Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Szia,
Intel van. Talán antennát is tudok adni.
Intel® Centrino® Wireless-N 1000 -
Sosem használt bontatlan fogvédő egy staropramen sörért elvihető. Ha nem kell senkinek kidobom.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
net84
őstag
Sziasztok!
Nem lapul valakinek a fiókban egy (lehetőleg Realtek és nem baj, ha van már 4-5 éves
, csak működjön) mini PCI-E wifi kártya? Hogy nehezebb legyen, a rövid/kicsi/feles méret fér be a helyére.
Ha lenne hozzá a két "kanóc" a végén a lemezekkel (pl. laptop bontásból a kijelző kávában lévő antenna) vagy antenna aljzattal, az lenne a tuti.Köszi!
Read only...
-
syC
addikt
Sziasztok! Van esetleg valakinek kölcsönbe regi xd (fuji) kartyaolvasoja?
•
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Synology DS216j / 218j NAS-t vennék, értelmes áronTigris, tigris, csóvafény...
-
Ygg
senior tag
"Kavicsos kereskedésben is jobban szeretem a nem kiglancolt motorteret - az úgy őszinte, látszik, hol csöpög, mit piszkáltak rajt és mennyire volt karbantartva... és igen, van ilyen kereskedés."
Egyetértek, a frissen takarított motortér mindig gyanús. Mindig felteszi a kérdést az ember magában, hogy mit akartak eltüntetni? -
net84
őstag
válasz
Geri89 #17868 üzenetére
Múlt heti sztori, de nem volt időm akkor reagálni...
Feltételezem, nem az Audi-t szerelték a legolcsóbban akkor sem
. Pedig sokkal könnyebb egy A4/A6-ban a nagy dízel motort babrálni, mint az új Alhambra motorterében, ahol fél blokk a szélvédő alatt van. Minőségileg (szerelésileg) pedig ugyanazt kellene nyújtani legalább VAG konszernen belül.
A takarítás más tészta, ott elfogadom, hogy játszanak a méretek - habár belső takarításban szerintem egy Splash-t rosszabb takarítani, mint egy egyterűt. Semmihez nem lehet normálisan hozzáférni, kicsik az ajtók, a porszívót nem lehet beforgatni, csak görnyedve lehet behajolni...
#17873 syC - ezért az árért kiglancolom magam az autót és legalább elbaxva sem lesz... Az előző autómat úgy vettem, hogy csili-vili külső-belső takarítást kapott előtte. fél évig azt hittem, hogy a középkonzol fényes fekete - szürke feliratokkal. Amikor elkezdett mattulni és szürkülni a klímavezérlő több gombja, akkor nekiugrottam a takarításnak. Kiderült, matt sötét szürke minden, a feliratok pedig fehérek - csak sikerült színezett műanyagápolóval lekenni mindent... Élmény volt eltakarítani az egész műszerfalat az aljától a tetejéig.
A legnagyobb parasztvakítás a klíma és motortér tisztítás. Utóbbinál még gondot is todnak okozni egy gőzölős/magasnyomású vagy vegyszeres/szilikonos glancolással. Ez utóbbi igaz a belső tér/műszerfal takarításra. Szar dolog indexkart cserélni egy 5-8 éves autón, mert megette a műszerfal ápoló az érintkező lapkákat - és ez bármelyik kiglancolt gombra igaz. A klímánál pedig bontás nélkül sok mindent nem ér a dolog. A levegő útját és a "radiátort" is illene kipucolni, ha már pénzt kér klímatisztítás címén.
Az egyetlen, aminek nem állok neki, az a polír... Az tényleg xopás egy meló.
Lehet, hogy poros és nem csillog a műszerfalam, de egy száraz ronggyal lazán áttörlöm és évente 2x lemosom Clin-el (szigorúan a rongyra fújva és úgy áttörölve). Csak a puha műanyag és gumi részekre használok ápolót (nem szilikon tartalmút). A szövetekre habos kárpittisztítót használok, de csak akkor, ha foltos és a gépi vizes takarítást kerülöm.
A motorterem pedig egyenesen "mocskos". Szinte mindig poros, van bent bőven bogárcafat (jó, a nyest odabent elfogyasztott madara után azért eltakarítottam), akad falevél és hasonló növényzet maradék. De ilyen lesz takarítás után 2 nappal újra. Ami viszont nincs: kontaktos szenzorkábel, bomló/repedező gumiborítások és szilikonba tocsogó műanyagok. Kavicsos kereskedésben is jobban szeretem a nem kiglancolt motorteret - az úgy őszinte, látszik, hol csöpög, mit piszkáltak rajt és mennyire volt karbantartva... és igen, van ilyen kereskedés. Az egyiküknek meg is jegyeztem a poros motorteret. Nem mentegetőzött, minden autójuknak ilyen. Max vizesen letörli a műanyagokat, de semmi mást nem bánt. Nincs takargatni valója, nem akar rejtegetni semmit. Az meg csak így megy. Csak helyeselni tudtam.Read only...
-
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne eladó egy [msi_gamingx_rx5600xt_gaming_6gb_videokartya]
Helyben kipróbálható.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Moleman
addikt
Sziasztok, ha valakinek érdekes lehet, van egy eladó elektromos dobcuccom.
-
syC
addikt
Megkérdeztem a takarítást. Tokkal - vonóval (külső, belső: ülések, műszerfal stb, klíma, minden zeg-zug, motortér, csomagtér) 50k és 1 napot ott kell hagyni.
•
-
Anubris
őstag
Ezt nem tudom, én inkább arra gondoltam, hogy egy fiat punto meg egy Q8 audi között komoly méretbeli különbségek vannak, máshol sem szokott ugyanaz lenni az ár.
Legalábbis pl medvemosó ami még volt régen ott is voltak méretbeli csomagok, de belső takarításánál gondolom az sem mindegy, hogy valami egyszerű full kopogós műanyag kocsival megy az ember vagy egy 14 éves szűz lányok bőréből nyúzott belsős Pagani Zondával. -
Fifi
őstag
Már csak a HP LaserJet P2015dn & Új bontatlan HP 53A toner (Q7553A) van meg, árát csökkentettem, hátha ...
-
Geri89
aktív tag
Nem korrekt persze, de valószínű, hogy így van.. a szerviz olajat se annyiért cserél a 911-en, mint a swift-en.. dolgoztam sok-sok éve helyben a VW szervizben, akkor más óradíjon ment a skoda/seat, máson a vw, és a legmagasabb díjon az audi.. az óradíj ki volt függesztve, nyilvános volt.
-
Anubris
őstag
Ma vittünk egy autót eladásra felkészíteni, de pont elfelejtettem lefotózni az árakat, olyan szempontból mondjuk mindegy is, mert azt mondták, hogy annyira koszos állapotban van, hogy kb a kirakott ár kétszeresével számoljunk. (kutya, ló stb) 3-4 nap is lesz mire elkészülnek vele. (szőnyegek száradás ilyen időben)
Végig lehet beszélni mindent, hogy külsőre is mennyire akarod megtisztíttatni az éleket és e szerint változik az ár stb.
Telefonon ha felhívod őket és bemondod az autó típusát egy kb. árat biztos tudnak mondani. -
syC
addikt
Sziasztok. Takarittatott mar valaki kozuletek autot valamelyik szombathelyi ceggel? Kulso-belso takaritas. Tapasztalatok?
•
-
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó és megbízható tv szerelőt?
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
busman
veterán
Szevasztok! Honnan érdemes mostanság pizzát rendelni?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17854 üzenetére
Ha ARGB-s is jó, akkor csütörtökre tudok rendelni 3000 ft környékén.
-
Urak! 1 esteleg 2 db PWM-es RGB-s 120mm-es rendszerhűtő ventilátora nincs valakinek elfekvőben?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fifi
őstag
Ha esetleg valakit HP LaserJet P2015dn vagy Xerox 3210/3220 toner érdekelne.
-
-
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Keresek Huawei P Smart 2019 telefonhoz kijelzőt. Talán a hasonló évjáratú és kijelzőjű Huawei telefonokból is jó lehet. 1080 x 2340 IPS LCD
-
mufi
senior tag
Sziasztok, ismertek "normális" autószervízt, ahol állapotfelmérést csinálnak pl használt autó vásárlása előtt? Egy Fordról lenne szó, szeretném ha hozzáértők vizsgálnák át mielőtt megvenném illetve, árajánlatot is adnának a javítási költségek/alkatrészek áráról. Köszi előre is.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
beci
őstag
Sziasztok.
Eladó lesz a hét vége fele egy Apple watch 7 Nike éjfekete óra.
Végig tokban tartott, 96%-os akkuval. Akit esetleg érdekelne, privátban meg tudjuk beszélni.
B.Ú.É.K Mindenkinek.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
freaghill
őstag
Ajánlásra lenne szükségem. Keresek valakit aki a kandalló ajtót tudná nekem megjavítani. Eredetileg az ajtó üveggel gyártódott, viszont ezt mi lemezzel kértük inkább. A lemezt sajnos csak a sarkoknál hegesztette meg az úriember. Szeretném ha ez inkább végig lenne hegesztve, erre keresek valakit, tudtok valakit ajánlani?
Akár itt, akár privátban, egyszerű munkának tűnik nekem, de laikus vagyok. -
Elvileg Josi mester utána néz de azért itt is megkérdezem hátha....
Nincs valakinek elfekvőben egy ATX-es alaplap doboza?
Elmegyek érte és egy csoki, jobb sör vagy kis lóvé is belefér díjazásul.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fifi
őstag
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Feladtam a fenti hozzászólásban lévő "nyomtató"-s dolgok hirdetését, hátha valakit érdekel:
- Használt HP LaserJet P2015dn & Új bontatlan HP 53A toner (Q7553A): 45eFt
- Eredeti 1db Xerox 3210/3220 toner: 9eFt
- Eredeti 1db HP CC364A Toner Black 10k No.64A: 45eFtTopiklakóknak némi kedvezmény!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki Samsung Galaxy Watch 4 okosórát?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Kinyomtattam A4-es lapokra kétoldalasan egy A5-ös méretű oldalakból álló könyvet. Melyik fénymásolószalonban, nyomdában tudják nekem ezt szépen kettévágni és fém spirálozással összefűzni?
-
pook20
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy Szombathelyen van olyan zöldséges ahol el fogadják a szép kártyát?
A vasútnál lévőröl tudom hogy csak január közepétől fogják elfogadni 😔
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
net84
őstag
Szia!
P2015dn - 40-45.000 körül van a felújított br. számlásan (nem gyakori már ez sem). Sima használtat 15.000-től láttam. Ebből tudsz viszonyítani. A toner biztosan használható, ha nem nedves környezetbe volt tárolva / orig bontatlan - ez kb. minden tonerre igaz. Én a tonerrel együtt lőném be a nyomtató árát.
Toner ár - ha meg akarsz tőle szabadulni, nézd meg az utángyártott árakat és az alá lődd be az eredik árát. Még így sem biztos, nem egy mai/gyakori fajta egyik sem.
Patronok - próba szerencse, azok ennyi idősen már zsákbamacskák.
Read only...
-
Fifi
őstag
A "nyomtatós" dolgaim között még ezeket leltem:
1. Xerox WorkCentre 3210/3220 toner. Ez legalább fél évtizedes vétel volt. Használható még, mit ér?
2. HP LaserJet Toner CC364A. Ezt múlt évben vásároltuk, de a nyomtató már nincs meg hozzá. Vajon mennyiért lehet eladni?
3. Hibás Cannon MG1750 és bontatlan patronok.
Ez be sem kapcsol, valószínűleg alaplaphibás. A bontatlan patronokat 2018-2020 között vehettem. A nyomtatót donornak ingyen odaadnám, de a patronokért el lehet kérni valamit?Még van számtalan apró kütyü, azokat talán könnyebb lesz beáraznom.
Már látom, hogy mivel fog telni az ünnepek nálam ...[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Asszony rámparancsolt, hogy a régóta őrizgetett holmijaimtól szabaduljak.
Köztük van egy 2008-ban vásárolt, gondosan elcsomagolt HP Laserjet P2015dn duplex, hálózatos fekete-fehér lézernyomtató is.Kb. 10 éve használaton kívül van, de most kipróbáltam, tökéletesen működik (alázza a használatban lévő színes tintasugarast), a self test szerint 6251 nyomtatott oldal van benne.
A bene lévő toner már használhatatlan, de van egy bontatlan tonerem hozzá, amin az alábbi dátum szerepel. Ez még lehet használható?
Szerintetek ez így egyben mennyit érhet?
Érdekel valakit?Bye, Fifi
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
Komplett dell gép monitorral eladó [link] topic lakóknak kis kedvezmény
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17832 üzenetére
Van.
-
Srácok, nincs valakinek fél órára egy akármilyen ( de működő) pcie-s videokarija? Az alaplapomnak meg kéne mutatni, hogy már g- prociról kapja a kêpet....
-
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek elfekvőben 128GB M2. nvme ssd-ja olcsón?
Böngészős laptopba kellene.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Sony Xperia XZ2 telefont keresek donornak. Kijelző és hangszóró érdekelne.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Rakatott már valaki kocsiba androidos multimédia egységet?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy endoszkóp kamerája? Egy kb 3 méter hosszú, járólap alatti vízcsövet szeretnék átnézni vele.. Köszönöm!
-
-
csadi0011
őstag
válasz
cellpeti #17819 üzenetére
Mennyire régi? Szórakoztató olvasmány vagy szakkönyv?
https://mek.oszk.hu/hu/
https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/#tartalom
Vagy nVirágbolt. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol régi könyveket lehet találni pdf formátumba?
-
Kube
senior tag
válasz
cellpeti #17816 üzenetére
Nekem is volt hasonló esetem, nem fejezik be a regisztrációt, arra várnak hogy te tedd meg helyettük. Ha belépsz a disney plusra egy egyszeri jelszóval amit az emailedre kérhetsz, akkor az adataidat megadva (név, fizetési mód stb) tudod folytatni és befejezni a regisztrációt, amit semmiképpen sem ajánlok, mivel a jelszót ezen a ponton még nem módosítottad.
Helyette mydisney oldalára menj, lépj be egy egyszeri jelszóval és eléred a fiókbeállításaidat minden további nélkül. Nem kell megadnod egyéb adatot, fizetési módot stb. Itt írd át a jelszót nézd át a beállításokat, aztán további teendőd nincsen. Ezen a ponton törölheted is, de lehet hogy egy újat regisztrálnak rá, szóval... Úgy is hagyhatod ha nem zavar, de én inkább beállítottam mindent rendesen aztán elvan az ott.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mást nem "támadnak" mostanába? Nekem folyamatosan be akarnak lépkedni a Google fiókomba.
Most jött,hogy köszöntenek a Disney+-on. Ninics is Disney+-omTigris, tigris, csóvafény...
-
Josi
aktív tag
válasz
belaazallat #17810 üzenetére
Köszi, tudom. Én is számtech bolt vagyok, de csak A4-es van. Sőt, a nyomdának sincs itt mellettünk.
De már megoldódni látszik.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Bármelyik nagyobb fénymásoló tud szkenerelni. Nincs környéken irodaház, számtech bolt, iskola, ahol van ilyen készülék?
Én sajna messze vagyok segíteni."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, szivességet kérnék.
Akinek van A3 szkennere az tudna egy rajzot beszkennelni?
Jótékonysági célra kellene. Sajna a nyomdának sincs, akik majd feldolgoznák az anyagot.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
syC
addikt
Hello. Ingyen elviheto pakk, mindegyik bontatlan:
•
-
vallas
őstag
Eladó DDR4 ram 2X8 GB [link]
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Fifi
őstag
válasz
chatran #17800 üzenetére
Elvileg nem használná majd azon a sebességen és a várható KRESZ változások miatt is gondolkodik a Nineboton, de azt nem tudta eddig kipróbálni, hogy megfelel-e az igényeinek. A Ninebot Max G2 most BF-es Alzán 280eFt.
Bármelyiket is veszi, teljesen zárt motoros bukóban és egyéb motoros védőkkel szeretné használni, így igen még az is zsebbenyúlós lesz ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest