Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ez nagyon jó film volt
-
válasz
parandroid #50397 üzenetére
Szép, csak kicsit túl hamar fogynak el az épületek..
(#50396) fokukac
A Die Hard az igazi karácsonyi film! -
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #50393 üzenetére
az előző hozzászólásodból úgy gondoltam, hogy minimum a Rambó, vagy a Kobra.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #50393 üzenetére
Ezt tudtam. Csak nem sejtettem.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #50392 üzenetére
Nálunk Stallone Oscar-ja a klasszikus minden szilveszteri film. Olyan, mint a Reszkessetek betörők karácsonyra.
De minden évben találunk benne valami új apróságot, és alapból is zseniális.
p
-
concret_hp
addikt
hát én is így vagyok, nem nagoyn szeretem a szilvesztert. alapból nem vagyok az a bulizós fajta és az utóbbi nem tudom hány évben kb. mindig szarul telt az egész ilyen-olyan okokból. szerintem megnézek 1-2 filmet azt' jóvan
-
Nem, csak említették, hogy mivel ez az egyetlen nagyobb szünet van a beadásig, ezért jó lenne, ha minimum 10 oldalt összedobnánk belőle ennyi idő alatt..
A minimum 20 oldal, de pl elhangzott egy "jó lenne, ha karcolnátok az 50 oldalt" mondat is..
(#50383) tope
Eddigi terveim úgy néznek ki, hogy jövőre már egyetemista leszek, inni meg nem annyira szeretek, de ez még messze van ^^ -
tbs
addikt
Na ja, de sokan fosnak is... Pl. Inti, aki inkább lehúz vidékre...
Mi a csajokkal a 10emeletesek között a semsey parkba' fogunk felengedni tucatnyi római gyertyát.
Nem hangos, de látványos. Ez már a 6. év lesz hogy nyomjuk, egy ideje tapsot kapunk, illetve jönnek mások is oszt használják a "kilövőnket".
-
Mawyx
őstag
Kemény nap lesz, de te mindent könnyedén veszel.
(#50382) Crytec210: 10 oldalas lesz a szakdoga? Kemény
Nekem a tartalomjegyzék volt annyi
Nah jó, nem
Az égési hólyagom tegnap húzódott vissza, mára meg tök kemény lett, gondolom 1-2 hét és ott ledobja majd a bőrt ahogy nő az új. Nem tudom nyomni a ctrl-t, mert nem érzek semmit.
Félek mit rendeznek majd ezek a suttyók fölöttem, lehet beülök a kocsiba és lemegyek anyámékhoz vagy topéhoz
-
Írták, hogy már nem nyitnak új topicot 50k-nál, pörög a végtelenbe
Én nem nagyon aggódom, hogy nem megyek sehova, szerintem nincs ezzel semmi gond, nem kötelező mindenképp menni valahova bulizni
[Meg még mindig nem írtam egy szót se a 10 oldalból, amit jan 6-ig össze kéne dobnom a szakdolgozatomból]
-
EQMontoya
veterán
A topic olvasása sokszor elgondolkodtatott már azon, hogy zewa részvényekbe fektessek.
-
Ne is mond, én jó 2 órája odakint felástam a virágoskertet, meg nemrég jöttem vissza a boltból, hát kimondottan jó idő van. Egy dolog babrál ki az egésszel, nincs semmi program még holnapra, menni kéne pedig valahova, csak ép nincs kivel, pedig azt hittem pár hete, hogy lesz, csak az élet, meg a "szerelem" közbeszólt. Mindegy, lesz ez még ígyse, legalább a séta jólesett.
UI: Új totyik mikor lesz vajon, kihúzzuk mostmár jövőre ahogy nézem.
-
Mawyx
őstag
Minden évben utálom a szilvesztert, mindig lekések a megszervezéséröl. Amikor eszemben van, akkor még nagyon korai, utána ősszel jön az évvégi hajtás és mire feleszmélek, karácsony után, már megint elkéstem. Utána meg az a totális üresség januárban kibirhatatlan.
Viszont tökjó idő van -
tildy
nagyúr
Halleluja , nekem is ideert a penzem vegre, es a kamatfordulonap is holnap van.
-
parandroid
félisten
Ilyenkor újév környékén mindig hajlamos vagyok eljátszani a gondolattal, hogy milyen szép nagy kerteket lehetne építeni magas falakkal, ahova be lehetne terelni a nap során folyamatosan petárdázó, erősen fiatalkorúnak tűnő helyikeménycsávókat, meg a környéken fellelhető valamennyi nagytestű kutyát, és megvitathatnák az elképzeléseiket a kérdéskörben. Különösen annak tekintetében lenne ez vicces, hogy ezek többnyire sötétebb bőrű, és láthatóan nem keresztény kultúrkörből idevetődött illetékességű individuumok, akik egyrészt vallási, másrészt neveltetési okokból kifolyólag már az én 3 kg-os, a nagyobbra nőtt szőnyegrojtok között elbújni tudó vérszomjas fenevadam elől is átmennek inkább az út túlsó oldalán lévő járdára. Ugyanakkor persze az is egy jó kérdés, hogy mit ünnepelnek ilyen lelkesen, ha otthon konkrétan komoly büntit kockáztatnák azzal, ha pogány ünnepeket ülnek (világit, mint az újév, még csak nem is feltétlenül keresztényt, mint a karácsony).
p
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #50367 üzenetére
Lehet, hogy előbb utaltak. Az megvan, hogy 24-én biztosan nem utaltak, hanem előtte?
(Egyébként ha úgy működnek, mint más állami intézmények, akkor valószínűleg 21-én, de inkább 20-án utaltak inkább, mert dec. 23-jan. 6. között "technikai szünetük" van.
)
De ha ekkora problémát jelent, hogy előbb kaptál tőlük pénzt, szerintem szólhatunk nekik, hogy tartsák legközelebb vissza.
Mellesleg elegánsan szkippelted a tartozásra vonatkozó megjegyzésemet.
-
neduddki
nagyúr
HI!
bankban jaratopsak mongyak ma meg nekem ha dec2x-en meg nem vot pizem a mak-tol akkor ma hogyhogy???
udv
neduddki
mod: Melack: mak? eddig ha vmi nem ert ide karacsonyig az a csak jan4-5-6-utan futot be
azt tom hogy ez volt elso ban k nap, de mondom mak!
-
Dylen
senior tag
Okostelefonosok, akik telenornál vannak és neteznek! Van olyan nektek hogy egyszer csak megszakad a net? Nekem naponta 4-5 alkalommal is miközben használnám (vajon hányszor történik ez, amikor nem is használom és nem látom?!) Kicsit soknak tartom.
Egyébként pedig üdvözlöm a mai napon is dolgozókat
-
Új hét új remények, de sikerült egy kicsit hátbadöfni (sőt inkább lelkileg) 1 mondattal így kezdésnek, de ez van, nem tudom miért gondoltam úgy ahogy.
-
válasz
Tothgera30 #50356 üzenetére
Félnek tőled
-
-
Kidus
őstag
válasz
BlacKSouL #50353 üzenetére
Imadom a helyet, uj is, szep is, kandallo is van meg szep tagas nappali, koros korul zold, kozel a hegyre felvezeto ut, lehet menni a kutyaval erdoben barangolni, normalis a management, es teljesen megfizetheto.
Es eddig kb evente koltoztem, eleg volt. Nem megyek sehova
Kivetelesen a lakotarsaim is nagyon cukik, egeszen csaladias a hangulat.
Majd csak megoldodik ez a kutyas balhe is, semmi sem lehet tokeletes ugye, inkabb ez legyen a legnagyobb problemam mint barmi mas -
concret_hp
addikt
tudtok valami olyan oldalt vagy ilyesmit, ahol sok magyar startup össze van gyűjtve?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #50346 üzenetére
A TEK Artisjus-különítménye már útban van feléd. Fuuuuusss, dzsangó, fuuuusss...!
-
Véletlenül letöröltem majdnem (pár megmaradt
) az összes filmet a gépemről...
Eh, Guy Ritchie, Quentin Tarantino movikat is pótolni kell
. Mindegy, úgy is kellett a szabad hely
.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #50314 üzenetére
+1, én is mindig tükörből tolatok.
-
FehérHolló
veterán
-
Kidus
őstag
válasz
bobsys #50340 üzenetére
Itt nagyon turelmesek, csak nekem mar nyomorultul szar mert tenyleg nem tudok aludni, otszor felver az a korcs. Mar csak azt remelem hogy nagyon oreg es meghal hamarosan, ennyire vagyok a vegen....
Meg azt fogom csinalni szerintem, hogy a kovetkezo alkalomkor mikor szolok, megmondom a csajoknak az office-ban hogy tovabbi eszkozokhoz kell folyamodnom, hatha az hat valamit es befenyitik oket.
De az az igazsag hogy nem akarok ekkora balhet ebbol, animal control sem csinal semmit elsore meg egy tanu nelkul ha jol emlekszem, meg ok is leveleket hagyogatnak az ajton meg rajuk szolnak, de ha valaki faek akkor sok sikert ok sem fognak elerni. Amig tenylegesen tesznek valamit az tul sok ido es csak a kutya fog racseszni igy is ugy is.
Meg elsosorban nem is a kutya a hibas, hanem a gazdaja aki nem nevelte meg, meg igy tartja, teljesen pszichopata az allat, ilyen egyik sem lesz magatol.
Bar ezen a ponton mar lenyegtelen, csak legyen csend. -
Kidus
őstag
válasz
bobsys #50337 üzenetére
Engem a szomszed kib*szott kutyaja nem hagy aludni honapok ota, a mellettem levo hazban nyomja de olyan, mintha a haloszobamban lenne es a fulembe ugatna.
Eddig meg csak a leasing office-t hivtam, nem sok eredmennyel. Mindig kikuldenek valami levelet es kesz, nincs semmi hatasa.
De lassan felveszem a baseball sapkat, meglengetek egy amerikai zaszlot es hivom az animal controlt vagy a jo rendoroket, legyen rend most mar.
Hihetetlen hogy egy kutya minden nap egesz nap megallas nelkul mindenre ugasson.
Ritka ostoba gazdai lehetnek nekem meg nagyon fogy a turelmem.... -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #50320 üzenetére
Lehetnaiv vagyok, de nincsenmar csendhaboritas este 10utan?
Lehet, hogy az amcsik mindenert rendort hivnak de tobbnyire mukodik. Egyszer itt is partiztak a fiatalok egy hajon a haz elotti obolben es a viz kivaloan hozta a zenejuket es uvoltesuket.
Este fel 11-kor mar nembirtam es felhivtam a helyi kapitanysagot, Joe felvette majd atkapcsolt valakinek aki atkapcsolt gizinek, elmondtam hol lakom es, hogy nem lehet aludni a zenetol bla,bla. Leraktam a telefont es 2 perc mulva mar le is kapcsoltak a zenet es inkabb kikotottek aztan hazamentek. -
Integra
titán
megtudom oldani, ha elakarok tűnni a világ elől, ettől függetlenül a puccos villa még távol van, és ha meglesz, az sem lesz hivalkodó, nem stílusom
egyébként igen, távolságtartó vagyok és szeretem a csöndet magam körül. tiszta, modern épületben lakom, de sajnos itt is akad pár renitens albérlő, akikkel néha gond van. de az itt lakó tulajdonosok szerencsére meglepően összetartanak és megoldják közösen. hamar elhalkulnak ezek a részeg népek, mert különben csattan egy maflás, ha szükséges.
-
válasz
parandroid #50330 üzenetére
Hmm, szóval a rendszám alapján.. Én meg már azt hittem ,hogy valami számomra eddig teljesetlen ismeretlen suzuki modellről beszél, suzuki sx4, swift, wagonr, GZA
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #50325 üzenetére
Kicsit aggódtam amúgy, hogy elég lesz-e hozzá a kraft, mert a Suzukiban ugye a legkisebb akksi van (valami 40 Ah-s), és a generátor is gondolom ehhez van méretezve, szóval azért nem volt egyértelmű, hogy be tudja forgatni a 2 literes motort, de végül sikerrel vette.
-----------
Amúgy pedig ez egy elég személytelen panelház, és én amúgy sem vagyok nagy barátkozós, ha szomszédokról van szó.
Az a gond, hogy ez egy olyan ház, ahol főként olyanok laktak, akik még 30 éve költöztek be, amikor a ház épült, de sorra halnak ki, és jönnek a helyükre a fiatalok.Szóval a ház összetétele olyan, hogy gyakorlatilag csak nyugdíjasok vannak, meg ilyen fiatal kis aranyifjú köcsögök, akik annak örülnek, hogy végre nem jön be anyuci a szobába.
Nem illek én már ide, öreg vagyok én már ehhez.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #50320 üzenetére
jó a suzuki, szídhatja mindenki mint a bokrot, szerintem akkor is az egyik létező legjobb autó
a wagonr-t imádtam, legjobb városi autók egyike.
sajnálom
nálunk ez mindig működött eddig. meg vagyunk páran lakók, akik, ha nagyon baj lenne, gyorsan felhívjuk egymást és többen ott vagyunk azonnal.
50321: ez jó
-
válasz
Integra #50319 üzenetére
Pár hónapja hasonló eset. Alszunk, erre éjfélkor hangos tuc-tuc zene. Várok pár percet, hátha abbahagyja. Fél óra múlva még mindig megy. Felöltözök, átmegyek, hogy jó lenne halkítani, mert aludnék, másnap 5-kor kelek, 6-ra gyak. lesz. Addig lehalkította, kb. 5 percre, ahogy eljöttem, ugyan olyan hangerővel, de még a széket is verték a padlóhoz. Gondoltam hogy átmegyek egy keményebb fegyverrel, de be van kamerázva, így nem tettem. Szóval tök felesleges az ilyen hülye kis pöcs*kkel foglalkozni, egyszerűen nincs semmi kilátásuk, csak a mának élnek, piálnak, buliznak anyuci+apuci pénzéből. Jó nekik...
#50322 bandus: Megszokás kérdése, Jettában pl. lehetetlen hátra látni, ott tükörből kell, de Wagonnál f@szán hátra látni, csak a hátsó fejtámlákat kell lenyomogatni. Aut. váltót meg kétszer próbáltam (különböző autókban), de határozottan utálom.
#50325 Integra: WagonR nagyon jó... tudnék mesélni, hogy ismerősnek hány autója volt (B6 Passat TDI, stb.), de a kis sárga Wagonját mindig megtartotta
.
-
válasz
Tothgera30 #50313 üzenetére
uh, nekem meg az a fura, hogy valaki hátrafordulgat, rohadt kényelmetlen egy pozíció, nem is tudom, hogy tolattam-e már így. jah, de igen, amikor megpróbáltam utánozni nagypapámat
amúgy csak és kizárólag tükörből, szerintem semmi probléma nincsen vele, így is sikerült mindenhova beállni a focussal. az aurisnál meg az első körbenézés után gyakorlatialg csak kamerából tolatok, marha kényelmes megoldás, szerintem ez a második legjobb "extra" egy autóban az automata váltó után
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #50317 üzenetére
Tényleg, csak neked: ma a Suzukival egy Accord-ot kellett bebikáznom, de Géza teljesítette a feladatát
(#50319) Integra: percekig tenyereltem a csengőn, nulla eredménnyel.
de lehet, hogy jobb is, mert elküldtem volna anyjába, kb. a fülemen folyt már ki az adrenalin.
Fél órával később a csajom ment át, neki ajtót nyitottak, de nem az volt a válasz, hogy jó, lehalkítjuk, hanem az, hogy negyed óra múlva elmennek, addig bírjuk ki... Én asszem erre is elkezdtem volna anyázni.Amúgy itt nem is arról van szó, hogy aludtam volna. Egyszerűen olyan hangos volt, hogy semmit nem lehetett tőlük csinálni. Mondom, ha jobban hallom a szomszédból jövő dum-dum-ot meg részeg kurjongatást, mint a saját tévémet, az délután 4-kor is erősen zavarna...
-
fokukac
nagyúr
tegnap voltunk Szegeden, majd Szolnokon, majd végre hazaértünk este 10-kor. Kb. semmi másra nem vágytam volna, minthogy leüljek a fotelba, nyissak egy sört és megnézzek egy sorozatot, vagy filmet, és nyugi legyen.
De nem jött össze, a szomszédban buli volt. Ment a dum-dum, és 5-6 részeg kiscsávó üvöltött torkaszakadtából, mintha egy kocsmában lettem volna. A lakásom legtávolabbi pontján is szinte úgy hallatszott, mintha nálam lettek volna, nem hallottam tőlük a saját tv-met. Egy szobával odébb próbáltam a notin youtube-videókat nézni, de azt se hallottam.
Szerencsére itt csak "rákészültek a bulira", és éjfélkor leléptek bulizni egy bulihelyre, de akkor is, a ká anyját az ilyeneknek, hogy ezt kb. minden második héten megcsinálják.Az elmúlt két napban amúgy apámnál voltunk, és a régi lakásában aludtunk, ott meg a szomszéd, egy 75 éves süket tata üvöltette a tévét éjfélig hasonlóképpen.
Szóval nem tudom, kezd egy kicsit elegem lenni, hogy akárhova megyek, mindenhol ez van, de ez az én formám, engem követnek a köcsög szomszédok és az egyéb zajok, bulihajók, stb.
Kicsit már tényleg unom.
Lehet, bérelek majd egy tanyát valahol, ahol nincs 1 kilométeres körzetben senki, mert vágyom már egy kis nyugodt életre.... -
Integra
titán
válasz
parandroid #50310 üzenetére
aki tud parkolni, érzi a távolságokat, annak alapvetően igen. nem tükörből tolat, legalábbis személyautónál, meg suv-nál.
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #50315 üzenetére
Nincs azzal gond, hogy ha az ember teheti, akkor hátranéz, hogy tisztábban felmérje, mennyi hely van (minél több perspektíva, annál jobb), hanem azzal, amikor a delikvens kifordítja a teljes felsőtestét, átöleli az anyósülést, és úgy próbál tájékozódni hátrafelé. Lehet, persze, csak nem minden autóban (emelkedő övvonal és lőrésszerű hátsó ablak rulez), meg komoly korlátokkal.
p
-
válasz
parandroid #50314 üzenetére
Nekem anno úgy tanították. Én felváltva nézegetem közbe a tükröt is, de tükörhöz nem tudok mérni, hogy hány cm vagy m van még.
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30 #50313 üzenetére
A hátranézéssel egyrészt az a baj, hogy nem látod át egyben, illetve gyorsan az egészet (balra konkrétan szinte semmit), másrészt fogalmad sincs, mi van az autó mellett (padka, virágláda, kiskutya, másik autó lökhárítója, ilyesmik). Már persze amellett, hogy ha meg van pakolva az autó, vagy a gyerekek ott ugrálnak hátul, vagy ha esetleg nicns is hátsó ablak (pl furgon vagy van). Ezzel szemben a tükrök használatával nemcsak hátrafelé látsz, hanem az autó melletti térrel kapcsolatban is képben vagy. Szóval ha azt tanítják, hogy hátrafordulva kell tolatni, az nemcsak szakmaiatlan dolog, hanem konkrétan jó nagy gyökérség.
p
-
A lakásba most 25-26 fok van, szellőztetve reggel volt, még este szoktam néha nyitott ablaknál aludni, bár reggel igaz hogy vacogok.
Érdekesen tolatsz, én nagy ritkán tolatok tükörből, de leginkább hátra nézek, olyan nincs hogy előre nézve gurulok egy métert hátra. Bármi mögéd kerülhet, amin átmész.
-
Mawyx
őstag
Úgy is lehet, meg így is.
Sétálni mentünk és be akartam ékelni a kocsit a sétány végébe egy helyre, végülis sikerültCsak pár autó fér el ott és én voltam az elsö, gondoltam van hely forgolódni, irányba rakom a kocsit, hogy ki birjak állni orral előre. Meg is érkeztek a pecások mire végeztünk a sétával.
[link] -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #50303 üzenetére
Én most nagyon fázok, tegnap se volt annyira jó idö, mint tegnapelőtt.
Főzőcskéztem és utána sikerült 14 fokra szellőztetni a lakást, most egy plédbe vagyok becsavarodva, mint egy múmiaA hajmosással várok délutánig. Kéne egy fogvédő, mert így elkopnak a vacogtatástól.
Tegnap megint lehorzsoltam a kocsit, ívelt az út, én meg tolattam, gondoltam gurulok kicsit csak úgy, aztán majd hátranézek pontosítani, de addigra már odaugrott a kerítés. A lökhárító nem dísznek van nálam.
-
Joker88
őstag
egy kicsit nem hétköznapi kérésem lenne.. :-)
Mivel ma délután pakolok ki a szobából,mert átfestik, szerintetek,hogyan pakoljak vissza ? mármint hogy lenne jobb a bútorok elrendezése ?
kicsit újítani szeretnék,csak semmi ötletem most..Tetőtéri szoba..
-
+4 fokban élvezet kint dolgozni, és a nap is kisütött
.
-
tbs
addikt
Öööö, a banknapok és a munkanapok nem feltétlenül fedik egymást. Devizás cuccoknál pláne. Ha nem ismerném pár bankét...
Néha zavaró hogy nincs erről "széleskörű tudás". Tényleg semmiből nem tartana egységesíteni és kitenni.Apropó, nincs véletlenül egy 2014-es banknaptárad..?
Persze Tildy ez most jóóól benézte. -
Harom bankot neztem meg, mindharomnak fent volt...
http://www.cib.hu/maganszemelyek/aktualis/hirek/index?id=0ae902
https://www.raiffeisen.hu/hasznos/hirek/-/asset_publisher/R8vn/content/bankfiokok-unnepi-nyitva-tarta-2?redirect=https%3A%2F%2Fwww.raiffeisen.hu%2Fhasznos%2Fhirek%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_R8vn%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2http://informaciok.eu/index.php/bulvar/1453-otp-unnepi-nyitvatartasa-2013-2014
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest