Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

tegnap elbizniszeltük a gumijainkat: (ahogy asszem írtam) volt 13" 4x100 acélfelnin nyárigumink, amiből 1pár még elment volna pár évet, másik pár meg kuka... felrakva pedig 14" 4x100 175/65 téligumik, amiből az első pár aránylag jó (szerintem néhány évet lazán kibír), hátsó pár pedig repedezett/kopott... gondoltuk műszakira (jövő héten lesz elvileg) szerzünk 1 pár jó téligumit, aztán a hátsó-első kerekeket megcseréltetjük... itt kecskeméten kinéztem egy helyet, ahol beszámítanak mindenféle acélfelnit+használt gumit és tegnap elszaladtunk... volt egy pár majdnem vadonatúj 14" 175/65 kleber télijük, ami azonnal megtetszett: 9-re tartották darabját, ezt kértük... a felrakás/centrírozás 1000huf/kerék, az első-hátsó cseréért pedig összesen egy ezrest mondtak... beszámítással 6ezret kértek el a 2 gumiért meg a felrakásért/cseréért (nem tudom, hogy ez mennyire jó/rossz, mi elégedettek vagyunk végső soron: rendesek voltak: azonnal nekiálltak, mert volt szabad állás és mikor elkezdték, elszaladtunk pár percre levő helyre olajért/légszűrőért/olajszűrőért és mire visszaértünk már az utolsó kereket rakták fel ...örülünk annak is, hogy megszabadultunk a régi felniktől/gumiktól: elég lesz a téliszett, úgyse megyünk se gyorsan-se sokat, tapadásban pedig 10fok alatt és esőben is jobb a téli)

Új hozzászólás Aktív témák