- Fórumok
- Lokál
- ON TOPIC [újabb ámokfutás]
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
És mi legyen a "jutalom"?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bnss
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
bnss
veterán
Ha jól értelmeztem a problémát, akkor erre a TotalCommander képes. Méghozzá a File menü, Nyomtatás parancsával, miután kijelölted a könyvtárszerkezetet.
---
Szép vasárnap estét a jelenlévőknek!
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Hol lehet levetetni a rontást? Tuti elátkozott valaki...
(Csak költői kérdés.)
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Piszok jó volt a tegnapi LGT koncert, még ma is ott ülnék, ha tehetném.

-
bnss
veterán
Nem is terveztünk bevinni semmit, köszi az infót!
-
bnss
veterán
Ez jó hír, nekem ma estére van jegyem. Holnap ilyenkor remélem én is ilyen pozitív véleményt vethetek a fórum hasábjaira.

-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Szebb estét a tisztelt jelenlévőknek! Sikerült elaludni szemüvegben, az eredménye elgörbült keret. Mi jöhet még... Kezd az a bizonyos hócipő tele lenni, no de nem morgolódom tovább...
-
bnss
veterán
Reménykedtem, hogy nem lesz annyi hó, nem csípem, amikor az ellapátolt helyemre parkol valaki. Olyan szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy muszáj az utakat takarítani, be tudok menni dolgozni még cudar időben is. Pedig jó lenne itthonról, kényelmesen dolgozni.

szerk.: boldog Lóránt napot az érintetteknek!

-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Boldog Új Évet! Kívánok az ON topic lakóinak!
-
bnss
veterán
Boldog Karácsonyt kívánok!
-
bnss
veterán
Azt hittem, durvább lesz a világvége.
-
bnss
veterán
Lehetséges. Remélhetőleg így karöltve indultak el a másik irányba, a Mecsek felé.
FehérHolló: nem kizárt hogy van érdekeltség azon útszakasz takarításában.
-
bnss
veterán
A kétkerekű nincs itthon, be kell érjem kettővel többel. A visszaút izgalmasabb lesz, még jó, hogy megépült az autópálya.
FehérHolló: a Malomvölgyi úton láttam hármat(!) egymás után menni.
-
bnss
veterán
Határozottan élvezném már a koncertet, ki tudna teljesen kapcsolni...
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Ha már koncertről van szó, kíváncsian várom jövő február 16-át.
Szép estét!
-
bnss
veterán
Én már felraktam - szerencsére - a téli papucsokat két hete, másnap kora reggelre 3-4 cm hó borította az autót.

Szép napot!
-
bnss
veterán
Szép estét! Holnap végre péntek és irány haza, ideje lesz már...

szerk.: valószínűleg ebben a pillanatban kiabáltam el a korai hazaindulást, ahogy az ilyenkor lenni szokott.
-
bnss
veterán
Nyelvvel még nem próbáltam, de ami késik...
bandus: én pl. azt használom inkább, mint a touchpadot. Szerintem kényelmesebb, pontosabb és gyorsabban elérem, amit akarok. Értsd jól.

-
bnss
veterán
Egy takarítás az enyémre is ráférne, csak idő kérdése. És a pöcökegér hol marad?

-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Szép estét! Már megint vasárnap, de gyorsan megy az idő...
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Öröm? Szó sincs róla, éppen ellenkezőleg... Mindjárt adok magamnak egy pár napot, mert megérdemlem.
-
bnss
veterán
Fantasztikus. Tapsikolok örömömben. Inni kellene, nem is keveset, de holnap reggel munka...
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Végre egy jó hír, ennél szebb vasárnap nem is kell. Hasonlót kívánok mindenkinek! Jelenleg a "madarat lehet fogatni vele" állapot jellemez...

-
bnss
veterán
A hócipőm tele van, hol a káromkodós topic? No mindjárt megkeressük...
ÉKE
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Így utólag is kellemes húsvéti ünnepeket az ittenieknek!

-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Pisztillus tanár úr!

Ha visszatekernék az idő kerekét, van amit megváltoztatnék, de szakmának a jelenlegit választanám. Az tuti.
---
Jut eszembe, szép estét!
-
bnss
veterán
Hol volt, hol nem volt történet lenne? Csak nem. Szüleim mindig azt mondták, addig örülj, amíg iskolába járhatsz... Elteltek évek, és azt kell mondjam, ebben is igazuk volt. Néha-néha visszakívánkozom, leszámítva a fizetésnapokat.
venember: most mondjam azt, hogy egy vénember rég járt már iskolába? Nem, ilyet nem mondok. A látszat csal, nem is vagy te vén!

-
bnss
veterán
El van nézve a PH!atikusnak!

Azok a régi, szép egyetemista évek...
-
bnss
veterán
No de kérem, ilyen csúnyán káromkodni...
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Szép napot! Lassan eléri a 30 cm-t a lehullott hó mennyisége, és rendületlenül esik. Tél van...

-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Tudtommal az emlegetett sajt igen erőteljes ingereket vált ki az emberi szaglószervben. Ha nem így van, én kérek elnézést.

-
bnss
veterán
Kérek engedélyt menekülő kámzsa használatára!
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
Boldog névnapot Lortech és NoLF!

-
bnss
veterán
Állítólag még a könyvelők sem tudják, pontosan mi alapján kellene kiszámolni a kifizethető fizetések mértékét...
Ez elég szomorú. A netes kalkulátoroknak szeretnék hinni, de tartok tőle, hogy nincs/nem lesz igazuk.
-
bnss
veterán
A jövő havi fizetés lesz a "vízválasztó", ha nem tévedek
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
Ne is mondd, jobban nem is indulhatna az év... Ideje pozitív hozzáállásra váltanom.

-
bnss
veterán
Fantasztikus, ez hiányzott még az ÁFA emelés mellé...
--
Szép estét!
-
bnss
veterán
BÚÉK mindenkinek!

-
bnss
veterán
Te visszaolvasol?! Nem lesz ennek így jó vége...
szerk.: szép estét!
-
bnss
veterán
Néhányan felháborodtok, hogy az ünnepek alatt ennyit kell enni... Bezzeg azok a családok, ahol alig tudnak az asztalra tenni valamit, napról napra élnek, ők mit mondjanak?! Nem szólnak, hanem mindent megtesznek, hogy ne így legyen. Ha van az a baj... Lehet nem szeretni a véleményem miatt...
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
Boldog Karácsonyt minden kedves olvasónak!
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
"Hát nem tudom, eddig nem vettem észre."
Ennek az lehet az oka, hogy az LCD technológia kevésbé érzékeny a statikus tartalomra, több idő kell a beégés kialakulásához.
A CRT megint más, ghostot felfedezhetsz rajta kikapcsolás után - legalábbis régebbi készülékeken -, de a beégés, mint jelenség nincs jelen.
---
Ajándék vásárlás: a sajátom már megérkezett (
), de a család többi tagjáé is alakul. -
bnss
veterán
Mert LCD-nél nincs beégés? Hogyne lenne... A plazma némi törődést igényel a bejáratási időben, utána már kevésbé érzékeny. Persze nem árt nem otthagyni pl. a Windows asztalt rajta órákra (nálam két óra után készenlétbe kapcsol a TV).
Saját véleményem szerint: inkább figyelek rá egy kicsit - mint minden komolyabb elektronikai eszközömre és a biciklire -, cserében naturális színeket, mozgásmegjelenítést kapok.
Persze nagyban függ a felhasználási területtől, hogy melyik technológiát célszerűbb választani (eleinte és is az LCD felé hajlottam, LED háttérvilágítással, de ami elfogadható képminőséget produkált, annak az árából majdnem két azonos méretű plazmát kaptam volna).
---
Szép napot, aranyvasárnapot!
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Kaptam én is egy vaskos levelet a szolgáltatómtól, hogy mi mire változik, drágul. Az én szolgáltatásaim nem voltak közte, majd januárban kiderül...
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Azt szeretnéd, hogy azt mondjam: rántott palacsinta, tartár mártás?
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Nekem sincs kedvem este mosogatni, de mivel reggel erre nincs idő, muszáj megcsinálni...
---
Szép estét!
-
bnss
veterán
Az már biztos...
pohár: igaz nem Budapesten lakom, de az én rezsim nagyjából 40e HUF, és erre jön még a bérleti díj. 2 szobás, felújított panellakásról van szó.
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
-
bnss
veterán
Szép napot!
---
(Rá kellene vennem magam, hogy dolgozzak egy kicsit, de nagy ellenállást mutat a szervezetem.
) -
bnss
veterán
A benzin ára nem emelkedik, ha jók az információim, csak a gázolaj...
venember: jó az öreg a háznál! ÉKE!
-
bnss
veterán
Szörnyű lehet azzal a gondolattal élni, hogy nem tehettél semmit sem, hogy kikerüld...

zoltanz: nem tehetett abban a szituációban semmi sem. bármennyire is szeretnénk ilyen esetekben meghazudtolni a fizika törvényeit...
---
Nagyon más: azt hiszem jövő héten jön el az az idő, hogy leteszem az autót. Szerdától hét forinttal többet, jövő héten pedig majd húsz forinttal fizessek többet?! Ami sok, az sok.
-
bnss
veterán
"[...] Egy pilóta volt igazán a barátja, épp Valentino Rossi."
Nyugodjék békében! Az utóbbi egy hét sajnos a motorsport ezen oldaláról szól (Dan Wheldon)...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- ON TOPIC [újabb ámokfutás]
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)