Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Tiszta szégyen, hogy mindenkinek szép az autója, én meg örülnék, ha végre menne normálisan és nem rángatna

Cseréltem már légtömegmérőt, gyertyákat, gyújtást kábelt, most a gyújtáselosztó jön. Mindegyiktől szebb lett a járása és jobban is húz, de még mindig nem az igazi
Ráadásul az első lökők is megadták magukat, 25/db...
A klima is elpösszent vlhol, ráadásul be is ázott a szellőzés, úgyhogy egy hétig(az esős időben) ki sem lehetett látni, 1 nap ráment, mire kitisztítottam. A doblemez mögötti lefolyó tömődött el levéllel(lehet, hogy 20 év alatt), de annyira, hogy állt a víz a szélvédő alatt... Először azt hittem a fűtőradi ereszt...
Mind1, lassan legalább alakul. Bár igaz a jobbelső ajtókárpít is lóg, az is cserés. Azután mondjuk, hogy a balhátsó ablakot ki kellett cserélni, igazi móka lesz.
Szép nyár volt ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bundle topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul az első lökők is megadták magukat, 25/db...