Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erikke17

őstag

válasz adorjant #30334 üzenetére

Éértem, nekem meg vízpumpámon érdekes fut a szíj közepe táján mintha púposítana egy picit és meg is kopott(inkább úgy mondom belekoptak a fogak úgy hogy mindenhová szépen illeszkednek) szíj tőle remélem tovább már nem koptat mert most már úgy egybekopott előtte búgós hangja volt de már kussol :D

Ma voltam szerelőnél szétkaptuk deklit aztán susztermódra lefüleltük görgőket meg spanolót darab vasrúddal amit fülünkhöz nyomtunk. Hát mondanom sem kell spanoló kattogott ment a veszett marha rendesen lehetett érezni a rúdon is fogással. Holnap megyek alkatrészért aztán hétfőn vagy kedden csere..

Remélem ez az SKF nem tol ki velem úgy mint az INA. Mondjuk spanoló rögzítőcsavarja is érdekes volt, trox-re van ugyebár húzzuk be nyomaték kulcsal az előírtra aztán elkeni a csavar közepében a ricceket :F Kérdem én hol a minőség? Leszerelésnél hidegvágóval kell majd leütni csavarfejét, bár szerintem úgy fogja vinni mint a vajat mert nagyon puha anyagból van..

De elmondásod alapján egykutya milyet veszel mint megadja magát egy idő után... :D

Új hozzászólás Aktív témák