Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
azt mondta a szerelő, hogy ebben még ilyen mozgó súly vagy mi van, de csak csütörtökön ér rá szétszedni, addig érzésre tudok menni, legfeljebb minden nap teletankolom...

a manőver az volt, hogy a busz nem a saját sávjában jött és hogy elférjek egy nagyon hirtelen jobb bal kombinációt kellett a kormánnyal végrehajtani, ez akaszthatta fenn a mérőt.
-
deicide
veterán
milyen ötletetek van a benzinszintmutató bólya vagy mi a túró újbóli munkába állítására, mert reggel egy hirtelen manőver miatt azt kezdte mutatni, hogy tele a tank, pedig nem. Valószínűleg fennakadt.
-
TasiA
senior tag
Szerintem még a 3-ast is radírozná .Az neked saccra olyan , mint nálam a kettes, illetve egy ici-picit hosszabb csak. Bár szerintem fizikai képtelenség feltenni a te váltódat, de ezt csak tippelem. Tegyük fel lehetséges, akkor a féltengelyektől kezdve a váltóban lévő fogaskerekekekn át a csapágyakig, mindent szétszaggatna a LET moci, hiába tennél bele jófalyta kuplungot.

-
_seth_
veterán
A kadett nem vár, elfüstölt már...
Szal: reggel 7:50 perckor azt mondta, hogy krrrrr krrrr kattt azóta nem szólalt meg... a víz elfolyt, a motortér kicsit vizes lett, a vízpumpa irányából enyhe füst... félreálltam a főúton majd telefonáltam párat... (egy román rendszámú magát jugoszlávnak valló állt meg "segíteni" azaz elvontatott volna a legközelebbi szervízbe ha a ránézésre 525 azaz 14 karátos pecsétgyűrűjét 5 majd 3 ezerért megveszem... nem állt az alku, mentségére legyen mondva, hogy a legközelebbi városba elhúzott volna csak én visszafele akartam menni szerelőhöz... opel vectra a 1.8-al volt szal márkatárs). Nah sikeresen haza lett vontatva csak egy elvileg 8 tonna statikus teherbírású hajón használatos kötél szakad el de újra megkötve kibírta...
Szerelőnek leadtam... csak annyit kérdezett, hogy "eddig bírta?" na igen tegnap délután voltam nála, mondtam is neki, hogy majd ma benézek bár úgy terveztem, hogy az autó önerőből fog gurulni és nem haver 1.3s e kadett sedanja fogja húzni

Feszítőgörgő ja nincs benne, mondta a szerelő is így azt nem is kell cserélni!

Szíjak cseréje, olajgomba csere, vízpumpa csere, elsődlegesen ennyit kellene megcsinálni rajta na de ha a motor is bekrepált akkor nem tudom mi lesz... jó lenne egy erősebb moci bele... a műszaki úgyis friss... főúton meg nem sokat áll a kpm mifelénk, hogy ellenőrizné bár a kapcsolatom a rendőrökkel nem a legjobb szal ők még szórakozhatnak... legjobb lenne feléleszteni a kis 1.3S-t

Ohh, gyújtás O gyűrűt el is felejtettem mondani, hogy cseréljék... na mind1 holnap úgyis bemegyek majd... termosztát csere? Ha nem drága akkor azt is mondom majd...
Szal király! Előadásra nem jutottam be, gyak az most megy... még a délutáni előadásra jó lehetek... (korábban kelek fel akkor ma már busszal mentem volna...).
-
deicide
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
a második kérdésre szerintem telefonon megadják a választ.
-
dokar
addikt
Milyen tipusúak azok a gumik és mikori gyártásúak?? Csak az égtelen csikorgás miatt kérdezem.
175/70 R13 Barum
Az égtelen csikorgatás pedig a kategóriájához képest viszonylag erős és pörgős motor miatt van.Ha mondjuk a verdámba bekerülne egy C20LET, kuplung szinter-kevlár erősített lenne, a váltó pedig maradna a régi, akkor még 2-esben is végigradírozná az utat a gumimmal.

Jövő tavaszra veszek alufelniket és rá vmi fasza gumikat, hogy legalább 1->2 váltáskor ne kaparjon ki.
Értem ezt akkor, amikor 6000-nél váltom el az egyest. 
-
TasiA
senior tag
Hali!
Milyen tipusúak azok a gumik és mikori gyártásúak?? Csak az égtelen csikorgás miatt kérdezem. A nagymotor+váltóval kapcsolatban, azért nem csak gazdaságossági szempont a hosszabb váltó. Azért egy LET moci eléggé hülyén nézne ki az 1.4 váltójával.Mondjuk kb 1 hetet bírna, talán. NA meg az sem mindegy, hogy abban nyomaték is van, nem kell állandóan rángatni a váltókart le föl, ha haladni akarsz.
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
az egész kipufogó rendszer a katitól meg van erősítve és előtte pedig a leömlőnél is, továbbá a közös hőleadó rész is közvetlenül a motor alatt. sőt a katitól saválló roszdamentes minden elem. plusz egyedi felfüggesztés a hátsó dobnak és gázgyorsító középre a lüktető hatás érdekében. mellesleg a nagy direktszűrő miatt a szívó oldali ellenállás minimális lett, ergo még intenzívebb hangok.

a gumi pedig nyári és 175

vmikor látogass meg az omegával és kapsz egy kis gumifüstöt az arcodba.

-
KrAt
veterán
Na kocsi végre a szerelőnél van, elvileg meg lesz szüntetve a kopogás
Megbeszéltük, h cserélünk mindent, azaz vezérműtengelyt, 8 himbát és 8 hidrotőkét. Így cakkpakk kb 60-ban lesz benne. Várom már, hogy milyen lesz 
-
Kicker
őstag
mod: tigra ügy
na, egy szelep ki lett cserélve, de nem az egr vagy mi a fene, hanem valami másik szelep, 10rudi... az autó alapjárata megjavult, úgy tűnik, de melegen még mindig nem indul be pöccre, taposni kell a gázpedált, felbőgetni, ilyenkor elég szar a hangja, erőlködik is, kifüstöli magát, és nagyjából jó...
mi a bánatért van ez? szerelő cimborámban csalódta, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt sem lesz jó a kocsi... 
-
dokar
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
huh, azért nagyon ott van az a szívóhang, imádom.
hiába 1.4, de azért erős és könnyű a verda, nagyon jók az áttételek és a kerek sem nagyok.
nem is tudom mi történne, ha mondjuk turbós 2 lityós motor lenne benne.
bár azokat (erősebb motorokat) hosszabb váltókkal szerelik, gazdaságossági szempontok miatt.
-
dokar
addikt
ma az astrámat kicsit meghajtottam: videó itt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Rover623
üzenetére
úgy értem, h sok, h KIFIZETNI sok, ha az embenek nincs zséje...
amúgy korrekt árnak tűnik...
az a baj, h a honosítás egyik első lépéseként ÚJRA le kell vizsgáztatnom a kocsit (áprilisban volt Veki TÜVön!), mert ugye, köztudott, h a magyar műszaki SOKKAL szigorúbb, mint a német...
pénz, pénz, pénz... erről szól az egész hóbelevanc... 
-
Rover623
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az sok?

Én az első rugókat cseréltettem (micsoda véletlen, én is Zengő-nél
), azok is ennyibe kerültek...pedig az csak egy darab vas...a lengéscsillapító mégiscsak komplikáltabb vmi. ergo drágább is kellene hogy legyen...gondoltam én szigorúan józan paraszti ésszel...
-
deicide
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
sok, de én mióta lecseréltem az első kettőt, azóta olyan érzésem lett, mintha hajóban ülnék, nagyon szépen veszi fel a rezgéseket és az utastérben már csak egyfajta kellemes imbolygás marad.
-
deicide
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
igen. pluszban még a futóműállitást kell fizetni, az azt hiszem 4k.
-
deicide
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
zengő gumi a nagyszőlősi-n, monroe sensatrac 17/db.
-
KrAt
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Pizzáról jut eszembe: menni kéne vmikor vhova

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
De jo is volna mi?

-
KrAt
veterán
válasz
bolondember
üzenetére

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
En tudok parat,csak neked az mind messze volna.God,szodliget,es diosjeno.
-
bolondember
MODERÁTOR
elkezdtem a honosíttatást - legnagyobb örömömre újra kell vizsgáztatnom - április után - a kocsit...
Egy gond van, lengéscsillapítókat kéne csereberélni benne - van vmi tippetek, h hol a frászban lehetne aránylag olcsón (és ez köbö mennyit is jelentene?) megcsináltatni?thx
-
degu
senior tag
Van valakinek otlete,hogy a klima beszerelesen kivul mit lehet tenni az Opel Astraval,hogy 10km megetele utan a szellozo ne forro levegot fujjon?

-
KrAt
veterán
Na mivan? Új fórummotor, és senki nemtud írni?

-
-
helkis
veterán
megérrelek, és én sem tenném, pedig megérné.. nepperek rendszeresen viszik kozmetiára a kocsikat, 30k egy kis takarítás, polír, csilli villi + 20k egy órabeállítás, ha jól halottam, aztán 150-200k-val többért el lehet adni a kocsit főleg, ha hitelre megy.. az ilyen 1-1.5éves fullos totálkáros külföldről behozott roncsokról ne is beszéljünk, amit előszeretettel fércelnek össze a szakik, aztán sérülésmenetesen értékesítik.. vicc az egész.. tisztelet a kivételnek!
de sajna mo.on 40évig azt tanultuk hogy lehet csalni, lopni, hazudni, ill még 2ft-al olcsóbban kihozni valamiből valamit; találékonyságban verhetetlenek vagyunk, ideje lenne belátni, hogy hosszútávon ez nem egy jó stratégia, ill valami hasznosra használni ezt a képességet..
ps.: ha ennyire meg vagy vele elégedve, miért akarod eladni? azért új kocsi, hogy 80-90-el menj napi 52km-ert?
-
vidéke lakom, napi 50KM-et megyek az új 2esen, 80-90-el, aztán 2KM-et a városban. ez a jellemző. és látszik az autón, 80-90k -ra vissza lehetne tekerni, de én nem teszem!
lehet, hogy tényleg az lesz, új autót veszek és beszámíttatom akkor, majd megnézem, hogy ők mennyire tekerik vissza! kíváncsi vagyok
-
helkis
veterán
még választhatod azt is, hogy keresel valakit, aki 20k-ért 98k-ra visszlöv a km állást, aztán dobod a szervízkönyvet.. nem lennék meglepve, ha esetleg egy kereskedőnél köt ki, nem ezt kapja majd a kicsike.. egyébként nagyon megy manapság ez a módi.. viszont ha tükrözi a km állás az állaptot, akkor nagyesélyel lehet rajta nyerni..
olyan ez mint mikor a 35 fölötti nők újra be akarnak kerülni a bulizós élet vérkeringésébe, ezért megpróbálnak úgy kinézni, mint a 22 évesek.. soknak sikerül, ha kevés tulajdonosa volt!
-
e.vid
senior tag
[link]
Ahogy írták, nehéz olyat találni, aki elhiszi, hogy nem volt semmi baja. Ezzel szemben úgy is lehet gondolkozni, hogy ezután fognak csak előjönni a hibák… az a 180e nem kevés.
Én júniusban adtam el egy 1,6-os 1999-es G-t, Club felszereltséggel, + téligumikkal garantált 115e km-el1250e-ért. -
köszi helkis, köszi peterkeT
ugyan ilyet nem látok sehol, a hasonló, de idősebb és fiatalabb árai közé lőttem be. 2002-es 1,4es kombi G astra, sok extrával, számlákkal igazolt full vezetett szervízkönyvvel, viszont 180e km-el. gondoltam 1,7-ért elmegy. de valszeg nem.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Senki nem fogja elhinni, hogy megkímélt.
Mindenki a leharcolt cégautót fogja látni benne, és azt fogják mondani, hogy ki van takarítva, full polír, és 100-150e-el vissza van tekerve. Sajnos a mai magyar autókereskedelemben az eladók becsülete mocskosmód le van járatva...
Négy lehetőségetek van:
1.) Hosszú ideig hirdetitek, amíg végre valaki a magas ára ellenére is megnézi, és elhiszi, hogy tényleg azt kapja, amit lát.
2.) Ismerősnek adjátok el, aki tisztában van a piaci helyzettel és az autó állapotával is. Persze ilyet találni...
3.) Beszámíttatjátok egy új autóba. Ebben az esetben természetesen buktok rajta.
4.) Eladjátok annyiér, mint a leharcolt, lestrapált vackokat. No comment. Persze ha viszonylag sürgősen kell a pénz, akkor sajnos nemigen lesz más megoldás.
p -
helkis
veterán
elsőre értékbecsülni kellene, nézd meg a hasonló évjáratokat, felszereltség km-állás, sérülések, ehhez képest alakítsd ki az árat. milyen astra egyébként? mikori évjárat?
ha 15km-es H astra, akkor kb reális, hogy 500k-val kevesebbet akarnak érte adni.. ez van..
a számítástechnika után a kocsi a legrosszabb befektetés, szvsz.
ha viszont sürgős, akkor egy nem anynira keresett autót csak az árával tudsz vonzóbbá tenni, a piac már csak ilyen..
-
hali!
van egy nagyon jó állapotú astrám, soha semmi baj nem volt vele, nagyon-nagyon vigyáztunk rá és most, hogy el akarjuk adni, ehez igazodva nem adnánk oda bagóért. igen, de eddig csak olyanokba futottunk bele, akik 4-500K val kevesebbet adtak volna érte
szerintetek hol a legérdemesebb próbálkozni eladni egy Opelt?? -
marsu
veterán
Ma Tatán jártam, a Veterán Buszok Találkozóján ....
Ezt a gépszerkezetet ott találtam:![[kép] [kép]](http://img220.imageshack.us/img220/4849/dsc06200zh7.jpg)
Gratu a tulajdonosának!

-
Hikvision
senior tag
Szép Reggelt. a napokban édesanyának a 2003 Opel Corsa C Enjoy autójában minden előjel nélkül elment a kűrt. Tehát hiába nyomogatom a kormányon akármelyik gombot meg se szólal. Na mondom akkor megnézem neki a biztosítékokat hátha csak az ment ki. Kinyitom a motorháztetőt leveszem a biztositék fedelet és ott van vagy 50db biztositék semmi leírással,h melyik mi. a Fedélen meg csak a számozások vannak. Az autó könyve természetesen nincs meg,ezért lövésem se volt, h egyáltalán hol kéne elindulni. Aztán kiszedegetem majdnem az összeset,de egyikbe se volt elszakadva a szál. Na mondom akkor biztos a kürtnél a csati jött szét, nagynehezen megtaláltam a kürtöt
aztán látom h az a csavar ami fogja csagyorlatilag 1.5 menet és kiesik. Ergo kitudja,h mióta himbálózik ott magába szerencsétlen. Viszont a csatija látszólag rendbe van és hiába mozgatom a vezetéket akkorse szólal meg. A Válaszokat előre is köszi 
-
gban
veterán
Meg eszembe jutott az én esetem is:
Lecseréltem kb. 8 hónapja a gyújtókábelokat, utángyártottra, 10k-val olcsóbb volt mint a gyári. Fel is vittem a régit a lakásba, kivéve a trafó-fedél közöttit, szidtam is az Opelt, hogy minek kell a többi kábelhez kötözni kábelkötegelővel, otthagytam lógva, hogy majd levágom.
Persze lusta voltam és nem vágtam le.
Egyszer elindultunk jó messzire.
Mentem az országúton, velem a család, két gyerek.
Egyszer csak megáll a kocsi.
Motorház kinyit, látom lóg a fő gyújtókábel - simán tőben a trafónál megadta magát...
Na ekkor hálát adtam Opeléknek, hogy oda volt kötegelve a régi, csak visszatettem azt, és már mentem is tovább.

Perzse -10 volt és hó.
[Szerkesztve] -
gban
veterán
Nekem van egy trafóm, 2000-es évjáratú, sima 60 lóerős, 1.4-es Astrához.
Ha gondolod, kölcsön tudom adni.
Lehet akár az is, nem? ha nincs sehol gyújtás.
Habár - már írtam is - apámnál a rotor csinált hasonlót, meg kellett csak nyújtani a feszítőrúgóját, mert nem érintkezett a fedélhez rendesen. -
BüBü
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
A trafonak mi a szerepe?
-
BüBü
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Van valami a gyujtas eloszto es a trafo kozott, vagy csak kabel?, mert eddig amit en talaltam, az csak ennyi
-
BüBü
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
ezt ertem en is, de azert nem mindegy mi az az egesz amit cserelek, az egesz gyujtas eloszto vagy az egesz gyujtas rendszer vagy az egesz elektronika, vagy az egesz motor, vagy az egesz kocsi..., szova szeretnem szukiteni, meg kideriteni, mivel alok szembe, szoval ezert erdekel mibol all a gyujtas, szoval a gyertya meg a gyujtas eloszto mar tiszta...
-
Foglalt név
addikt
Az a baj, hogy elég érzékeny elektronika van rákötve és visszafelé könnyen kaphat egy akkora csúcsot, ami kiüt egy tranzitort és akkor onnan kezdve bukó
Nekem azt mondták, ha gyanús a dolog, akkor érdemes egyben cserélni, mert nagy meló kitalálni mi rossz, mert lehet nem csak egy dolog száll el és ha marad egy hibás alkatrész az megölheti az újakat ismét. -
BüBü
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
A gyujtas belefer, mert a gyertyakta ellenoriztem, es egyik se szikrazot( gyakorlatilag nezve annak az eselye, hogy mind a negy gyertya ugyan abban a masodpercben doglott meg egyenlo a nullaval, szoval marad a gyujtas). Az indito motor teker, benzin, akksi van benne. szikra nincs egy deka se, talan egy nagyon pici mindig az elso fordulatnal, de abba se vagyok biztos, inkabb nincs. szoval a beznin reszt ki lehet zarni.
A gyujtas milyen reszekbol all?, a gyujtas elosztonak mar egyszer levetem a fedelet, pici vas por volt benne, de ezen kivul nem latszott semmi baj.
Thx -
Foglalt név
addikt
Ha 12-t dob az azt jelenti, hogy nincs elraktározott hiba, ergo a komputer szerint minden rendben van. A számot folyamatosan ismétli, tehát jó, hogy meguntad, mert ő nem hagyja abba

Ha emlékeim nem csalnak, akkor a szívó oldalról szinte minden szenzor hibajelét tárolja a komputer(olyan hibáét, ami legalább fél percig fennáll), tehát ha nem jelez akkor vagy eldobta magát a komputer teljesen(bár akkor szerintem a 12-t sem jelezné) vagy a gyújtás környékén lesz a gubanc, mert az nem szerepel a hibalistájában.
Egyébként a nem indulás hogy néz ki? Az indítómotor teker csak nem indul? Gyertyákat nézted? Ha jól be van köpve, akkor valószínű gyújtás. Ha nincs, akkor érdemes az injektor elött széthúzni a benzincsövet(vigyázva, mert 5 bar nyomás van ott rajta, ha megy a pumpa), gyújtásra tolnia kell magából a benzint. Ha nem megy, akkor lehet, hogy az ac halt meg vagy csak simán elszakadt a kábele(elég gáz helyen van, egyszer szereltem ilyet derékig érő hóban 1 db csillagcsavarhúzóval
). -
BüBü
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
SZia
Nem volt tul sok idom, de ki probaltam, ezt a hiba kodos dolgot a 12-t nyomja egymas utan, 15x csinalta, utana meg untam, es csak ennyit csinalt, valakinek valami tipp hogy mi lehet a baj, vagy mit csinalhattam rosszul?
Neked milyen hiba kodot adott?, vagy hogy jottek ra hogy mi a hiba?
Thx -
Matthew
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szoftverből dunát lehet rekeszteni a neten.
Pl.: OPEL-TECH, AB-COM, OPELSCANNER, stb. -
KrAt
veterán
Nyomás az arckép szerkesztőbe szavazni

-
helkis
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
most lenne jó, ha bejártam volna assembly-re..

-
KrAt
veterán
válasz
bolondember
üzenetére

-
bolondember
MODERÁTOR
na b@zmeg a két hiperkocka...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ilyen nincs...
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
ha te is részletesen elolvastad a #2503-ban általad linkelt oldalt, akkor sejtheted, hogy a szoftver megírása már csak gyerekjáték.
ha nem bugzik 
-
Kicker
őstag
hétfőn viszem megint cimborához, de addig nem hozom el, míg jó nem lesz... lambda szonda computer szerint jó, de amint bemelegszik a motor, pláne ha még nagyobb dombon is megy az ember, akkor megkergül az alapjárat, és 1500-2000 között ugrál, majd lemegy 1200-re... de ezek az alapjárati gondok kurvára megnyomják a fogyasztást, és kurva idegesítő is egyben... nem beszélve arról, ha elindítom, taposni kell a gázpedált, és ocsmány füst kiséri a kipufogógázt... felbőgetem 2szer 2500-ig, és akkor beáll az alapjárat, mondjuk 1500-re, majd 5 mp múlva 1100re, de ezer alá nem megy soha...
ne haragudjatok, de ilyen dolgoknál szoktam kurva ideges lenni, és kárt tenni valamiben... /kiskoromban a kérdéses ''nemjó'' eszközt széttörtem...
/
mod: a hűtővíz koszossága nem csinálhat ilyet vagy egyéb gond a hűtővíznél?
[Szerkesztve] -
Matthew
őstag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit USB-s OBD diagnosztikai kábel, akkor nálam kapható ócsón.
Privit kérnék ha érdekel valakit... -
BüBü
csendes tag
Szia
Nem vagyok auto szerelo, es nem egeszen tudom mit ertesz gyujtas reszei alatt, mert ha a gyujtas elosztot, akkor annak le vettem a fedelet, nincs eltorve, semmi nem kotyog, vagy log benne, egy minimalis vas por volt benne, ha van meg otleted, hogy mit nezzek meg akkor legyszi irj.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ja a limit nálam 6500.

mi a bánatért van ez? szerelő cimborámban csalódta, nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt sem lesz jó a kocsi...