Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
adorjant #30334 üzenetére
Éértem, nekem meg vízpumpámon érdekes fut a szíj közepe táján mintha púposítana egy picit és meg is kopott(inkább úgy mondom belekoptak a fogak úgy hogy mindenhová szépen illeszkednek) szíj tőle remélem tovább már nem koptat mert most már úgy egybekopott előtte búgós hangja volt de már kussol
Ma voltam szerelőnél szétkaptuk deklit aztán susztermódra lefüleltük görgőket meg spanolót darab vasrúddal amit fülünkhöz nyomtunk. Hát mondanom sem kell spanoló kattogott ment a veszett marha rendesen lehetett érezni a rúdon is fogással. Holnap megyek alkatrészért aztán hétfőn vagy kedden csere..
Remélem ez az SKF nem tol ki velem úgy mint az INA. Mondjuk spanoló rögzítőcsavarja is érdekes volt, trox-re van ugyebár húzzuk be nyomaték kulcsal az előírtra aztán elkeni a csavar közepében a ricceket
Kérdem én hol a minőség? Leszerelésnél hidegvágóval kell majd leütni csavarfejét, bár szerintem úgy fogja vinni mint a vajat mert nagyon puha anyagból van..
De elmondásod alapján egykutya milyet veszel mint megadja magát egy idő után...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest