Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Tiszta szégyen, hogy mindenkinek szép az autója, én meg örülnék, ha végre menne normálisan és nem rángatna

Cseréltem már légtömegmérőt, gyertyákat, gyújtást kábelt, most a gyújtáselosztó jön. Mindegyiktől szebb lett a járása és jobban is húz, de még mindig nem az igazi
Ráadásul az első lökők is megadták magukat, 25/db...
A klima is elpösszent vlhol, ráadásul be is ázott a szellőzés, úgyhogy egy hétig(az esős időben) ki sem lehetett látni, 1 nap ráment, mire kitisztítottam. A doblemez mögötti lefolyó tömődött el levéllel(lehet, hogy 20 év alatt), de annyira, hogy állt a víz a szélvédő alatt... Először azt hittem a fűtőradi ereszt...
Mind1, lassan legalább alakul. Bár igaz a jobbelső ajtókárpít is lóg, az is cserés. Azután mondjuk, hogy a balhátsó ablakot ki kellett cserélni, igazi móka lesz.
Szép nyár volt ez is
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul az első lökők is megadták magukat, 25/db...