Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nekem bevált. Anno a W140-es lámpái olyan 18 évesen ledobták a foncsorukat, mivel a gyári Hella arany árban volt, így vettem sima DEPO lámpákat a kocsira, és nagyon beváltak. Jól bírták a 60W-os izzókat is.
Amikor az Astra lámpáin a polikarbonát úgy döntött, hogy most ő tejeskávé színt ölt 6 évesen, és hiába políroztam, valahogy anyagában színeződött el. A lámpás haverom mondta, hogy van egy-két kaszni polírpaszta ami reakcióba tud lépni a műanyaggal. Gyaníthatóan az előző gazdája tehetett rá valami ilyesmit és nem mosta le rendesen. Szóval maradt a lámpa csere. Hajlottam arra, hogy bontóban vegyek gyári lámpát, de 20-25 ezres darabáron kínálták a lámpákat és eléggé lelakottak voltak. Meg nem volt olyan bontó ahol lett volna egy pár lámpa; ha volt is akkor az egyik fekete volt a másik ezüst, az egyik foncsoros, a másik projektoros, és hasonló felállásokban...
Úgyhogy megnéztem mi a legolcsóbb lámpa, és azt rendeltem meg; sima foncsoros lett volna de nem volt raktáron, így ezt küldték. Van benne rendes E jel, tehát a KPM-es sem kötekedhet.Én nem sz@rakodnék átfaragással, mert masszív szopás a polikarbonátot lerobbantani a lámpatestről. Lejön, mert csak valami tömítőanyag fogja, de azért sanszos eltörni is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VGA kibeszélő offtopik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs