- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
parandroid
félisten
Hm, ez nem rossz ötlet, köszi, ez már tudja a könyvtárszerkezetet is, csak még rá kell jönnöm, hogyan teszem excelbe az xps-t. Előtte a dir > print.txt -vel próbálkoztam, de az az alkönyvtárakat nem hozta, viszont egész normálisan importálta az excel a szövegfájlt.
Találtam egyébként néhány freeware progit googlevel, amik közül néhány egész ígéretes, majd kipróbálok egy-két esélyest.
Powershellem meg nincs, de ennyi energiát nem is tudom, hogy szeretnék-e belefektetni.
p
-
venember83
nagyúr
A múlthéten volt Presser est itt Nagyváradon, egy szál zongorával és egy szájharmonikás kíséretével adta elő a régi dalait Pici pár történettel a dalok között, határozottan élvezhető és jó volt. Még ha én csak az oszlopot is láttam a helyemről, a hangzás nekem elég is volt.
-
-
-
-
tildy
nagyúr
Sejtem nekem is lett szanva.
Tudom, hogy meg a minimalbert sem kapjak meg nyugdijkent a szuleim, es tobbnyire naprol napra elnek. Nem ertem edesanyam, aki eron felul vallalja be mindezt, es pakolja honapokig felre ra a penzt (feleslegesen) , en meg latod nem ertekelem, de ez legyen tenyleg a sajat problemam. En mar csak ilyen rossz gyerek vagyok. -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom, eddig nem vettem észre.
Az viszont biztos, hogy a síkképernyős crt samsungunkon nem volt/nincs ilyen beégés, pedig a kinti kamera képe megy ezen is jópárszor(nem átlagos használat...) , illetve az egyik zenecsatorna is megy elég sokat, egy b.szott nagy logóval a jobb szélén.
Szóval ezen én nem látok beégést.
-
Mawyx
őstag
Ma fát díszítettünk bent, 3 ágú talp, mondom elég a kettő, fogja rendesen. Felállítottam (a fát
), kibungyurgattam pofásra az összes ágát, még egy volt hátra, nyúlok oda, erre a fa rámdőlt, nagy csörömpöléssel a lábak szétszálltak, ekkor rájöttem, hogy nem volt neki elég a kettő
(#17728) bandus: emlékszem még erre, amikor nem volt idő örülni, mert egyik vizsga sikere vonta maga után a másik vizsga lehetőségét és egyből neki kellett állni tanulni.
-
Mawyx
őstag
Nekem nincs szabadságom annyi, talán 3 napom van még, de rákészültem erre a betegszabadságra, hogy akkor fele időt fent töltöm itthon, másik felét meg otthon, mármint odahaza vidéken. Szabadság nélkül ezt a 2napos pirosbetűs ünnepet viszont nem is tudom hogy felezzem, amiből egy eleve hétvégére esik, megunni nem fogok senkit ennyi idő alatt az biztos
-
Mawyx
őstag
Én főzőcskéztem, megfőztem egy heti zöldség adagot, nagy adag husi van befűszerezve, csomó pizzát megettem, a többi a kishűtőbe került, amíg bírja, addig bírja, nem tudok mit tenni.
Néha rámjön a rosszkedv és ezen a karácsony egy cseppet sem javít.
Házidokim több mint 1 hónapra szabadságra megy, nem tud a 2 ünnep közé kiírni. Úgyse hitte volna el a főnök, de azért jó lett volna. -
-
Mawyx
őstag
"Munkahely nem biztosít napi egyszeri meleg étkezést?"
Hol élsz te? Ez a nap vicceNem vicces egyébként, sajnos nem. Egyik kolléganő azt mondta az úttest túloldalára se lehet átmenni a büfébe (nincs csippantónk), pedig ugye a kajaidőt le kell dolgozni, de ma se volt főnökség, ezért ugrottam át a büfébe. Mondjuk kár az ilyet megkérdezni, fogni kell magam és kimenni és ha szólnak, majd akkor lehet mondani a főnöknek, hogy akkor lesz szíves nekem főzni, vagy melóhelyen büfét biztosítani vagy venni legalább egy mikrót nekünk, vagy nem ledolgoztatni a kajaidőt, ha egyszer nincs mit enni, vagy beleírni a leírásomba, hogy nem teketem ki a lábam az ajtón kívülre. Mondjuk nem akarok pattogni nyilván, de nem nagyon értem, az is lehet csak a kolléganő kis tréfája ez a kis újonccal.
Valami rizses kellene, mert az jó hidegen is, de hús nélkül nem ér semmit, az meg még fagyott. Neki is kezdek, a sör már elfogyott. A cimborája még megvan, átköltöztettem a kishűtőbe, holnapra vettem
-
-
Verus
senior tag
A klasszikus nekem valahogy nem jön be... de az erotikát tartom, férfitesteken lecsorduló vízcseppek --- hm --- jó ok, néha a kevesebb több
Viszont kár hogy nincs szemöldökemelgetős smileym, pont ide illene
Vénember: Nyilván nem unatkoztak, biztos malmoztak...csiki-csuki.
ÉKE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest