Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Holnap megy valaki lurdyhoz este?

-
BüBü
csendes tag
Sziasztok
Egy ismerosomnek van egy 94es opel astraja, sose volt vele semmi baja, az autopalyan a sarga led ( motor elektoronika) fel kapcsolt, le alt a motor es azota se kep se hang, benzin van benne, akku fel van toltve, viszont ellenoriztuk a gyertyakat, egyaltalan nincs szikra, a gyujtas eloszton nem latszik semmi hiba, A kocsi tippem szerint injektoros (de ezt nem merem 100% osan kijelenteni, a kipufogon van 2 db nagy juk, eleg sokaig igy ment, szoval e miatt tippelem, hogy esetleg az injektor tiltott le.), Szoval ha valakinek van valami otlete, hogy mi lehet a baja, akkor irjon.
Thx -
KrAt
veterán
Na ezt is bebukam, most keltem

Akkor esetleg jövő hétvége?
-
Kicker
őstag
ma reggel jöttem tigrával, hidegen nincs gond, amint bemelegszik már valami kehe van, megálltam tankolni, elindítottam, és akksi lámpa vilogot, és a motor döcögve járt, gázfröccs, és 1200es fordulaton ment, de nem túl tisztán... miért, miért, miért?

-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mehet

Atesz köszi
-
KrAt
veterán
Ide is bekopizom, hátha többen olvassátok

marsu: ''Sziasztok!
Mit szólnátok egy hétvégi Esztergomi baráti találkozóhoz?
KrenAtesz úgyis jön, akkor legyünk többen ...'' -
marsu
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Az erő odaát van ... vagy az erő velünk van!

-
marsu
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Hááát ....
Kipróbáltam egy RS Octavia-t ....
Éreztem az erőt!

-
marsu
veterán
![[kép] [kép]](http://www.autoservices.ch/locationnouvelle/nouv_opel_vectra_01.jpg)
P -
marsu
veterán
Az Opel Vectra is tetszik ... Valami erősebb mint az 1,6i ...
-
marsu
veterán
Sziasztok Opelesek!
Egy Opel Omega 3.0 MV6 autóról lenne szó. 1995-ös évjárat, bőrön kívül full extra. Vesz még valaki ilyen autót? Mennyit érhet most egy ilyen? Egyik ismerősöm szeretné eladni, nem tudom mennyi esélye van rá ... -
SEMTEX
senior tag
Sziasztok!
Drágaságom hivatalos oldala:
[link]
Ezt a nyitó hsz-be is be lehetne tenni.
Üdv minden Opel tulajnak!
[Szerkesztve] -
TasiA
senior tag
Én nem akarok meggyőzni senkit!
A váltót nem lehet összehasonlítani a motorral. Van pár fogaskerék+pár csapágy, oszt heló. Annyira nem precíz dolog, mint egy motor. A ''leüllepedés'' dolog az ugye nem komoly gondolat? Ha állsz pár órát, akkor lehet leülepszik valami, de ha ott a forró olajat egy csomó fogaskerék folyamatosan fröcsköli össze vissza, akkor nem hiszem, hogy bármi is le bírna üllepedni. Ez nem akvárium, meg állóvíz!
Egyébként van benne egy mágneses csavar (nem tom melyik) ami összeszedi a fémreszeléket. Nekem mutatta a szerelőm és hát volt rajta nem kevés motyesz.
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
hmm.. végülis, én most tartok 90ekm-nél, úgyhogy még ráérek..

de az ilyen fémreszelék, ami lekopik a váltóról, az nem nehezebb mint maga az olaj és ezért leülepszik és ennyi? ha annyira kopna, akkor új korában, mint a motornál is 5000km-nél csere lenne, nem pont azért amit írsz. ilyen tudtommal nincs.. -
Kicker
őstag
nos a tigra még mindig szarakodik... felmelegszik a motor, felmész egy dombon, és mintha félrenyelné a benzint.... leállítom, elindítom és 500as fordulaton szenved, pumpálom a gázpedált, de olyan érdekesen reagál... miért van ez??? kitisztítottam amit lehet, a computer jó értéket ad a lambdaszondának, eltanácstalanodtunk... mi a bánatért van ez???

-
TasiA
senior tag
Szasztok!
A váltó tetején/oldalán öntik be az új olajat, a leeresztést pedig az alján lévő ovális lemez leszerelésével végzik. Otthon nem ajánlom én sem. A sosem kell cserélni pedig nem túl egészséges. A váltóban is kell cserélni, de nagyon hosszú a csere periódus. Legalább is az én lekiismeretes szerelőm 120 ezrenként ajánlja a cserét. Rád bízom a döntést, én cseréltettem, hogy ne a fémporral szennyezett szutykos olaj legyen benne, ami csak rátesz egy lapáttal a mehanikus dolgok kopására.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
Az oka 99%-ban már megvan. A gyújtás elosztó hagy ki, vagy a rotor törött vagy a törött gyújtókábel ütött vissza valamelyik alkatrésznek egy kis túlfesszel. Ezzel az egyetlen baj, hogy a gyújtás oldaláról a komputer nem kap visszajelzést, tehát a motorhibajelző lámpa nem éghetne, ezzel ellentétben nálam megteszi...
Mert a menetközbeni kivillanás annak a számlájára írható, hogy nincs gyújtás és áll a motor. -
TayRol
nagyúr
Halihó! Hol kell G astraban valtóoljat cserélni?

-
TayRol
nagyúr
Skacok, hol kell G astránál a váltóolajat cserélni? (leengedni ill. feltölteni)

-
TayRol
nagyúr
Skacok, hol kell G astránál a váltóolajat cserélni? (leengedni ill. feltölteni)

-
Daywalker
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hát, ha megvan a rángatás oka szólj. Én egy éve szenvedek vele, de még nem jöttem rá a hibára. Én is gyújtás környékén keresem most a hibát (épp gyújtótrafót keresek).

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
a flex csodákra képes...

-
parandroid
félisten
Az 1,6 Twinport feliratot én is le szeretném szedni, de nem merem. Az Opel és az Astra feliratok maradhatnak. Egyfajta lopásvédelem, ha nem tudják pontosan, hogy melyik modell, akkor talán rendelésre nem viszik, keresnek másikat - amiből ilyen sok van, annál ez is működhet. Jó eséllyel le lehet szedni a feliratokat a festés sérülése nélkül? Vagy szedessem le, ha legközelebb szervizbe viszem?
p -
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Neeeem. Nem láttátok a kerékbillincses reklámot? Van aki autóval jár, meg van, aki szuzukival(''itt állnak az autójukkal, mikor vehetnének suzukit''
). Ott mondja a kerékőr. Na a másik végen van az opel. (ha most g*ci lennék, akkor azt mondanám, hogy régen sem a nácikon volt csillag
) -
Foglalt név
addikt
Tiszta szégyen, hogy mindenkinek szép az autója, én meg örülnék, ha végre menne normálisan és nem rángatna

Cseréltem már légtömegmérőt, gyertyákat, gyújtást kábelt, most a gyújtáselosztó jön. Mindegyiktől szebb lett a járása és jobban is húz, de még mindig nem az igazi
Ráadásul az első lökők is megadták magukat, 25/db...
A klima is elpösszent vlhol, ráadásul be is ázott a szellőzés, úgyhogy egy hétig(az esős időben) ki sem lehetett látni, 1 nap ráment, mire kitisztítottam. A doblemez mögötti lefolyó tömődött el levéllel(lehet, hogy 20 év alatt), de annyira, hogy állt a víz a szélvédő alatt... Először azt hittem a fűtőradi ereszt...
Mind1, lassan legalább alakul. Bár igaz a jobbelső ajtókárpít is lóg, az is cserés. Azután mondjuk, hogy a balhátsó ablakot ki kellett cserélni, igazi móka lesz.
Szép nyár volt ez is
-
bolondember
MODERÁTOR
na, 130 felett megint kigyulladt a kulcsos lámpa...
és, h ne legyen fenékig kejfel az élet: a múszerfalon a baloldali LEd kiégett, így a vízhőfok mérő és a tankszintjelző félhomályban dereng...
sajnos be kéne adni az autót még szeptemberben, becserélni...
javaslat, h hol adnak esetleg ''normális'' autót érte (na, meg egyáltalán német rencámos cuccot bevesznek-e?)?
-
deicide
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
a tükröt látnod kellett már Esztergomban is, a feliratot azt nem, az újabb.
-
_seth_
veterán
Nekem a motor 7000-ig elpörög harmadikban is (szal nagy baja nem lehet, hidrotőkére gyanakodnak többen is) valamint vízszintesbe lehet tenni a mutatót (180)... még menne tovább csak mindig elfogy az út (185 is volt már amikor még a karbi sem volt kipucolva, régi gyújtással és elvileg akkor már fals levegőt is kapott).
Jó autó ez a kora ellenére, kényelmesnek is mondható és csinálja ezt meg más:
[link]
Piros X a kadett, a zöld kör az fa
Beálltak mögém úgy, hogy kb 70-80 centit tudtam mozogni az autóval... mögém beálló sehol... hajnali 1-kor nem is könnyű előkeríteni (riasztó nem volt benne)...
A többiek már letettek róla, hogy onnan kiállok amikor gondoltam egy nagyot, tolattam majd felpörgettem a motort és szó szerint kiugrattam onnan (12 centis vagy kicsivel nagyobb padka). Fák között elmentem majd egy kis korigálás után éppen kifértem két autó között a járdáról
-
KrAt
veterán
-
_seth_
veterán
Köszi

Én még látok rajta ronda részeket de szebb mint volt 1,5 éve ez biztos... szegény meg lett mentve a pusztulástól
Hidrotőke és társai: nekem is kellene most főleg, hogy a sportosabb használattól kilyukadt a kipufogó és a motorban is kattog valami... egyébként minden tökéletes
-
Carpio
tag
Üdv
Olyan emberkét keresek, aki profin ért az autókhoz és eljönne velem használtautót vásárolni ill. kiválasztani. Természetesen nem ingyen. Budapesti vagyok, de inkább vidéken szándékozom autót vásárolni.
Ha ismertek bárkit is, jöhet a privi.
Astrat vennék. -
KrAt
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
''Emberek!'' - akkor ez énrám nem vonatkozik

''Atesz a lurdy-t szorgalmazná, szerintem meg a corvin-ban van olcsóért jegy, szóval oda.'' - fő a demokrácia
De menjünk oda 
Egyébként ha úgy alakul, benne vagyok, csak nekem másnap suli (ahol dolgoznom kell, és épp zikszpét kell telepíteni) szal ne hajnal 4ig maradjunk
-
Foglalt név
addikt
Emberek!
Az van, hogy kéne menni moziba, mondjuk szerdán![[kép] [kép]](http://www.smileyarena.com/emoticons/Emotions/Eating/popcorn1.gif)
A zipkszpét telepítek
,
reggel suli
,
reggel meló
,
stb. mellébeszélés helyett szavazásra bocsájtom a helyet.
Atesz a lurdy-t szorgalmazná, szerintem meg a corvin-ban van olcsóért jegy, szóval oda. Ha nagyjából alakul a kép, akkor dobok fel műsort, de szerintem úgyis mindenhol ugyanaz lesz. Már csak Edem Sendlersz miatt is a férj és férj-et mondanám![[kép] [kép]](http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Signs/first.gif)
19:30 és 21:15kor is lesz a corvinban szerdán
-
KrAt
veterán
Raf!! Megvan a JAARPPP 1080p-s HD-ben
Illetve ''most kapom meg''
Kell?
Illetve megvan a Férj és férj is, ha kell
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
veszprémben?

-
helkis
veterán
áhh.. 1.2-es 16v-s kocsira nem kell dúrva dob, max egy kis design, az is csak szolidan.. egy kis ültetés kellene ill xenon lappák előre, hárta egy szolíd gyárihoz hasonló, de az indexnél is fehérítettel beérném, max 2db motorházteleszkóp
mindezt az esztétikáért.
ha majd megszalad valami durvább verdára, ott esetleg érdemes lesz komolyabban is belenyúlni a dolgokba, itt inkább a magbízhatóságon és olcsó fentartáson van a hangsúly.
-
t1
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
1.4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
olyat a deicide tuningol wazze.
a sok mellébeszélés helyett inkább szervezz meg egy opel találkozót![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexter68
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ja... nem is értettem... a kékledet meg pláne nem értem. Valószínű öreg vagyok ehhez vagy mi

-
Dexter68
addikt
Na, hamár rátaláltam a totyikra:
![[kép] [kép]](http://www.artcharacter.hu/zafi/zafikicsi.jpg)
-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Dehogy tettem, egy képet csinált az egyik srác, olyat, amilyet mondtam, hogy csak legvégső esetben szeretnék

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert a menetközbeni kivillanás annak a számlájára írható, hogy nincs gyújtás és áll a motor.
). Ott mondja a kerékőr. Na a másik végen van az opel. (
nice