Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Jim Tonic #15534 üzenetére

Én a "nagy túrát" tettem meg: debrecen-miskolc-pest-győr-pozsony-prága majd vissza pozsonytól szlovákián keresztül majdnem kassáig és bánrévénél be az országba. Pálya? Amikor én voltam kb 1,5 éve akkor az autópálya olyan volt mint nálunk a vasút, csak vonaton: taram, taram..... taram taram... ott meg: taram taram taram :D Minden egyes 6-7 méteren meg van törve az autópálya. Prága városán belül pedig... annyit mondok, hogy nekem ott darabokra tört a toronycsapágyam, a kutyacsont előtte nem kattogott de ott nagyon is. A riasztó hangszórója is kilazult az is kattogott... mindenhol macskakő ahol nem ott meg az aszfalt is nagyon gáz.

Ja és mindezt megtettem télen rossz termosztáttal, én is fáztam, a motor is kissé és sikerült azt a hetet kifognom amikor azért kellett félreállnom mert olyan volt mintha este helyzetjelzővel mennék pedig csak a jég fagyott rá a fényszóróra, majd kb 1 centi jégréteg fagyott rá a lökösre, a szellőző rácsokra onnan kezdve már volt bent is egy kis langyos levegő :D X3-as elzúgott mellettem... pár száz méter múlva belső sávban beleállt a szalagkorlátba, viharos hóesés is volt... annyi energiaitalt sem ittam azóta sem, kegyetlen egy 10 óra volt :D

Új hozzászólás Aktív témák