Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Calibrák alapból jók, csak vigyázni kell a széthajtottakkal. 4x4 azt szokták mondani, hogy felejtős, az összes többi elsőkerekesek, azok jók

-
-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Az összekerékhajtás nem sikerült a legjobban, és az emberek 90%-a elhanyagolja a hajtást...
-
Calogero
addikt
Lopott H Astra kerestetik
GRAFITSZÜRKE, KÖRBE SÖTÉTÍTETT ABLAKOK, VONÓHORGOS, 1.3CDTI CARAVAN
RENDSZÁM KNS-707.
PEST MEGYE
-
marsu
veterán
Hihetetlen, hogy mennyire elvesztik az értéküket ezek az autók ....

A GSi F Astrákat már néhány százezerért meg lehet venni ...
-
e.vid
senior tag
Astra H GTC 1.6T ez sem rossz...

-
marsu
veterán
Opel Astra OPC Kellemes kis gépszerkezetnek tűnik ....

-
urban racer
senior tag
-
e.vid
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
fék: baromállat
Majdnem kiszálltam a szélvédőn...Nekem már 6 hónapja megvan, de a mai napig meg tud lepni.
Alig kell megnyomni és tényleg állatmód fog, nehéz finoman fékezni bólogatás nélkül. -
Calogero
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Ha Astra H-d van akkor neked is itt a helyed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Web oldal : Astra H Club
Itt pl össze van gyűjtve az autó típus hibái, hasznos tippek szerelési ötletek.
Fórum: Minden ami H AstraA web oldalra és a fórumra külön-külön kell regisztrálni.
És gratula a járgányhoz.
Motor? Típus? Felszereltség?
-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
na mi lett a vectrával?

-
urban racer
senior tag
Astra H első tapasztalatok:
kuplung: puha
fék: baromállat
Majdnem kiszálltam a szélvédőn...
váltó: pontos, szinte beugrik sebességbe
menetzaj: nincs, nem hallom a motort
negatívum: nagy a fordulási íve
Tök más, mint a vectra, tanulhatok meg újra vezetni... -
marsu
veterán
Tényleg ekkora árnyalat különbség lenne az első és a hátsó ajtó között, vagy optikai csalódás?
(3.kép)
-
TasiA
senior tag
Ezt nem egészen értem? Lábkiosztásban ugyan az? Nekem klímás, de teljesen más a két kapcsoló.Pont egymás mellett vannak és teljesen más az ikon is rajtuk. Az biztos, hogy nem mindegy, hogy fűthető-e a tükör vagy sem, mert egyszer én bele akartam tenni a síma ablakfűtés kapcsolót, de nem egyezett a fűthető tükrösével.
-
Mr X
veterán
Nincs véletlen valakinek A Vectrához való hátsó ablakfűtés-kapcsolója? Klímás verziónál belső keringetés-kapcsoló néven futott. Boltban elég érdekes ára van.
-
_seth_
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Aham, csak mert ilyesmi zavaró lehet de a teljesítményre semmi hatása nincs, még a hangra sem max ha lötyög rajta a szelepfedél de akkor nem lenne használható állapotban

Az 1.3S nekem is eresztette az olajat több helyen is, végül már odáig jutottam, hogy teljesen zárt lett a rendszer igaz a szelepfedelet is én cseréltem mert a szerelő tömítőanyagot sem rakott alá... mintha egy vagyon lenne na mind1 nem volt nehéz
Majd a C20NE motornak is én fogom lecserélni, az a tuti mert akkor tudom, hogy minden jól lett megcsinálva 
Holnap vagyis ma veszek olajteknőt a C20NE-hez (jelenleg 18E teknő van alatta és az is gyűrött sajnos) így az a része is le lesz tudva, tömítés hozzá kedden érkezik utána már csak a vízpumpát kell lecserélnem és magyar viszonylatban el lehet mondani, hogy motorgenerálozva lesz

-GM félszintetikus olaj
-GM szintetikus váltó olaj
-GM olajszűrő
-Olajteknő
-Olajteknő tömítés
-Olajsapka
-Olajgomba
-Bosch vezérműszíj
-UNIX ékszíj
-Gyújtáskábelek
-Direktszűrő tisztító
-Direktszűrő ápoló
-Direktszűrő adapter
-VízpumpaKb ennyi lesz cserélve azon kívül, hogy komplett moci, váltó, féltengelyek, első komplett felfüggesztés, fékek, hűtő, csövek, leömlő, pumpák is cserélődnek... (vezérmű és ékszíj, olaj és olajgomba valamint a vízpumpa cseréjére már azt mondják, hogy motorgenerál... hmm
)Még annyi luxust megengedtem magamnak, hogy miután az autóm névnapom alkalmából hátbavágott rendeltem hozzá gyári GM csomagtér teleszkópot, már ideje volt pedig 5e a pár, nem olcsó. Jah meg majd ha a tescoban járok vennem kell egy új háromszöget mert a "régire" (ami szintén új volt még) rátettem a motort amit hangos ropogással köszönt meg és mivel műanyag 95%-ban szerintem darabokra tört... miért nem bír el 120 kilót?? Nem is értem...
Hétvégén fel kellene rakni a téli kerekeket is csak most kicsit nehéz mert tolni is kell valamint van is benne egy "kis" plusz súly...
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
az igen!
Elhiszem h idegesít engem is kiidegelne az ilyen.
Na majd megkérdezem dokart
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Azért érzed, hogy jobban megy, mert most nem himbi-limbi a kasztni, hanem mikor rálépsz a gázra, akkor rögtön gyorsul az autó, nem pedig emelkedik az orra, meg süllyed a hátulja.
-
urban racer
senior tag
Nem, csak a szerelőnknek emlékezetes dokar mocija. Kiba**ottul utálja
A lényeg annyi, hogy amint látod az előző hszben ez a szelepfedéltömítés nem nagy cucc. Két fém között tömítés. De Dokar mocija annyira buzin van megoldva, hogy nehéz fölrakni rendesen... De erről ő jobban tudna mesélni... -
marsu
veterán
Elmarad a Dakar ...

Pedig Szalay-ék Opellel mentek volna .....
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
dokar megint megkapta?

-
-
_seth_
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
"Szelepfedél-tömítés: Nincs nagy jelentősége, de én úgy vettem észre, mintha picit jobban menne a szekér."

Szerk: eddig nem volt??? Vagy mégis mitől menne jobban?
-
urban racer
senior tag
Fennvannak az új gátlók
A fékek is pirosak
De azért meg is állok 
Részletesebben:
A fékek még bekopós korszakukat élik, de már most látszik, hogy nem épp kínai betétek vannak benn.
Gátló: Marhajó. Nem gondoltam volna, hogy ennyi a különbség. Fékezésnél nem bukik orra, gyorsítrásnál nem ül le a segge, kanyarban nem dölöngél. Próbaképp nekiálltam szórakozni: balra-jobbra rángattam a kormányt, de semmi. Nem tudtam zavarbahozni... nagy sebességnél: kőkeménnyé válik a futómű. És van egy kanyar, ahol eddig 80-nál sodródott kifele a kocsi, már nem
Szelepfedél-tömítés: Nincs nagy jelentősége, de én úgy vettem észre, mintha picit jobban menne a szekér. (dokar: Ismét szóbakerültél, illetve a szelepfedéltömítésed
)Jah! És piros féknyergeim vannak

-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
hallotam

-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
annak
most már nem csak motorfékkel kell közlekedned![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
urban racer
senior tag
a textar jobb, mint a brembo
A neve nemjobb, de a fékereje... Aszongyák a lip szar. Ma ittvolt ferykee(később), megnyomkodtam, sztem nem lehet panasz. Nem is 'bukott orra' fékezésnél. Tasi lengője sajna nem passzolt, úgyhogy kell vennem újat. 
Szal ferykee

Rácsörgök, hogy a fékbetétem elkopott, de annyira, hogy már fém fékez fémet. Ide kéne jönnie, hogy elmenjünk tárcsaféknyereg-festékért. Oké. Astrába be. Festék megvan, megyünk vissza. Mondom, akkor már segíccsé leszedni a kereket, majd én megcsiszolom. Hát így is történt. Az első keréknél. A második kereket nem tudtuk levenni, úgy rá volt szorítva a csavar. Ferykee hozzátette: neked is pont most kell féket csiszolnod... Aszem az időre gondolt (-5,5 fok volt). Végül föladtuk, azt leadtam az autót, majd holnap délután átvehetem...(remélhetőleg piros féknyereggel és fékdobbal
) -
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
enyém is Lip az egyik pár

a fékbetét is Textar, de a tárcsafék már Brembo![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
urban racer
senior tag
- féktárcsák(textar)
- fékbetétek(textar)
- 4 db gázos lengéscsillapító(Lip)
- dobfék állítás
- kézifékállítás
- szelepfedéltömítés-csereNagyszervíznek minősül?
-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Nem mondod, h még suliba jársz?
Simán többnek gondoltalak volna hsz-eid alapján 
-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Nekem sincs feltéve, a csomagtartóban leledzik

marsu!!! beszéltem a bontós ismerősöddel, aztmondta, megpróbál szerezni

-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Tetőcsomagtartó?
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
máskor hátul ülök
vagy hátra tolom az ülést -
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Akkor engem ne akarj majd magad mellett vinni

-
marsu
veterán
Nekem volt egy háromajtós "B" Corsám, 1,4Si motorral .... Jó kis autó volt. Nem volt túl nagy, és nem is annyira kényelmes. de menni ment. A GSi ennél még jobban megy ... Nekem is tetszenek és viszonyla jó áron hozzá is lehet jutni ... De picit félek tőlük, hogy mennyire vannak szétpörgetve .... Mert lehet rákölteni rendesen. De inkább szeretnék rákölteni, mint ráfizetni ....

-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
GSI motorral?
vagy netalán a méretemre gondolsz? 
-
t1
veterán
Hali!
Opel Corsa ( A ) tudnátok nekem 1-2 sort írni? Kezd megtetszeni
-
KrAt
veterán
Lementem, lepucoltam a kocsit, beindítottam, mire már járt (ugye szivató problémák vannak még pár napig) annyira de annyira szépen és kúltúráltan járt, hogy el se hittem. Nem kopogott, nem zörgött, csak szépen halkan dorombolt

-
urban racer
senior tag
jó csak lehet potyára meek. A háccsó hangszóró az annyira szarul van megoldva nálam, hogy... Ezt csinálom
, amikor gondolkodok, hogy hogy a rákba csinájjam meg. Eccerűen le kéne lőni, aki tervezte. De az sem oldaná meg. Ugyanakkor sz sem megoldás, ha berakom a JBL-t, és tönkremegy 1 hét alatt... 
thx
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
nincsen messze annyira
majd dokar elkísér ugyis a 8-ason van szép nagy egyenes addig ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meglátom mit tehetek kéne velebeszélni, msnje van, ha igen add a címet msnen
-
t1
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
ez van a legközelebb

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Van Bándon: KLIKK
-
urban racer
senior tag
Jah igen! Veszprémben van autóbontó? Én csak Herenden tom, h van, de lusta vok kimenni. Kell:
-ablaktekerentyű
-ablakmosó-tartály tető
-kalaptartó
(kicsit magasabb a JBL hangszóró, mint a gyári, ezért beleér a kemény részébe a gyári keretnek, és át kéne építeni, de kell 1 tartalék
) -
marsu
veterán
válasz
urban racer
üzenetére

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
majd ha jobb idő lesz

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
22 után csináltam, mielőtt indultunk ki az óváros térre
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elszomorító... A vw-k audik mellett már az opeleket is lopják...

Majdnem kiszálltam a szélvédőn...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

, amikor gondolkodok, hogy hogy a rákba csinájjam meg. Eccerűen le kéne lőni, aki tervezte. De az sem oldaná meg. Ugyanakkor sz sem megoldás, ha berakom a JBL-t, és tönkremegy 1 hét alatt...