- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
"kezdö opelos" vagyok.
van egy x20xev motorom az astra ban, és egy reggel arra lettem figyelmes , hogy miután mentem néhány 100 métert ( kis városbol hajtottam ki a föutra) majd el kezdtem magasabb fordulatszámot elérni a motor "bedadogott", szaggatott , rángatott, de ment is tovább. majd miután elértem az utazo sebességet ( 90km/h , éjszakás voltam , elég volt nekem ) néha igyis, igaz, nagyon kis mértékben de éreztem a rángatást.
MAJD, következö tény : nagyábol átnéztem a motorteret hátha látok vmit, de semmi. minden a "szokásos".
akkor követte a gyujtás , majd inditás : és sajnos, az alapjárat ingadozik kb 600- 1400 között hallhatoan, látthatoan, majd kb 3 perc járás után a motorkontroll lámpa világit és társult hozzáa az ABS lámpa is.
Tippem az ABS lampra lehet van : Nincs meg a mindenkori megfelelö fordulatszám ezért kevés az olajnyomás az abs nek?
A motor gondra nincs tippem sem. :S
X20xev nél valakinek hasonlo gondja volt már ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest