- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
n0rbert0
üzenetére
Vaterán vagy egy eladó, aki kézileg, egyedire gyártott szoknyákat árul, ha érdekel privátban megadom az eladó felhasználónevét.
Adott hozzá kis cetlin utasításokat, nem volt egy nagy ördöngösség, de azért leírom nagyjából (meg amennyire emlékszem
):Váltó:
Keret lepattint, régi rögzítést eltávolítani (nekem végig tűzőgéppel volt oda tűzve, nem szórakoztam vele sokat, körbevágtam óvatosan szikével), teljesen felhúzni kifordított állapotban a régit, gyorskötöző elvág, gombon keresztül lehúzni, majd rá az új ugyanígy (az újban nem gyorskötöző, hanem zsinór volt, amit szépen meg lehet kötni), megkötés, visszafordít, ráhúzni keretre, elején és végén van 2 nyelv, addig kell ráhúzni a szoknyát, keret vissza, eligazítani a szoknyát.Kézifék:
Előtte lévő tárolórekesz ki, lesz egy csavar a kézifék előtt, ami a keretet tartja, azt ki, keretet kipattint, régit eltávolítani (megoldás ua. mint váltónál
), újat rá (érdekes, hogy mindkettő okdalán van 2-2 nyelv, a szoknyán meg 2-2 kivágás, de valamiért ez is végig volt tűzővel nyomva), oldalakon 2 nyelvbe oda szépen belebújtatod, keret mehet vissza, csavar is, tárolórekesz is (a szoknya elején lévő nyúlványt a tárolórekesz fogja oda szépen), szoknya igazítás.Röviden ennyi!

Ui: 1992-es F Astra, nem tudom másban így van-e
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):
), újat rá (érdekes, hogy mindkettő okdalán van 2-2 nyelv, a szoknyán meg 2-2 kivágás, de valamiért ez is végig volt tűzővel nyomva), oldalakon 2 nyelvbe oda szépen belebújtatod, keret mehet vissza, csavar is, tárolórekesz is (a szoknya elején lévő nyúlványt a tárolórekesz fogja oda szépen), szoknya igazítás.