- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Richard
üzenetére
Amit igazán akarok az egy b4-es audi 80 1.9 tdi csak az a bökkenő hogy a jó állapotút kint sem adják el nem hogy itthon. 20 éves autó jó esetben is és nem lesz hozzá alkatrész. Eléggé körbejártam a témát és 700-ért nincs jó tdi pláne olyan kasztniban ami nem rohad vagy elfér benne 4 ember csomagokkal.
Passat 110 lóval, kettőstömegű lendkerékkel, dupla kereszt lengőkarokkal szopóroller használtan. Az hogy fillérekért javítható az meg pont a vicc kategória. Tudom hogy milyennek kéne lennie egy jó b5-ös passatnak és olyat nem adnak 700-ért és gatyába rázni sem 2 fillér. Onnantól lefelé még mind rozsdaboglya legyen az rácsos orrú passat, 3-as golf.
Egyetemista vagyok és úgy alakult hogy kell egy harmadik autó így anya megkapja a swiftem és nekem lesz másik autó. Ha már dolgoznék akkor nem lenne gond de így azért nem lenne pofám hazamenni és mondani hogy "ősök kéne 120K mert kell egy adagolófedél".
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest