Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
-
lesaux
veterán
Mi kétszer vásároltunk kocsit, egyszer használtat (Suzuki), máskor újat (Opel), de mindkét alkalommal addig ki se gurulhattunk a telephelyről, amíg nem kötöttük meg a kötelezőt.
A Mabisz lehet, hogy a következő okokból kifolyólag kért tőled többet:
- kamat (ez biztos, le van írva)
- működési költség (ez qrvára valószínű)
- büntetés/elrettentés/megteheti (ez meg csak aljas feltételezés).
De mindegy is, azt hiszem, a parttalan vitát befejezhetjük, nem fogjuk egymást meggyőzni, külön utakon járunk, én valamivel közelebb a törvényeshez. -
lesaux
veterán
Énis dolgozok napi 10órát, más kérdés hogy nem vagyok bejelentve
Na tessék, még adót és járulékokat is csalsz. KRESZ-szabályt hágsz át. (A kötelező biztosítás nélküli motorozás nem tudom, hogy szabálysértésnek vagy minek minősül, de még az is van a rovásodon.)
Olvastam, ítélkeztem. -
lesaux
veterán
Erre mondjuk én nem lennék olyan büszke, hogy vigyori fejjel beposztoljam egy topicba, mekkora Tufa vagyok. Saját kereset nuku, saját tulajdon pláne, de balesetet okozni, az bezzeg megy. Vagy ha se annyi eszed nincs, hogy a józan belátásoddal megértsd a kötelező biztosítás lényegét, se annyi, hogy a szabályokat betartsd, legalább olvasd el pár bejegyzéssel feljebb, mekkora kalamajkát lehet okozni egy ilyen felelőtlenséggel. És ha tegyük fel, kártalanít a biztosító (kártalanít egy lófaszt, olyan biztosítót még nem láttam, szóval kifizeti mondjuk az okozott kár 70%-át), és megjavítják a kocsit, akkor lesz egy olyan gépem, ami értékcsökkent, hiszen törve volt, nyomott áron tudom csak eladni. Szóval lehet itt jópofizni, de én se szartam azt a majdnem két és fél millió forintot, elég sokat kellett gürcölnöm érte, de hát te ezt úgyis tudod, hiszen se saját kereseted, se saját tulajdonod nincs.
Persze ha minden reggel idejössz, elviszed a gyereket óvodába, délben hazahozod, utána beviszel dolgozni, este 11-kor hazahozol, elintézed a nagybevásárlást, hetente elviszed a kaját és a gyógyszert a város másik felében élő nagymamának, a fennmaradó időben pedig a rendelkezésemre bocsátod a kocsit, akkor nem szóltam egy szót se.
Ideje lenne már felnőni.
(És akkor még egy esetleges személyi sérülés vagy halál szóba nem került, csak a közvetlen anyagi kár.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest