Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
valami hondád van? vagy 1.6 turbós?
Szerk: közben látom, hogy hondád van. Nekem valahogy nem jött be az a motorépítési filozófia, üveghangon nyígatott benzintemetőket láttam csak eddig.nem tudom, mit mondhatnék a "nyomatékos dízelre" (azon kívül, hogy lol
)Az 1.9 cdti 300 nm-es volt anno, az enyém is 300nm-es. A cdti-nek 1700-tól indult a rendesebb nyomatéka, és pörgetni lehetett vagy 3000-ig, 3200-ig... az enyémnek 1000-nél már annyi nyomatéka van, mint egy rendes astrának és 6500 fölé lehet pörgetni.
Szóval mitől nyomatékos a dízel?

A váltogatásról meg annyit, 30-nál berakhatom 3.-ba, forog 1000-et a motor. 6000-nél ha felváltok, pont 180-at megy, ergo 3-ban minden olyan sebességtartományban közlekedhetek, ami legális

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renault, Dacia topik
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- WELOCK ToucA51 Pro
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)