- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Boldog új évet!
-
BlacKSouL
addikt
Fingok a lencsétő' mint a ló a zabtó'
Durrog a petárda, menj el az ablaktó'
Pukkan a pezsgő is, öntsé' le a habbó'
Hajnalba' má' inkább ne egyé' a babbó'.Főzzed meg a virslit, nyomjá' ide mustárt,
Szórjad a konfettit, ne ásítozz lustán,
Táncolj vigadozzá', örüljé' a mának,
Reggel hazafelé hányva dő'sz a fának.Táncoljunk, vigadjunk, mulatozzunk együtt,
Mikulás, Jézuska, s az éjfél is e'gyütt,
Csókojjad meg aztat, akit nagyon szeretsz,
Utána tőlem akár haza is mehetsz. -
Viszlát
addikt
Buek sracok es leanyok, dolgos es eredmenyes uj evet mindenkinek, sok napsutest es vidamsagot.
-
Mawyx
őstag
Nekem fellőtték a pizsit, ilyenkor már aludni szoktam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #50471 üzenetére
És idén először idegesít a petárdázás. Nagyon jól szól amúgy a két 8 emeletes tömbház között
-
dragonfx
veterán
na BUÉK mindenkinek!
egy év mulva...
-
concret_hp
addikt
-
tbs
addikt
Mindenkinek szeretettel -> [link]
BÚJJÉK!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
jó
-
Integra
titán
válasz
Pttypang #50483 üzenetére
mondjuk nem rossz az, mikor öledben a laptop, olvasol, böngészel, közben távolabb ott egy nagy plazma, amin minőségi tv műsor vagy sportközvetítés megy, reklám, karika és ökörségektől mentesen. nem a tévével van a baj, hanem a tartalommal.. megfelelő tartalom kell és máris jó tévézni.
házimozizni meg monitoron..... -
-
Mawyx
őstag
Kenegetem, mire kiderült, hogy ez nem is jó rá
Én Aldis pizzát vettem, a 250 Ft-os nagyon bevált, de már degeszre zabáltam magam egész nap a hússal. Sokat híztam sajnos az utóbbi időben.
Rohadjanak már meg ezek fölöttem, már kezdik
Gyűlölöm a fiatal suttyókat
(#50477) Crytec210 : tolatni se tudok
Amúgy pont jogsis koromból rémlett, hogy égésre Betadine, aztán meg nem is arra való..
-
-
Mawyx
őstag
válasz
Ne kezd már te is
(#50472) tope : topénak is az intő beírva
Mindjárt kezdődik a Bakancslista, csak ne felejstem el a vége előtt átkapcsolni, mert túl szomorú.
-
bnss
veterán
válasz
És mi legyen a "jutalom"?
-
válasz
concret_hp #50470 üzenetére
-
parandroid
félisten
-
Boldog új évet mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
Boldog új évet kívánok minden kedves topiclakónak!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #50457 üzenetére
Már nem hatsz meg. Katatón apatikus vegetatív letargiába estem, itt az év vége kicsit el lett b.aszva. De jól van ez így, lehet 0-ról kezdeni.
Egyébként meg pina. Mert egész évben a mimózalelkűek miatt alig hangzott el, pedig régen milyen jókat tudtunk pinázni. De manapság se politizálni, se cigányozni, se pinázni nem lehet. És nálam a szilveszter is egy tiltott szitokszó lesz jövő év végéig. Sokkal inkább használom a pinát.
Meg majd jön a verseny hogy kié lesz a 00:00:00-s hozzászólás, meg ki írja be először utána amit szoktak. Meg mi szokott még lenni?
-
NoLF
veterán
Apa kezdodik... Nekiugrunk a 150 fovel csurig foglalt etteremnek 3 felszolgaloval, az egyik persze en... Gratulalok a vezetosegnek
-
tildy
nagyúr
Azt ugy hogyan sikerult? Hm, vannak sejteseim. 25-26 unnep volt itt, hetvege meg hetvege, tobb nap nem jart. Ime a hatranya annak, ha valajol ninc segy hetes leallas...
Bar rmintha te Magyaroszagon laknal, dolgoznal@ : ez jo.
Peterket: USA utlevelet gondolom. Itt is postan kerheto a UK utlevel ( meg jogsi is) .
-
Bizony eljött ez a nap is
Ojj rég óta vártunk de itt van
Legyen hát mindenki örömteli
De vigyázzon, ne vigye túlzásba
Otthon vagy máshol érezze jól magát
Gazdagon teljen virslik vagy lencsék közepette
Ússzon a pezsgőben, vagy egyéb italokban
Jó évet előre is, igaz valahol már az van
Északon vagy délen, mindenhol Szilveszter van
Virradjon hát szép nap mindenkire holnap
Ezzel a néhány sorral búcsúznék én mostan
Teljen mindenkinek örömmel, mámorban
Karácsony után akár most is forralt borban
Így vagy úgy vége lesz az évnek
Van ki buliban tölti, pohárral kezében
Áldásom férfira és nem utolsósorban hölgyre
Nagy trombita kézbe, indulunk előre
Oda lesz ez az év is, eltelik ma gyorsan
Karácsonykor és ma sem hallunk szomjanBÚÉK
-
Mawyx
őstag
Nincs szerencsém az égésekkel, ki akartam szedni a rántott húst, erre pukkant egy hatalmasat és leforrázta a csuklóm. Remélem idövel el fog tűnni nyom nélkül
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #50452 üzenetére
16 ev alattiak vagy elso utlevelet igenyloknek el kell menni vagy az utlevel kiallito hatosaghoz vagy olyan postara ahol lehet intezni vagy a Polgar Jenohoz a hivatlaba. 16 ev felettiek a lejart utlevelet sima levelezes utjan is cserelhetik.
Magyar szemelyit akarsz? -
parandroid
félisten
válasz
bobsys #50451 üzenetére
Postán útlevelet? Hogy mik vannak!
Tényleg, jövőre lejárnak a személyijeink, el kéne kezdeni utánaolvasgatni, mekkora szívásnak nézünk elébe. Azt tudom, hogy pl jogsit tudok a németeknél is igényelni (az is lejár jövőre), csak németül lesz rajta minden, de személyit mittudom én hol. Valaki nincs esetleg képben?
p
-
bobsys
veterán
Mais munkanap,postanyitva,nemsokara megyunk es kerunk agyereknek egy utlevelet. Papirok kitoltve, szuletesi bizonyitvany kezben, fenykepet meg majd ott csinalnak
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #50428 üzenetére
-
Mawyx
őstag
-
BlacKSouL
addikt
Én meg dec. 17 óta itthon vagyok, pontosabban nem dolgozom. 4 nap táppénz, azóta meg céges leállás.
És most itthon ülök a gép előtt és baszom a rezet. Egész csütörtök reggelig.
Milyen szilveszter?
Ma szombat van, holnap vasárnap, utána meg megyünk dógozni. -
kraftxld
félisten
Ja, amúgy üdv mindenkinek így 2014-ből
-
Az semmi, hogy bezárnak, de bacnak feltölteni a polcokat (illetve rendelni többet, ami fogyóeszköz). Ép most jöttem vissza Auchan-ből, akad ember, de bevallom többre számoltam, viszont amit máskor ennyi idő alatt elintézek, na az most nem sikerült. Itt lencsegulyás lesz, estére pizzázunk keresztfiammal, meg az öcsikével, mert lepaszolták nekünk, mellé lesz még virsli.
2 nap múlva meg már újra munka, ehh, elment ez a 11 nap hip-hop. -
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #50428 üzenetére
Át kell állítani minidump-ra a full memory dump-ról.
-
fokukac
nagyúr
á, a jobbak ma is keményen dolgoznak.
Többiek: köszi a válaszokat, le fogom tesztelni...
egy chieftec itx-es házban van a kicsike, a hozzátartozó táppal megy. Az lenne rossz?
CHIEFTEC FI-02BC 200W
Még arra gondoltam, hogy esetleg a kis házban a szellőzés rossz, és esetleg túlmelegszik, de ezt cáfolja, hogy a terheléses teszt közben nem fagy... -
tildy
nagyúr
Na irany dolgozni, Nolf, nem irigyellek.
Nekunk remelem nem fel 5-ig lesz melo, mint karacsony este.
-
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #50419 üzenetére
nezd meg az esemenynaplot, system es application, hogy ir-e valami hibat
meg van a Nirsoft Blue screen viewer ami a dumpbol megmondja neked mi hibazott es onnan mar konyebb elindulni -
fokukac
nagyúr
Help!
2012 nyarán összeraktunk anyámnak egy gépet, de nem 100%-os.
Mini itx-es h67-es asrock alaplap, egy G-as celeron és 2*4 giga corsair 1333 MHz-es ram (1066-on)Namost, néha lefagy, néha újraindul, teljesen random. Egy órája ülök előtte, ez idő alatt négyszer omlott össze a chrome. Újra most még nem indult, de elég idegesítő.
A legviccesebb az, hogy bármilyen progival teszteltük (memtest, prime95, aida64) sose produkált semmi hibát, pedig volt, hogy egy napig ment.
A BIOS a legfrissebb, a rendszer újra lett a hétvégén rakva, és mégis csinálja.
Nem tudom már, mit csináljak. Lehet, hogy szerzek bele másik memóriát, és megpróbálom úgy...Neduddki s mások, valami ötlet esetleg? Mit próbáljak, amivel ki lehet ugrasztani a hibát teszt-körülmények között?
THX -
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #50416 üzenetére
Biztos nem vigasztal, de nekem pl a heten egy fel szabadnapom van, s a szilveszter egy bunko, fennhejazo taplo angolokkal teletomott etteremben fog telni, meg pedig ugy, hogy ezek az igen finom, igen reszeg es igen igenytelen emberek bizony a legfontosabbak lesznek szamunkra, minden kivansagukat lesnunk kell este 7tol hajnal 3ig... Nem panaszkodom, hisz jelenleg ez a munkam, ebbol elek, en valasztottam. Mindenestre el tudnek kepzelni egy nyugodt estet otthon, senki altal nem zavarva, par finom sorrel es egy jo konyvvel...
A p.na mar meg sem fordul a gondolataimban
-
BlacKSouL
addikt
Még az is lehet, hogy elkövetem ezt a világraszóló tombolást.
Nem mondom, hogy az elmúlt 19 szilveszter mindegyike fergetegesen jól sikerült, de sosem voltam itthon. Viszont az elmúlt 365 napból legalább 340-et itthon töltöttem, így a szilveszter különlegessége a karácsonnyal együtt idén a 0-ra redukálódott. Hiába, erős kezdések voltak, magasra lett téve a léc, és most ez gyászosnak tűnik, de ez van. Majd lesz még rosszabb is, meg még lehet hogy jobb is. -
neduddki
nagyúr
HI!
jan 13 discovery extem vasutak alszkaban jeeee:- )))
udv
neduddki
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #50397 üzenetére
Szep kepek, de hogy mi koze vegashoz azt nem nagyon ertem
-
Akkor is csinálunk
e=mc2: Na ja, az a klasszikus, csak 1 picit hosszabb is, de tény nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged