Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nagyon szép fényes, és ez nagy szó, tapasztalatból mondom, hogy fehér autóból kihozni tükröződést nem valami könnyű. A 15 éves (soha nem polírozott, gyári lakkos) zöld ezerszer jobban csillogott full karcosan, mert metál
Azt meg nem is értem, hogy a fekete műanyag elemek (lökös, "díszléc" stb..) hogy ilyen gyári full sötét, mély fekete még neked?
Nekünk már nagyon kiszívta a nap meg miegyéb.. inkább matt szürke, mint szép fekete. Majd lehet, hogy átfújom 
Nekifutottam az első lökösnek a polírral, egész szép lett az is, lövök majd én is 1-2 képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt meg nem is értem, hogy a fekete műanyag elemek (lökös, "díszléc" stb..) hogy ilyen gyári full sötét, mély fekete még neked?
Nekünk már nagyon kiszívta a nap meg miegyéb.. inkább matt szürke, mint szép fekete. Majd lehet, hogy átfújom