Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Declare
üzenetére
"A vw témához, meg annyit, hogy azért szerintem a minőségben van különbség. Nekem pl nagyon sok minden nagyon fura ezen az opelen..."
Teljesen igazad van. Nekem is úgy tűnik, hogy több fejlesztőcsapat csinálta a kocsit és nem dolgoztak össze egyáltalán. Aztán valahol egy aktába fűzték a tervrajzokat és úgy leküldték a gyártásnak; "itt van, gyártsátok!"
Tényleg katasztrofális a menürendszere, az üléskomfortról meg annyit, hogy mire kiállok a parkolóból, megfájdul a jobb forgóm (pedig nem is azzal a lábbal kuplongol az ember) hiába van az ülésen kismillió beállítás (magasság-billentés-ülőlap-gerinctámasz)... Az esőkapcsolót már rég kiirtottam; nekem a porszáraz ablakot is törölte; vígan belekarcolva az íveket az ablaktörlővel. Én egy 20 éves Merciből ültem át.Engem egyedül a nagyon jó fogyasztás (17CDTi) ami meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Diablo IV
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg katasztrofális a menürendszere, az üléskomfortról meg annyit, hogy mire kiállok a parkolóból, megfájdul a jobb forgóm (pedig nem is azzal a lábbal kuplongol az ember) hiába van az ülésen kismillió beállítás (magasság-billentés-ülőlap-gerinctámasz)... Az esőkapcsolót már rég kiirtottam; nekem a porszáraz ablakot is törölte; vígan belekarcolva az íveket az ablaktörlővel. Én egy 20 éves Merciből ültem át.