Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igazából semmi extra. Ez persze messze nem szakszerű kezelés ,de annál jobb mint ha rohadna. A problémás felültet meg kell tisztítani. Én "vizes" smirglivel szépen finoman megcsiszolom ameddig a rozsda el nem tűnik a felületről. Utána egy erre alkalmas alapozó festékkel lekenem. Hagyom ,hogy rendesen megszáradjon. Utána azt a felültet amennyire lehet megpróbálom újra megcsiszolni ,hogy aránylag egyenletes legyen a felülete. És arra mehet rá a gyári festék. Ami nekem sajnos most az utolsó kenésnél el is fogyott. Persze nem "szép". De annál jobb mintha csúnya lenne és még jobban tovább rohadna.
Ezt én minden tavasszal és ősszel megcsinálom. A következő autóm olyan lesz amit már nem kell itthon ilyen módon kenegetni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest