Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Hát nem tudom... Imádom ezt a tragacsot, de egyre jobben fel tud idegesíteni a hülyeségeivel.
-
gpetee
csendes tag
Valaki nem tud Diesel kadetthoz kapcsolási rajzott?
-
AMD Power
titán
1.2-s 1990 környéki kis Corsákról mi a vélemény?
-
Mr X
veterán
Tele van a hócipőm a Vekivel. Megint elkezdett nem indulni. Tegnap be sem tudtam menni melózni.
Eddig azt hittem, a hideg miatt nem indul, de tegnap jó idő volt, mégse... Szereztem másik kocsit, behúztuk, 5 méter után beröffent...
Most megint indulni fog pár napig.Még egy esélyt kap. Megnézetem a gyújtását, ha utána is idétlenkedik, bezúzatom. Kapott tegnap új gyertyákat, mert még azok voltak benne, amivel vettem. Kiszedés közben az egyik régi gyertya egyszerűen kettétört.
Pedig szedtem már ki, nem látszott rajta repedés. -
Calogero
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
A H Astrám órája is csal.
Kilóméteróra: 100
GPS: 96
Fedélzeti Computer (Test Mode): 96
195/65/R15 Téli gumival, majd megnézem a nyári Structure kerekekkel is. -
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Van sebességkalkulátorom, majd elküldöm! Az segít a valós sebesség meghatározásában, ha a fordulatszámmérőd pontos, illetve tudod milyen váltód van. pl az enyém 6-ot csal felfelé, de 196/60R15-ös a gumi. HA erre raknék a szokásos univerzális tuning méret 195/50-et, na az mán szép lenne, az kapásból még 8Km/h.
A fordulatszámmérőm meg 100-120-at csal lefelé. A régi 91-es masinám 15-öt csalt és 195/50R15 volt rajta. -
urban racer
senior tag
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki
Szopós horoszkóp
Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról, avagy
"hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint"?KOS
Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is
ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy
fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét.
Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.BIKA
"Szopni született". Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és
mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy
lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni,
nyugodt életed lesz mellette.IKREK
Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni
közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára
dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni
szopás közben.RÁK
Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy.
Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is
leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.OROSZLÁN
Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt
volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni
méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj
megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet. ))SZŰZ
Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az
első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni,
ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet
venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.MÉRLEG
Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény.
Testével-lelkével adja a gyönyört, "megszólít". Azért él, hogy jó
legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a
többi.SKORPIÓ
Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem,
az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját.
/Hát persze... / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég
kezdete lehet.NYILAS
Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.BAK
Azok nem szopnak.VÍZÖNTŐ
Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs
valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már.
Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.HALAK
Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll
vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt
hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat. -
Mr X
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
100km/h-nál csal a régi óra 10km/h-t is. Szintén tesztelve...

-
urban racer
senior tag
nem ráz, csak vibrál
Ebből már nem mászok ki aszem
Meg nem is autópályán mentem, csak sima főúton. Nincs szervó meg semmi, a kormányon érezni lehet mindent
A tiedénél könnyebb, klíma sincs. (viszont van bazi nagy mélyláda)
Kb mint a régid, 1070-1100 körül...
Az opel órák nem csalnak 10et. kb 5-6. Tesztelve! -
TasiA
senior tag
csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire vállas a henger, de akkor passz. Majd a mérés megmondja mennyire jó a moci. Nekem sajna lassan teker az önindítóm, ezért nem tudok reálisat mérni. A régi 1.8-ban 350-ezernél még 11,8 volt az átlag, 3 órával mérve, mert ugye azok sem egyformák.

-
_seth_
veterán
Egyben van. Kompressziómérés majd lesz, ha elfelejteném és írok ide szólj rám
Km: passzolom a kérdést... az előző tulaj is kadettes volt a moci vectrából származik, találgatni nem szeretnék mindenesetre fel lett újítva részben az előző tulajnál, én is cserélgetek rajta pár cuccot (mintegy 50e értékben vettem még pluszba cuccokat, az utolsó 2 darabot a szerelő vette meg: vízpumpa, hőgomba
). -
KrAt
veterán
Jaja kadettklubbon olvasgatok ám

Miénket sznupival csináljuk (szétszedtük, megnéztük, megmutatta, mi mi, ő felmérte a terepet) most várunk a karra-bowdenre-házra (elvileg ma megérkezett hozzá
) és akkor remélhetőleg jövőhéten meglesz a cucc
Bár most jó idő van, most nem para az indulás
De az alapjáratot olyan kurvajól belőtte, h az vmi hihetetlen
Nem hallom pirosnál a motort járni 
Kérdés: azt mondták, h picit habzik az olajam. Nem a vezérműnél, hanem egy, a légszűrőnél lévő csőnél. A hűtővizet egyáltalán nem eszi. Akkor ez mitől lehet?

-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Az nem azért ráz, mert téli gumi, HELLÓ! Ott valami gebasz van!! Nekem 200-nál sem ráz a téli. Amúgy hány kiló az a kocsi? Enyém 1198kg, de a régi csak 1070kg volt. Dokar gépe nem csak könnyebb, de még erősebb is.
DOKAR: belekalkuláltad a szokásos +10-et amennyit az OPEL órák csalnak 100-nál??

-
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
nem mondod, akkor az én 1.4-es Astrám jóval hamar eléri a 100-at

-
Chieftec
őstag
válasz
urban racer
üzenetére

-
KrAt
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Állat

-
urban racer
senior tag
Chieftec kollégával kimentünk autókázni. Konklúzió:
- A Vectra télleg 14 sec alatt van 100on (13,75)
- Várpalota-Veszprém 150-es átlaggal is teljesíthető (hegyek-völgyek)
- 172-174 körül volt a vége. Valszeg majd alufelnivel meg rendes gumival lesz jobbis.A hitetleneknek videjóval is tudok szolgálni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Calogero
addikt
Kipróbáltam a legújabb 1.6-os motort. Nagy élmény volt a 180LE....
Veszek magamnak is egy Astrát, de meg várom az új 1.4-es motort, ami állítólag jövőre lesz kapható (120-140Le).A mostani 1.4-es a páromé, de én is szívesen vezetem.
Igaz hogy nem egy erő gép, de azé nem olyan gáz. A pályán is jól lehet haladni vele. Emellett nem eszik sokat. -
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Jaj, nem azért írtam, hogy kijavítsd, nekem oszt ugyan mindegy, csak nem tudtam, hogy tiéd karbis-e, vagy sem. Amúgy a karbis csak annyiban külömbözik, hogy 10-es a kompressziója, meg nincs katalizátor.
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Én nem akarok tőle semmit, anyámé, neki való!
Azt az 1.6-ost viszont kipróbálnám. Valamelyik nap egy jó 40km-en át fogócskáztunk egy Octávia2 1.6FSI 115 lovas "tuning" géppel, de mindíg jobb voltam, pedig csávó szénné forgatta, mert ugye bömbölő kipuffnak hallani a hangját.Jól ment, mert én is nyomtam a vasnakde mindíg vagy utól értem, vagy lemaradt, szal olyan jó kis fogócska volt, nem az a csak azért is én megyek elől, hanem kultúráltan, már amennyire lehet annak nevezni. Jól esett már, egy kicsi a sok 3km-es munkábajárás után.

A C16NZ az 75ló és 125Nm 2800-on.

-
urban racer
senior tag
Z16XER van az astárban. (116 ló) C16NZ van a vekiben. 82 lovat írtam, úgy tudom annyi, legalábbis a kezdőhszben(ebben a topikban) a linken megnéztem, és ott aztat írja...
1.4-es motor + 1,2-3-4 tonnától mit akarsz? Szélesebb, mint a vekid, nehezebb, és még a moci is gyenge benne. -
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Mekkora moci van ebben az Astrában? Mutteromnak a H -ban 1.4,de az minden csak nem nyomatékos.
Viszont cserébe jól eltalálták a fokozatoket, ezér úgy érződik, hogy jól megy. Amúgy kérdezem, hogy neked milyen moci is van a Veciben? Ha 1.6 8V és nem karbis, hanem köponti injektor, akkor C16NZ, vagy ilyesmi, ami 75ló. Csak mer Stylingon valami 85~90lovat írsz asszem, de az csak karbisban létezett, pontosan 82lóval. Injektorosban A Vectra csak 75, vagy 71lóval létezik, hivatalosan, ha jól tudom. Nem tom megnézni az adataidat, mert az a hitvány fos oldal, hol bejön, hol nem, ezért nem nagyon szoktam arra járni, mert csak felidegesítem magam, hogy 5 percig a semmit nézem. -
urban racer
senior tag
A napokban kellett mennem egy picit többet az új kasztrával. (Faterom amíg hátul pötyögött a notin, addig én üzérkedtem a lovakkal). Egészen fel Pestig.
Kicsit több mindent tudtam megfigyelni a kocsi működése közben...
A futómű koránt sem olyan jó, mint a vekiben. Nagyon imbolyog kanyarokban. Ez nem tetszett.
A világítás az úgy ahogy bejött, épp köd volt, a ködlámpa nagyon jó volt. A tompított fényszóró is egész jó, amennyiben: a fényereje nagyon jó, viszont a magasságállítás nagyon nem jó. A legmagasabb fokozaton a legjobb, pedig szívem szerint még egy pöpet tolnám feljebb.
A motor eléggé nyomatékos, alacsony fordulaton is eléggé jól húz. Ugyanakkor zavaróan nagyon pörgős a moci. 4ezernél már elváltottam mindíg, 130-140-et is 4000-en teljesítette. Ennyire rövig a váltója? Vagy szereti a magas fordulatot?
Mindenesetre egy 6-fokozat hiányzik.
A váltója az még mindig fura... Szinte magától huppan be sebességbe, és nekem még szokatlan a kuplungja. Lehet nagyon megszoktam a vekit, mert a vekinél meg tom csinálni, hogy az utasok ne érezzék a váltást(mintha folyamatosan gyorsulna a kocsi), viszont az astánál még énis érzem, hogy ránt egy picit az ótó.
Majd ha kell vinnem az ősöket Csehorságba(hátul csicsikálnak, amíg én éjjel elfuvarozom őket), akkor megpróbálok még picit jobban összeszokni vele. A Vekivel nőttem fel, a szívem csücske marad, hiába vérhiányosak a lovak benne. -
dokar
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
gyere te is a gumistopikba.

-
urban racer
senior tag
Keresek H astrához 195/65/R15-höz alufelnit. Megköszönnék egy pár linket, ahol körül tudnék nézni, hogy milyent és mennyiért kaphatok hozzá felnit (vagyis fater)
-
_seth_
veterán
Hogy őszinte legyek nem vagyok az a nagy talira járós... átlagban a talikat pest környékén vagy legalábbis a dunántúlon tartjátok ami nekem min 400km... a barátnőm 300 kilométer oda vissza akkor szerintem lehet sejteni, hogy hova mennék nyáron inkább

Vontatva a legjobb... komolyan mondom olyan nyugodt voltam amikor haver húzott...
1 pedál "él", nem kell gondolkoznom, hogy merre menjek... 
Ha debrecen környékén csináltok talit benézek egy rövid időre

-
_seth_
veterán
Az a nagy helyzet, hogy a kicsi kadettbe bekerült a nagy moci
Hétvégén az autóvillamosságis behúzza a kábeleket és utána már csak a gázt kell nyomni neki 
[link] Ilyen felnik lesznek (alu nagyon tetszene, lenne rá money is de nem akarok görgőztetni márpedig van 1-2 olyan kátyu mifelénk, hogy a kerék leszakad tőle... ez lesz a megoldás
szép opel lemezfelni középrészekkel lesz a megoldás. A 15" is nagyon királyul nézne ki olyat szeretnék legjobban de a 14" 185/60 körüli gumival az ami komfortos és mégis stabilabb jóval mint a jelenlegi 13" 175/70-es gumim... -
marsu
veterán
-
helkis
veterán
ha lusta vagy számolni

egyébként 3%-on belüli eltérés engedélyezett, ha jól tudom..
nekem is a 195/55-lett volna "közelibb" R16-ban (185/65R15-höz képest), de a /50 meg jobban néz ki!
-
dokar
addikt
Az F Astrámhoz tartozó kiskönyv szerint a megfelelő váltóméretek:
175/70/R13-82T
185/60/R14-82H
195/55/R15-84HTöbb weboldalon is ezeket írják, bár sztem a 195/50 lenne a jó váltóméret, ahhoz hogy a kerület ne nagyon változzon meg.
Kiszámítottam a kerületeket:
175/70/R13: 1807mm
185/60/R14: 1814mm
195/55/R15: 1870mm
195/50/R15: 1809mmLátható, hogy 195-nél a /50 a közelibb, szerintetek ennek ellenére lehet használni a /55-öt?

-
TasiA
senior tag
Nincs mit, nagyon szívesen. Én majd 1 évig vacilláltam meg keresgéltem, mire döntöttünk. Sajnos nem egyszerű jót, elfogadható áron taláni. Amúgy én is sokmindent terveztem idén az autóval, de úgy néz ki, semmi sem lesz belőle. Tartóbakokat kéne cserélni, a fékbetéteimmel sem vagyok megelégedve, gyújtásra is ráféren egy újítás, na meg a felnik. görgőzés+2 új gumi kéne, de lehet csak görgőzés, vagy még az se lesz. A lakás árához még kalkuláld bele a bútort+ügyvédet+illetéket. Hitel mellett, már nem lesz egyszerű bútorokat venni. Egy normális matrac 80 ezertől kezdődik+ágykeret, hűtő, mosógép 200ezer, a többit már nem is folytatom.
NA befejeztemaz OF-ot, ha van kérdésed, szívesen segítek privátban.Üdv!
-
dokar
addikt
Kösz az ötleteket. Az árak amiket írtál hasonlóak Veszprémben is, sőt, itt talán még durvábbak.

Októberben lesz meg az asszonynak a 3 éves köztisztviselői viszonya, úgy hogy akkor veszük majd fel a köztisztviselői hitelt + szocpolt. Az autóhitel 2008 decemberig szólt, de inkább előtörlesztéssel kifizettem majdnem fél misit egyben. Továbbá októberig az asszony összes diákhitel tatozását is törleszteni fogjuk. Így már csak az én diákhitelem fog maradni. Az autóra való költést is próbálom minimalizálni. Lehet, hogy alufelni projectemet is dobom a kukába. Gyerekeket szeretnénk és saját otthont (jelenleg béreljük a lakást ahol élünk). Szal R15-ös alufelni helyett lesz R14-es acél vagy pedig csak a fölös garnitúra R13 acélfelnieimre veszek 4 db 175/70-es gumit.
Én is bocsánatot kérek a többiektől az OFF-ért, bár van benne felni, szal vmennyire ON is.

-
TasiA
senior tag
Én is újat szerettem volna, de mind szar, amiket néztem, meg sokban jártam már építés közben. Hááát, eléggé gyorsban megy a tákolás a legolcsóbb anyagokból. NA de nem is ez, hanem az árukhoz képest mit nyújtanak. Nekem minimum 3 szoba kellett volna, nem amerikai konyhával, hanem az külön legyen, meg legalább 60nm2, tároló, vagy kamra, meg nem tetőtér. NA egy ilyen errefelé vagy fehér holló, vagy 17milla, alaphangon,de inkább csak több. Amerikai konyhával van, de akkor a picsányi nappaliba berakod az ebédlőt, meg a hűtőt, meg az ülőgarnitúrát, meg TV, és már nincs is nappali, csak egy zsúfolt mindentbele luk. Általában tároló, az helló, semmi, de sok helyen még közös sincs, ami extra GÁZ. Babakocsi, zsák krumli, gyerek bicikli, akármi mehet a nappaliba, mivel általában még előtér sincs, bejárati ajtó rögtön nappaliba nyilík, szal kabátot, csak a falra és oldalazni mellette.
Kamra az luxus, garázs az alaphangon +2milla, de síma parkoló helyet is venni kell 3-500ezerig. Szal itt elment a kedvem az újépítésű társaházi lakásoktól. Vettem panelt, 72nm2, 4 szoba, 3.emelet, erkély, saját tároló+ teljeskörűen felújítva, fűtésrendszer, vízhálózat, elektromos hálózat, nyílászárók, padló, fürdő, WC konyha, szal minden +csendes környék, zöldövezeti kilátással, nem kell bámulnom a szembe szomszédot.Még közlekedés is jó, 500méterre, van egy tér, ahonnan minden irányba indul minden féle járat, meg több óvoda, iskola van a környéken és több vacsi új játszótér.Sajnos egy hátránya van, a távfűtés, amit fizetek keményen minden hónapban, de lagalább 300m-re van a hőközpont és bazi meleg van, kisgatyában izzadunk.BOCS MINDENKI AZ OFF-ért, csak gondoltam megosztom a kollegával, mert sok apróságra én sem figyeltem oda, csak szépen lassan jött a felismerés, meg a tanácsok, hogy hoppá, ez sincs, az sincs, sok-sok millióért.
-
dokar
addikt
Ma kifizettem az autómon lévő hiteltartozást egy összegben.

-
KrAt
veterán
Mondjatok pesten (és vonzáskörzetében) lécci jó szerelőt, aki át tudná alakítani az automata szivatónkat kézire.. Kérlek..

-
_seth_
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
Pl:
1.3S Pieburg 2E3/Varejet II karburátor: 75LE
1.3i talán Bosch-Motronic injektoros az is: 75LEA motor ugyanaz

C20NE olcsón olyan 125-130LE-ig tuningolható: hengerfejből le kell szedni, direktszűrő, komolyabb kipuff rendszer.
-
helkis
veterán
válasz
urban racer
üzenetére
91'-es és H-s rendszám? tehát olyan 99' körül hozták be, gondolom a külföldi előélete egy fekete lyuk..
az sem először fordulna elő hogy pl.: 2-3db-ból fércelték össze, anno, egyébként ez manapság is nagy divat az 1-1.5éves kocsiknál.. szvsz csak hozzáértővel szabad elmenni kocsitvenni, minden kocsinak van hibája, esetleg visszatérő, vagy rejtett, amit az eladó el akar sumákolni, be lehet úgy állítani a verdát, hogy eladáskor ne tünjön fel semmi, ezalól sajna a használtautó-kereskedők sem kivételek, tisztelet a kivételnek! 
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
A hengerenkénti injektortól nem lesz +25 lovad, azt felejtsd el. Az opel 1.8-as mociból csinált pár fajtát, de azok nem csupán az injektorok számától és helyétől erősebbek, hanem más a sürítés, vezérlés, és a vez.tengely, illtve a szelepek mérete.
Azt, hogy mennyi van benne nem tudod ilyen szűken megállípítani, de azt igen, hogy egyben van-e, vagy sem. Ha hangos a váltó, lóg a hajtáslánc, ütött kopott a belseje, leharcolt motortér, féltengelyek állapota, ilyesmi,kompresszió, de majd a hozzáértő szerelő segít. -
urban racer
senior tag
Honnan tom megállapítani, hogy ~170 km van benne, vagy ~220? Jah és anélkül, hogy darabokra szedném a motort...
A több paci miatt kell az xe, 115 lovat talán még az én vekimből is ki tudnék hozni(hengerenkénti befecskendezés +20-25 kapásból). Meg egy cali sokkal jobban néz ki=dögösebb
A mi vekinkben 166 km van, és semmi baja(minőségi olaj, nem gyilok autózás)
Ha veszek ótót, akkor viszek magammal egy szerelőt, az a tuti... -
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Első körben, nagyon nézd meg az alvázat, FŐLEG A HÁTSÓ NYÚLVÁNYOKAT a rugótányérnál, illetve körülötte. Ha az már szar, akkor felejtős az egész kocsi.általában frissen vanak alvázvédőzve, hogy ne lásd. Jótanács, én elkezdtem a régi Vectrámmal a tortúrát, de gyorsan ráhagytam, mielőtt többe került volna, mint amennyiért vettem a mostanit. Szal első a kasztni! HA a motor esetleg egy picit gyenge, számomra nem kizáró ok, de akkor minden más patent legyen. Kasztni, fék, váltó, egyebek. Egy komplett generál megvan 150-200ezerből és akkor vacsi új a motor. HA szar a kasztni, ennek a pénznek a kétszeresét símán rálocsolod. Alja 100 ezer, küszöbök ívek, megint 100, és még nem beszéltünk első nyúlványról, motorháztetőről ilyesmi +fényezés. Így hirtelen ennyi jutott eszembe. JA és ezekben az autókban mind 200-ezer fölött van, de ha szeretnéd, még én is bármikor beállítom neked a kívánt számsort a km órádra, kb 20perc.
HA nem akarsz sportolni, akkor jó a C20NE, de nem fog vele repülni a masina.Viszont olcsón lehet bele +15-20 lovat varázsolni.
A C20XE=151 ló sokkal jobban mozgatja. -
urban racer
senior tag
Énis inkább a ~150 lovas 16 szelepeseket nézegetem. Sokan mondták, hogy inkább 8 szelepest, mert azt kevésbé kell szervizelni, meg az jól bevált motor volt, sőt akkoriban az egyik legjobb, de jól jön a +40 ló...
Tegnap túlléptem a 170-et, de ~130 fölött igencsak elszállt az erő, pedig jól váltottam be... A veki 82 pacija kevés
Köszi, hogy felajánlottad,de azt a calit csak azért linkeltem be, mert jót röhötem... Évi 5-6 ezer km? Még a nagyik is többet mennek boltba...(csak nem calival)
A képek meg mind homályosak, de télleg, mintha a hátulja kicsit másabb lenne... Mér végeznek ilyen gány munkát? A veki már volt hátul TK-s, de meg se látszik (igaz opel csinálta, biztosító fizetett)
[link] Ez egész bejön, csak furcsállom, hogy ilyen olcsó... 165 ezer km, gyári minden. Mondjuk a katapultablak hiányzik
A linkért köszi, már tom, hogy mit nézegetek ma éjjel, és ha a doki is úgy gondolja, akkor egész héten
-
TasiA
senior tag
Üdv mindenki!
A Calibra és Vectra ugyan az és a 4x4-is ugyan az. A Calibrán más a kasztni, de mindent a Vectrától örökölt.
Racer: Ha már Calibra, akkor ne 4x4, C20NE (115LE) motorral meg pláne ne. Amúgy sem egy nagy szám az a motor a Calibra 1200 kilós súlyával, de 4x4-el még szarabb lesz. Egyébként Calibra vásárlás előtt érdemes elolvasni, átnézni az oldalt, 4*4-ről is sokat ír :Calibra
A fennt linkel fehér Calit, meg gyorsan felejtsd el. Mindkét oldala fele más színű, meg ki hiszi el a 105 ezret?? NA meg hihető, hogy 5000-et ment vele.
de, ha gondolod megnézhetem, mert itt van Szegeden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem a háccsó fék ment tönkre Fékpedál puha, mint a pöcsöm, ha nyomkodom a pedált, hátul hallokk valami kattogást. A fékfolyadék fele van meg 
jah és csak 1.6...de nem erre találták ki
kategóriájukban asszem mindkét autó megállja a helyét

Pedig szedtem már ki, nem látszott rajta repedés.
A fordulatszámmérőm meg 100-120-at csal lefelé. A régi 91-es masinám 15-öt csalt és 195/50R15 volt rajta.
Meg nem is autópályán mentem, csak sima főúton. Nincs szervó meg semmi, a kormányon érezni lehet mindent

Elbaszta a kettest
Mindenesetre egy 6-fokozat hiányzik.

Kamra az luxus, garázs az alaphangon +2milla, de síma parkoló helyet is venni kell 3-500ezerig. Szal itt elment a kedvem az újépítésű társaházi lakásoktól. Vettem panelt, 72nm2, 4 szoba, 3.emelet, erkély, saját tároló+ teljeskörűen felújítva, fűtésrendszer, vízhálózat, elektromos hálózat, nyílászárók, padló, fürdő, WC konyha, szal minden +csendes környék, zöldövezeti kilátással, nem kell bámulnom a szembe szomszédot.Még közlekedés is jó, 500méterre, van egy tér, ahonnan minden irányba indul minden féle járat, meg több óvoda, iskola van a környéken és több vacsi új játszótér.Sajnos egy hátránya van, a távfűtés, amit fizetek keményen minden hónapban, de lagalább 300m-re van a hőközpont és bazi meleg van, kisgatyában izzadunk.