Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

félisten

válasz zolikaDB #30967 üzenetére

Nekem bevált. Anno a W140-es lámpái olyan 18 évesen ledobták a foncsorukat, mivel a gyári Hella arany árban volt, így vettem sima DEPO lámpákat a kocsira, és nagyon beváltak. Jól bírták a 60W-os izzókat is.
    Amikor az Astra lámpáin a polikarbonát úgy döntött, hogy most ő tejeskávé színt ölt 6 évesen, és hiába políroztam, valahogy anyagában színeződött el. A lámpás haverom mondta, hogy van egy-két kaszni polírpaszta ami reakcióba tud lépni a műanyaggal. Gyaníthatóan az előző gazdája tehetett rá valami ilyesmit és nem mosta le rendesen. Szóval maradt a lámpa csere. Hajlottam arra, hogy bontóban vegyek gyári lámpát, de 20-25 ezres darabáron kínálták a lámpákat és eléggé lelakottak voltak. Meg nem volt olyan bontó ahol lett volna egy pár lámpa; ha volt is akkor az egyik fekete volt a másik ezüst, az egyik foncsoros, a másik projektoros, és hasonló felállásokban...
    Úgyhogy megnéztem mi a legolcsóbb lámpa, és azt rendeltem meg; sima foncsoros lett volna de nem volt raktáron, így ezt küldték. Van benne rendes E jel, tehát a KPM-es sem kötekedhet.

Én nem sz@rakodnék átfaragással, mert masszív szopás a polikarbonátot lerobbantani a lámpatestről. Lejön, mert csak valami tömítőanyag fogja, de azért sanszos eltörni is...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés