevásárlókocsin semmi értelme, de egy nagy méretű autón el tudnám magamnak képzelni, mint pl. egy S-Max-ban
-
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Én csak attól félek hogy aki nem tud parkolni az ahhoz is béna lesz hogy ezt használja. Mai napig sem értem hogy kap valaki jogosítványt ha nem tud parkolni tükörből. Máshogy nem is lehet mert nem látod az autó széleit. Sokan mondják hogy nem látnak a tükörből így hátrafordulnak és úgy. Na én meg akkor nem látok semmit ha kitekeredve nézek hátra. Lehet velem van a baj de ha hátranézek mit látok? Kilátok a hátsó ablakokon de hogy az üvegvonal alatt mi van azt nem látom és más sem láthatja.
Mamának nem mondtad utána hogy "Tessék nézni ott kéne közlekedni a járdán" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest