Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Írtam, az új (és 3 másik) 12 fokot mutatott a másik autóban, amikor annyi is volt, az enyémben meg -36-ot.
Előtte jó volt, ráadásul el is kezdte "kalibrálni" magát - vagyis érezte a "vevő egység" (tényleg, ez vajon hol lehet? computerben? kijelzőben?) hogy nem frankó valami, miután végre ismét kap jelet.
Csak -7 -nél abbahagytam mert hazaértem. Nem gondoltam hogy nem folytatja.
Érdekes egy jelenség.
48 fok különbséggel indult, aztán nem hagytam végigmenni, erre beállt kb. 10 fok különbségre valahogy, és nem tudom elérni hogy megint -36 -ról induljon, vagy a jót mutassa.
De vissza fogom tenni a régit, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest