- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Notivinyóban mit ajánlotok? 500G-s, nem IT-s hölgy notijába. Seagate vagy Toshiba van emberi áron. Meg persze WD blue, de az egy foshalom, két döglött van az asztalomon, szóval azt az ellenségemnek se.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Ha az en kocsimmal megyunk mindig ez a radio szol, illik a grandpa automhoz
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #48593 üzenetére
Mert ezek a bemutatások olyan faszán szoktak ám elsülni...
-
Integra
titán
a dance/eurotrance szcénára pedig csak ez az ideális szó. a másik meg a szörnyen igénytelen...
na mindegy, valszeg a tiniknek ez a trendi ma, ének órán már úgysem figyeltek, és a 4/4-ről sincs igazán fogalmuk.. ezért születnek olyan értékelhetetlen performanszok mint a dubsteb meg skrillex meg a többi, és ezért hívja magát olyan senkiházi világ legjobbjának mint az avb meg a tiesot meg a többi félkegyelmű bohóc.. -
ne feledjétek, az egészség a legdrágább kincs. főleg így, hogy összeadtam mennyit hagytam ott orvosnál az elmúlt egy hónapban
-
válasz
FehérHolló #48587 üzenetére
Remek, akkor már csak az infókat kell kinyomoznotok
Habár nem csak a pushup csaj van a képen, szóval nem is tuti, hogy rá gondolt, csak mindenki rá gondol, mert ő van középen? -
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #48584 üzenetére
Egyenesen imadja!
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #48584 üzenetére
nem maradtál le semimről. borzalmasan kommersz dance/eurotrance zörgés, egy szőke lány van a kép közepén méretes pushup melltartóban ami kinyomja a jóval kisebb mellét, ami tök nagynak tűnik. ennyi.
-
fokukac
nagyúr
sírok, b+, sírok.
nem tudom, hogy mi van.
kötöttem, majd kiderült, hogy lejárt a 30 nap, már nem tudok váltani, de majd ők törlik, kössem újra a régit.
kötötöttem, és most ez van.
lehet, hogy két szerződésem van, de lehet, hogy három...kabaré
Tisztelt ..............!
Telefonos bejelentése alapján KO0401000113112642XXXXXX számú ajánlatát töröltük.
Azonban kérjük szíves tájékoztatását, hogy törölhetjük-e a KO26010001131127433575 számú ajánlatot is. Az ajánlat ugyanarra a gépjárműre érkezett, ugyanazzal kockázat kezdettel, így a felmondási határidő ebben az esetben is letelt.
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat, biztosítási kérdésekben a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.(másik üzenet)
Tisztelt ..............!
2013-11-28 16:30-kor küldött üzenetemet módosítom, sajnos az tévesen küldtem ki.
A KO0401000113112642XXXX számú ajánlat már továbbításra került az Uniqa biztosítóhoz. Ezért a Groupama Garancia biztosítótól bekértük biztosítása fedezetigazolását, mely alapján az Uniqa biztosítóval töröltetni tudjuk a tévesen kötött szerződés. Ezzel egyidőben az Uniqa biztosítónak lejelentettük, hogy előzményét nem mondta fel. Ugyanilyen módon a KO260100011311274XXXX számú ajánlatát is töröltetnünk kell, mert az is továbbítva lett a Groupama Garancia biztosítónak.
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat, biztosítási kérdésekben a jövőben is készséggel állunk rendelkezésére.Üdvözlettel,
Netrisk.hu Csapata -
tbs
addikt
Kiderítettem. Vágnak.
És mivel megy az okos ember ambuláns lábműtétre..? Kocsival... És minek tolat neki érzéstelenített lábbal..? Villanyoszlopnak...
Bazze, ekkora marhát se láttam még, mint ma én... Kicsit más tudatállapotba voltam/vagyok... És múlik a tompaság... Azt kamuzzák, hogy nem fog fájni............ Hejhó, megyek aludni, amíg még tart..!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van ez a mix, ami rendbe is van, viszont a kérdésem az lenne hogy a képen látható csaj nevét, fb adatlapját, nem tudja valaki? Régebben láttam nagy felbontású képeket erről a buliról, illetve pont ezt az elkapott pillanatot is, viszont halvány lila foggalmam sincs hogy akadhatnék rá újra erre a képre.
Köszöntem előre is
-
pohár
félisten
-
válasz
bobsys #48561 üzenetére
néhány alap tulajdonságot biztosan vizsgálnak, meg tudnak következtetni egykét dologra a hr-esek, de ezekben az esetekben ez valóban nem annyira lényeg, hiszen a ti szakmátokban (programtervezés, fejlesztők, rendszermérnök, akármi, sry, még nem tudok különbséget tenni ezek között
) mondjuk sokkal nagyobb jelentősége van a szakmai tudásnak, mint az interperszonális skilleknek.
vezetők esetén már tökmás a dolog, ott nem is a hr generalista kiscsaj interjúztat, hanem vagy az osztályvezető jellegű személy, vagy a hr manager, aki azért sokkal több mindent le tud szűrni a válaszokból, sztorikból. nekem egy ilyen ismerősöm van, ő mesélt nekem az ilyen manager kiválasztósdiról.
-
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Egyreszt a szakmai altalaban fontosabb, masreszt a legtobb helyen az van, hogy vetojoga van mindenkinek. Ergo ha valaki nagyon-nagyon nem akarja a jeloltet, akkor nem veszik fel.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Szakmait mondanam, az osszes HRes interjum mindig csak ilyen altalanos beszelgetos valami volt, mennyit kerek, mikor tudok kezdeni, miert valtok stb.
-
concret_hp
addikt
úgy egyébként egy multinál szerintetek a szakmai vagy a hr-es interjúnak van nagyobb jelentősége?
előbbi 1 óra helyett lett ~75p és szerintem elég jól ment, utóbbi 30p helyett max 25, de inkább 20 (az szakmai rész csúszása miatt), de ezt egy közepesen jónál jobbra nem értékelném magam szerint, gondolom a szakmai rész sokkal fontosabb, nem nagyon tudom kb. mégis mire lehet következtetni ilyen full általános kérdésekből, azon kívül, hogy nem vagyok-e kattant, de azt meg mások is észreveszik 1 óra alatt
érdekes a hr egyébként, eddig 3 hr-essel bezséltem, mind a 3 különböző volt és nagyjából nem sok fogalma volt arról, hogy a másik 2nél miről volt szó(külön poén, hoyg szombaton vizsgázok emberi erőforrás menedzsmentből
)
-
bobsys
veterán
Hideg van, reggel 8 ora es 10 celsius, brrr
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #48547 üzenetére
Legyen akkor játékosan, dalszövegrészleteket dobok be (megkeresed, meghallgatod, ha tetszik, örülsz
).
(Műfajilag persze nem a G'n'R-rel egy kategóriába tartoznak, meg a "manapság"-ot is mondjuk az utóbbi évtizedre értem, ha ez így megfelel.)
1.
All through the port, past Chinatown's gate
The thieves and grifters were forced to wait
Each seeking passage on the riverboat south
Gold filled their purses, lies filled their mouths2.
The circle is vicious of
Thoughts altogether vain
Haunted by battles lost
Still living on Indian land
I clap my dirty hands
Given over to self and left
To own devices
A quaking in the person3.
And here I come up the hill
I’m pushing my own wheel of love
I got love in my tummy and a tiny little pain
And a ten ton catastrophe on a 60 pound chain4.
In the fields and in the forests
Under the moon and under the sun
Another summer has passed before us
And not one man has, not one woman has
Revealed the secrets of this world5.
I can't make you hang around.
I can't wash you off my skin.
Outside the frame, is what we're leaving out
You won't remember anyway6.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away.
Mildewed and smoldering, strangled by our coveting
I've done the math enough to know the dangers of our second guessing.
Doomed to crumble unless we grow, and strengthen our communication.7.
I am surrendering to gravity and the unknown
Catch me, heal me
Lift me back up to the sun8.
Did you catch yourself in the mirror?
It's a sight I understand
You considered it all for a second
And put it down to sleight of hand -
Dylen
senior tag
válasz
neduddki #48516 üzenetére
Hát őő, oké. Most olvasom hogy ki ez mi ez... A fura az egészben az, hogy nekem az ujjbegyeim fájnak először, úgy mint mikor kalapáccsal ráversz egyet és lüktet, csak nekem ez folyamatosan legalább egy hétig. Majd innen sugárzik felfelé, nem fordítva.
fokukac: oké, kösz a tanácsot, próbálom másik kézzel
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48543 üzenetére
'90-es, szóval az azért meglepne.
Btw, ez frissebb, de nekem most kurvára adja: up all night. -
vajon manapság miért nem sikerül senkinek összehozni mondjuk ilyesmi szintű dalszövegeket, zenéket?
"D'you wear a black armband
When they shot the man
Who said "peace could last forever"
And in my first memories
They shot Kennedy
I went numb when I learned to see
So I never fell for Vietnam
We got the wall of D.C. to remind us all
That you can't trust freedom
When it's not in your hands
When everybody's fightin'
For their promised land "csak egy példa, mer' épp ez megy.
-
Tim82
félisten
Egyszer komolyan indítok egy vállalkozást, olyasféle tanfolyamokkal, mint: "Pénzügyi alapismeretek felnőtteknek: hogyan utaljuk el a kapott csekken szereplő összeget a bankunknak/szolgáltatónknak/állami hivatalnak avagy a közleményrovat helyes kitöltésének féltve őrzött titkai".
Hatalmas piaci rést érzékelek itten. Lehet, hogy távoktatási portált is építek rá. Fizetni csak személyesen lehetne a tandíjat, készpénzben, a sikeres záróvizsga letétele után lehet más tanfolyamokra már csekken/utalással is fizetni - de továbbra is a kápé preferált.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #48499 üzenetére
Kalandos
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48534 üzenetére
inkább neduddkit vidd magaddal, és ő tőből megoldja a problémát.
ui. én ezért költöztem a legfölső szintre, de ettől függetlenül minden reggel azt hallgatom, hogy valahol alattam egy csaj tűsarkúban mászkál fél órán át. pedig nem is fölöttem van...
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #48529 üzenetére
Úgy kihívás.
-
tbs
addikt
Most indulok a kórházba a lábammal. Kujvára be vagyok szarval...
Mostanában fűrészelnek, vagy baltáznak..?
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48529 üzenetére
kopogtass be, hogy megolajoznád.
még lehet, hogy meg is köszönnék -
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #48522 üzenetére
van egy hihetetlen durván nyekergő ajtójuk, na azzal nem tudom mit csináljak
szereljem le a bejárati ajtójukat?Gerilla-zsanérolajozásról nem hallottál?
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #48524 üzenetére
amúgy igazából közös a villanyóra-szekrény, szóval most is bármikor le tudom kapcsolni. Csak az elég átlátszó volna. Meg ő is le tudná kapcsolni az enyémet...
Amúgy a mélynyomót nem is decibelben kéne mérni, hanem a vasbeton rezgését kéne valahogy mérni.
Én betiltanám a mélynyomókat amúgy.Azt hiszem, tanyára fogok költözni valahova, egy erdő közepére...
-
-
Integra
titán
egy ilyet szeretnék, ha valóban létezni fog egy nap és működik....
-
zoltanz
nagyúr
Itt is lehetne olyan, hogy fel lehetne venni ismerősöket, és ha egy topikhoz amiben írtam, (vagy be lehetne állítani melyikhez) ők is hozzászólnak a rendszer küldne üzit.
-
válasz
kraftxld #48505 üzenetére
Lenne egy jó kis sablon e-mailem, amit már el tudtam menteni sablonként. ezt minden héten küldözgetjük x darab cégnek, 2-3 e-mail címre, de ezek ilyen groupokkal összegezhetők.
ami minden héten változik az egy db szám a címben és egy db szám az üzenet szövegében, plusz a melléklet is mindig aktualizálódik, mi a legegyszerűbb módja e művelet végrehajtásának? vagy ezt tovább már nem is lehet egyszerűsíteni?
a sablonok elérésére sikerült kitennem már egy űrlap választása ikont, de még ezután is kell kattintgatnom párat, ezt is jó lenne egyszerűsíteni.
vagy a legegyszerűbb egy fájlküldő makrót írni, ami felhasználja a sablont, átírja a tárgyban és a sablon szövegében a számot és csatolja az adott nevű mellékletet?
jellemző amúgy, hogy mire kezdem magam kényelmesen érezni a notesban, akkor váltunk
Tobey: edigital? én is nagyon szemeztem vele, ott jó áron van a kit, de aztán nem vettem meg, még mindig gondolkodom mit kellene a szülőknek.
-
ToBeY
nagyúr
Lecseréltem a 10éves Fuji S3500 fényképezőmet egy Olympus Sz-14 kompaktra. De eddig óriási csalódás sokkal rosszabb minőségű képet csinál sajnos.
-
akad köztünk esetleg egy outlook power user?
a szaktopik meglehetősen kihaltnak tűnik nekem.
-
nekem is altalaban 6 ora alvas jut. 6kor kelek es ritkan fekszunk 11 elott, egyelore birom a dolgot. tegnap megorultem, hogy jovo het elso 3 napjan excel tanfolyamon vehetek reszt, de amikor lattam, hogy a helyszin a robert karoly koruton van, akkor rajottem, hogy nem vagyok kisegitve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged