Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az umweltplakette-re gondoltam én is, de akkor azt hiába hagytad fent, mert ugye a kocsi német rendszáma van beleírva és az nem egyezik a mostani Magyarral. Nem tudom, de még akár rosszul is járhatsz vele, olyan mintha valamit hamisítani akartál....szerintem
A vw témához, meg annyit, hogy azért szerintem a minőségben van különbség. Nekem pl nagyon sok minden nagyon fura ezen az opelen. Az index is sokkal jobb a vwkban/audikban, a váltó is, a menü azt szerintem az opelben soha nem fogom megszokni annyira nem áll kézre, hogy eszméletlen, a klímát az menüben kattogtatva tudod kapcsolni, ez is egy vicc: Ezen kívül az esőérzékelő, az automata ablaktörlő, xenon világítás....mind mind jobb a vw ben és mégjobb az audiban. Pl esőben mentem múltkor és AUTO állásban az első szélvédő párásodott (klíma nélkül)....ilyen az audiban soha nincs, vagy az esőérzékelő néha turbo üzemmódra vált amikor kb a legkisebb fokozat is jó lenne....audiban pl az érzékenységét is tudod állítani.....üléskomfortról végképp nem beszélek

Szóval egy szó mint száz, nem fikázás ez, jó kis kocsi ez a H astra, szeretem, de ha vezeted a különböző autókat simán megérted, hogy miért kerül az opel x be, a vw 1,5x be az audi meg 2-3x be. Ha csak beleülsz, ránézel akkor lehet mondani, hogy ááá, hát ez semmi különbség...ha használod rájössz, hogy miért fizeted a pluszt
Kettős tömegű lendkerék: Nekem azt mondták, hogy 1,7 cdti ben ez egy tipikus hiba, 150 ezer körül érkezik. Tudjátok mennyibe került a szervíz Németországban? 3000 euro
(nem nem írtam el, három ezer euro)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem nem írtam el, három ezer euro)