Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
minden tankolásnál mérem a fogyasztást, és tényleg ennyi, a legdurvább volt a 4.9. De nem elképzelhetetlen, egyrészt nekem Pest az az egérúton való beporoszkálás, ugyanis kelenföldön dolgozom, pályán pedig kamion mögött megyek 90el, aholis a gázpedált szinte nem kell nyomni hogy tartsam a kamion sebeségét, én is meglepődtem, de ennyi.
viszont igazad van, a gyári 1.6 16V nem tudja, nekem is a chiptuning után javult 0.5l-t, miután beleuntam a lámpánál ugyis legyorsullak-ba.
[Szerkesztve] -
TasiA
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
''de ha csak autópálya és főút amin megyek, akkor lemehet 5 alá is''
''5.7-6.1 között változik, attól függően, mennyi belőle a pest''
Akkor ezt a kocsit tréleren viszik?
Ne mond már, ha te bemégy Pestre, akkor 6,1 a fogyasztásod. Akkor előtte kb 3-4 litert evett amíg odaértél, vidéken meg 5 liter. Jól hangzik, de ilyet nem tud egy 1.6 16V F Astra, akármennyire is szeretnéd!
Vagy éjszaka mész és sehol senki, azt is max 70-el?
Enyém tud olyat, ha a gyári pehely könnyű aluk vannak rajta, hogy végig főút, de az is tök kihalt, 100-120 között változóan, 6,5litykó, de semmi város nincs benne és ezt a fedélzeti mutatja. Nem számoltam még utánna.
[Szerkesztve] -
AmunRa
senior tag
A G Astrámmal tesztelem a fogyatást, 160km-en. Gárdony autópálya Budapest Angyalföld autópálya Gárdony Fehérvár 7-es uton vissza Gárdony. 6,13-at fogyasztott. Egyszerűen nem akarom elhinni! Létezik ilyen?
Kevesebbet evett, mint anno benzinnel az 1,3-as Suzuki. Ráadásul tél gumi van még rajta. -
Robi_73
őstag
Szervizelve mikor volt a kocsi utoljára?

Javasolt dolgok:
Olaj + szűrő csere (olajszint folyamatos ellenőrzése 1-2000 km után)
Vezérműszíj + generátor-klíma ékszíj csere, ha még nem volt. (feszítő-vezető görgők, vízszivattyút is, főleg ha szivárgást tapasztalsz)***
Szűrők ellenőrzése esetleges cseréje. (üzemanyagszűrő, pollenszűrő, levegőszűrő)
Első fék ell
Ha ezek meg vannak, akkor nyugodtan szaporíthatod a kilométereket.
*** A fontossági sorrendben ez az első! (persze ha nem twinport motoros az autód) -
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem meg életem első opelját (csütörtökön hozom el) egy 1,6-os G Astrát. Az autó 3 éves 60 e Km, digit klíma, 4 el. ablak, cd tár stb....fullos kis gép. Szerintetek mire kell figyelni ennél a típusnál, mi szokott elromlani, tipushibák vannak-e, vagy intő jelek, amelyek kialakulóban lévő hibára utalnak?
-
dokar
addikt
![[kép] [kép]](http://img53.imageshack.us/img53/8418/ecotecag4.jpg)
-
TasiA
senior tag
használd azt a (mod) gombot, mert dádát kapsz a modiktól
Miért is?
[link]
Nem is kell /50 alá menni! Bár szerintem a 205/45R16 az teljesen jó lenne, de F Astrán már egy szép 15-ös is sokat dob és a 195/50-es gumi szinte fillérekért kapható. A lényeg, hogy a küllők egészen a felni pereméig érjenek, akkor nagyobbnak látszik. Kicsi felniben nem szabad peremeset venni.Az még kisebbnek látszik, mint amekkora valójában.
[Szerkesztve] -
-
simondr
senior tag
Opel Astra F Lökhárító R
Opel Astra F Lökhárító
Opel Astra F Lökhárító Első,komplett,nem klímás
NR.:I0726110
Ár: 8.817 Ft + Áfa (Br. 10.580 Ft)
ilyen kell nekem?
[link]
[Szerkesztve] -
TasiA
senior tag
válasz
simondr
üzenetére
Nocsak, ARC lettem?!?

Próbálnál meg leszorítani! Kár lenne bennégni a Skodában.

HA nem színrefújt a lökös, akkor bárhonnan vehetsz, viszont, ha az, akkor lehetőség szerint színre fújtat, vagy színre fújhatót vegyél. Nem mindegyik alap(fekete) lököst lehet maradandóan szépre festeni.
[Szerkesztve] -
simondr
senior tag
hi!
szinte már le se merem irni annyira láma voltam...

pfff már képeket nem tudok feltenni,de kb annyi mintha egy müanyag tányérba tul hamar forro vizet öntenél és megreped...
a vectrás arcok pedig nem tudnak megelőzni (ugyanis aki ilyet probál azt mindig leszoritom
)
ja és mint fent irtam skodával nyomulok (1971es
) -
simondr
senior tag
Hi!
először is köszi a gyors választ
igazság szerint apámé az auto én skodával nyomulok

igen sztem F astra lesz mert most nézegettem képeket és ugy tünik hogy az (az auto 1999 11.havi ha ez segit valami plussz infot adni hogy F vagy G
)
sztem nem ismerjük egymást,de már annyi emberrel üzleteltem itt a PH-n(kb 30...) hogy lehet...

-
dokar
addikt
válasz
simondr
üzenetére
remélem tud valaki segiteni mert jo béna voltam...
hogy történt?
eltörtem az astrám első lökháritoját. hogy tudom a legolcsobban megoldani a cseréjét
bontó? vagy pedig ha már úgyis csere, akkor vmi tuning lökös toldattal
a törés nem nagy,lehet vele igy kimenni utcára?
ennyi információ után ne várd el, hogy ilyenre tudjunk válaszolni, képeket
mod: megelőzött egy vectrás arc
[Szerkesztve] -
simondr
senior tag
hi!
remélem tud valaki segiteni mert jo béna voltam...
eltörtem az astrám első lökháritoját. hogy tudom a legolcsobban megoldani a cseréjét
a törés nem nagy,lehet vele igy kimenni utcára? -
TasiA
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az gáz! Vagy nincs gáz?
Ott valami probléma lesz. Nálam kb 10mp és hideg a levegő, de ettől még nem hűl le rögtön az egész utastér.Ahhoz kell egy kis idő. Mondjuk nem kicsi a tér, amit hűteni kell és sajna a nincs külön szellőzőm a hátsó utastérhez. Kéne venni egy szép Omegát! Abban van.
[Szerkesztve] -
-
dokar
addikt
na én meg tetten értem a verdám:
![[kép] [kép]](http://img441.imageshack.us/img441/9140/astrawildxx1.jpg)
-
Woodslave
félisten
normális dolog az, hogyha bekapcsolom a kilmát, akkor ezerrel fújja a meleg levegőt az arcomba, amíg le nem hűl? Vagy ilyenkor manuálisan csavarjam lejjebb a ventiket..Nem volt még automata klimán, de ez elég furcsa..

-
KrAt
veterán
Nah annak örülök
Miénket nyáron szeretnénk megcsináltatni, kasztni + festés. Lesz rajta pár javítani való, mi is kb 200k-ra számoltunk. Abból 150 körül megpróbálok én állni (2 havi folyamatos melóból remélem meglesz annyi) a maradékot faterék (teszem úgy, h nem is enyim a verda
) -
_seth_
veterán
-
Calogero
addikt
Szép kis verda, jó állapotban van.
Én már mint a katonaságnál vágom a centit, mindjárt itt van május 28
Remélem a komfortprogramozást utána nem fogják napokig húzni a szervízben.
Utána megy a fóliázóhoz.
Más: Új autó esetén hány évre kapja meg a műszakit? 4 vagy 5 év?
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Kicsit rendbe lett téve a verda
Azóta kapott új dísztárcsákat, ez azelőtti állapot
[link] -
Rover623
félisten
Hogy a faxom, de okos vagy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ''kijelző interfész'' egy kábel, vazze...
Ha nem értesz vmihez, inkább ne adj tanácsot...
Egyébként már műxik a kijelző...megreklamáltam ezt is meg a kódolt rádiót is...és csütörtökre hipp-hopp megjavult...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hétfőn megyek érte, addigra áttolják (valszeg én nem tudnám...biztos jócskán kell majd rá költenem, de legalább a magam biztonsága miatt, apránként és nem a papírért, egy összegben
) a műszakin meg a nevemre íratják. -
Robi_73
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Ad rá a gyújtást és kapcsold be a rádiót, majd nyomd folyamatosan az AS gombot. Egy csippanás kiséretében jelzi, hogy beírhatod a kódot, amit a rádión található számozott billentyűk segítségével tehetsz meg. He beírtad a kódot, akkor az AS gomb folyamatos nyomvatartásával adod be a rádiónak. Vigyázz ha rossz a kód, akkor csak tíz rontott próbálkozásod lehet! A kijelzőn négy vonal mellett jelzi a lehetőségek számát. Minél többet rontasz, annál később ajánlja fel a kód beírásának a lehetőségét. Ha a tizedik próbálkozás sem jó akkor a rádió végleg letilt, és csak szakszerviz segíthet. (Blaupunkt,Philips)
-
Woodslave
félisten
na lassan letelik az második hetünk együtt.. Az első héten kímélve sikerült 6 körüli fogyasztást produkálnom (vidék) ezen a héten már kicsit odaléptem neki, azt hittem kilyukakadt a tank
Ez most benne lesz 7 lityiben. -
DeadMeat
nagyúr
Sziasztok
Adott 1 astra 96-os evjaratu.Lemerult az aksija,es a gyari magno lekodolta magat
Kod megvan,de hol,vagy hogyan kell ezt neki beadni? -
deicide
veterán
-
Calogero
addikt
I. Debreceni Opeltalálkozó : [link]
-
Robi_73
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Ha nem mentél vele sokat és jó a tárcsa, akkor nem lehet gond. Ha megmarad a remegés és ellenőrizted a féltengelyen a súlyt** is, akkor csak a tárcsával lehet a gond. Ez esetben mivel új tárcsáról beszélünk, vidd el egy esztergályoshoz a tárcsákat. De ne szabályozza le őket, ha nem csak fogassa föl és nézze meg, hogy mekkorát ütnek a tárcsák és írd fel az ütés mértékét (~0.00mm), majd vidd vissza ahol vetted és cseréltesd ki őket. Ha nem akarsz a vásárláshelyén görcsőlni, vagy elálnak a cserétől, akkor jöhet a szabályzás. Lehet, hogy csak az egyik tárcsával lesz gond. Esetleg a hiba feltárásban egy fékhatás mérés is segíthet. (ingadozás mérés)
** Egyszerűen megfogod a súlyt és megpróbálod elforgatni-eltolni a fétengelyen. Ha megmozdul, akkor be kell állítani a gyári értékre.
-
KrAt
veterán
Május 19-20 Opel Antara bemutató hétvége

-
deicide
veterán
válasz
Robi_73
üzenetére
én is a szennyeződésre tippelek, ugyanis nem tisztitották meg a tárcsa cseréjénél az agyat, csak rá lett tolva az új tárcsa. Ezesetben egy leszedés+tisztitás megoldja a problémát? A gumi jó, centirozáskor azt is megnézték. Köszönöm az info-t, akkor kezdem a legolcsóbb megoldással, megnézetem az agyat...
-
Rover623
félisten
Itt nem soreltűnésről van szó, hanem tök halott...

Megnéztem a biztitábla kiosztását és aszerint kiégett bizti nem nagyon lehet, mert úgy emléxem a belső világítás és a visszajelzők mennek...azzal van többek között közösítve.
Ettől függetlenül term. meg fogom kukkolni azt is
Köszi. -
-
Rover623
félisten
Jó estét embörök!
Naon úgy néz ki, hogy egy időre családtag leszen nálunk egy 96-os Vectra mobil.
Nem tudja vki hogy milyen gyakori az információs panel bedöglése?
Mert most hallgat benne a sötétség, de a vásárlás nyélbeütése előtt szeretném látni mit mutat a fejgység (nem zárkózott-e magába) no meg az otomata váltó diagnosztikája...
Szal gyakori-e a hibás panel vagy esetleg szándékosan kikötték?
Bontóban mibe fáj egy ilyen panel?
Megköszönök minden segítséget...
-
Wajk
addikt
nah felkerültek végre a nyári felnik, már épp ideje volt, kezdett meleg lenni a helyzet ;)
meg a hátsó lökössel is elkészültek végre, mostmár 2x2 kipuffvég kukkant ki alulról ;)![[kép] [kép]](http://vilagszinvonal.hu/wajk/zender_cali2.jpg)
![[kép] [kép]](http://vilagszinvonal.hu/wajk/zender_cali1.jpg)
-
dokar
addikt
-
-
deicide
veterán
Segitsetek, ha tudtok...
ötleteket várok azzal kapcsolatban, mitől lehet, hogy ráz 90 felett az autó nagyon...
kicentiroztattam, azzal nincs gond, azután kezdte csinálni, hogy elöl tárcsa és betét lett cserélve rajta..
köszönöm -
-
Calogero
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen arra gondoltam.
Alapon csak 2 soros kijelző van, ami az időt és kinti hőmérsékletet mutatja.
Ha kocsiban benne vannak az érzékelők akkor elvileg a fedélzeti számítógépet fel lehet programozni, megfelelő műszerrel.
Itt többet megtudhatsz a programozásról és más egyéb hasznos dolgokról : [link] (H Astra topic)
14 000 hozzászólás, sajnos kereső nincs, kellemes olvasgatást
Én most rendeltem 700 000 Ft-ot árengedményt lejmoltam ki (eddig)
-
Woodslave
félisten
válasz
Calogero
üzenetére
mi még a 24 órás akció keretében vettük. A listaárhoz képest közel fél millióval olcsóbban, bár tudom hogy kb ez a kedvezmény, amit bármikor elérhetsz, de azért örültünk.

A GID-en a középső monitoron lévő kijelzőt érted? Végülis grafikus télleg. De az alapon ott nincs semmi? Mert a miénkben pl. fedélzteti ''számítógép'' a csak egy sima stopperóra funkcióval bír.
-
Calogero
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én az Enjoy+ csomagot csak a GID (Grafikus Inforcáció Kijelző) miatt kértem

Addig udvaroltam az üzletkötőnek hogy az Enjoy plusz csomagot ajándékba kaptam meg.
Mondjuk ehez kellett még hogy azé rendesen lett plusz extra belerendelve, a forma nyomtatványra rá se fért, külön kellett hozzá mellékletet szerkeszteni.
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Az ember legjobb barátja: [link]

-
Woodslave
félisten
na itt a mi bébink is. Majd csinálok jobb fotót csak mindig közel állok a falhoz

Amúgy egy 1.4-es enjoy+ (csak a bőrkormány miatt
)
[link] -
KrAt
veterán
TayRol: Astra G Caravan, 1.6 Ecotec, 2000
![[kép] [kép]](http://img266.imageshack.us/img266/2649/tayrolav1.jpg)
Wood: teddfel a képeket, felteszlek téged is, haver meg hnap kerül fel
-
KrAt
veterán
[link] Autós tali - aki még nem tudná

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy éjszaka mész és sehol senki, azt is max 70-el?

![[kép] [kép]](http://i2.photobucket.com/albums/y3/herschelle/My%20Ride/OOCSig2-340x130.jpg)
![[kép] [kép]](http://i2.photobucket.com/albums/y3/herschelle/My%20Ride/OOCSig340x130.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nemtudom meg nem lattam,telefonos segitseget kertek.
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/4/26/laf.jpg)