- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #50179 üzenetére
A palackot hogyan zárod le így házilag?
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
[link]
Valaki segítsen lécci!
Apukámék költöztek, kaptak t home-os wifis cisco modemet, de nem tudják a wifi jelszót.
Én meg nem tudok belépni a modem feoületére etherneten sem, hiába írom, hogy 192.168.1.1, nem csinál semmit... -
e=mc²
őstag
Eletrevalok c film az M1-en! Aki nem latta meg, es van ideje, erdemes megnezni.
-
NoLF
veterán
jajj. megviseli a szervezetet ez az ünnep
-
EQMontoya
veterán
Napi Csikós Zsolt:
"Aztán, miután a troll bebizonyította rátermettségét, megnyitja a Kék Osztriga honlapját és könnyít magán."
-
válasz
Integra #50187 üzenetére
Mármint úgy értettem hogy körte és almapálinka íze nagyjából ugyan az, ami talán jobban észrevehető a vegyes, és a szilva, illetve az egyéb kuriózumpálinkák. Ezeket jól el lehet különíteni, egy laikus számára is. Igen, az egy körte, pusztán csak ott van, mivel a vegyes pálinkába körte is van.
-
Integra
titán
válasz
Tothgera30 #50186 üzenetére
full házi cefre rulez
de azért az alma erősen eltér ízben a körtétől, főleg a vilmoskörtétől, hiába azonos az ízvilág. akinek meg ugyanaz, ott baj van a nyelvvel, arról nem is beszélve, hogy a fotón egy bazi nagy körte figyel az üvegek előtt -
-
válasz
Tothgera30 #50183 üzenetére
Azt hittem, hogy nem ennyire "nagyban" megy, egyébként nyilván nem itt akarom megvenni.
-
Integra
titán
válasz
wow, az alma fain lehet
körte nincsen? -
Itt nem lehet hirdetni
. Ha érdekel, ez-az róla, vagy hogy hol készült, és milyenek vannak, akkor privátban keress
.
#50184 Integra: Körte és az alma ízvilágra szvsz. ugyan az
.
-
válasz
Mennyiért adod ?
Előttem most csak egy Tokaji Sárgamuskotály figyel, igaz ezt nem magam palackoztam, nincs szőlőm Tokajnál, sem máshol. -
válasz
DonThomasino #50180 üzenetére
Ahhoz kicsit sok lesz...
-
DonThomasino
veterán
válasz
Ez csak saját részre készült?
-
-
EQMontoya
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #50171 üzenetére
Telenornal ez a policy, t-nel nem tudom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nekem is, 5000 pénzért kínáltak cserét.
-
csecso22
tag
válasz
anyámnak is olyan sim van a siemensében
-
tildy
nagyúr
válasz
csecso22 #50168 üzenetére
Nem bonyolult, de ha ingyen is kicserelik pikk-pakk, akkor miert vagatnal?
Kártyacsere és pótlás eseti díjai
Díjmentes az alábbi esetekben:
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje,
programhibás SIM-kártya cseréje,
A föntiek egyaránt vonatkoznak a „normál” SIM és Micro-SIM kártya cseréjére is. -
csecso22
tag
sziasztok
A telenornál mennyiért cserélik a sima simet micro-simre ? -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #50163 üzenetére
emléked szívünkben örökké élni fog..!
-
FehérHolló
veterán
elvisznek az álarcos emberek
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #50160 üzenetére
Le vagyok maradva ezek szerint, sorry.
Mi van most?
-
Integra
titán
parádés mozi karácsony estére, american psycho, imádom a sky-t
-
Mawyx
őstag
Lajosmizsénél majdnem lezúztam a verdát. Konvojban vonultunk, valaki lassan ment elöl, előzni nem lehetett a forgalomtól, de valakinél elszakadt a cérna és megindult mögülem. Persze jöttek szembe, bevágott elém, de olyan táncot járt a kocsival, hogy azt hittem keresztbe borul előttem. Fékeztem, hátulról se jöttek belém, vonatozunk tovább, mondom öcsisajt végre felfogtad, hogy nem lehet haladni, erre megint neki akart indulni előzni, persze jöttek szembe, vissza rántotta a kormányt, ezt korrigálta amarra rántotta, majd onnan megint vissza, hullámzott előttem a kocsija mint egy kígyó. Úgy döntöttem ebből elegem van, nincs kedvem se összetörni magam, se tanúskodni a rendőrségen ha felborul ez a nyomorék előttem. Félreálltam, vártam egy kicsit, hogy haladjon a dolgára, a közelben se akarok lenni amikor ez kinyír valakit.
Az ananász ajándék telitalálat lett
-
bnss
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
NoLF
veterán
Jupiii ennyi volt a moka mara, nyomas haza egy kellemes kis
beb@fozocskere -
-
válasz
concret_hp #50137 üzenetére
A telefon azt írja, hogy holnap lesz
-
concret_hp
addikt
nah boldog karit akko' minden topiclakónak
-
NoLF
veterán
Ha nem oraberben fizetnenek, ma biztos morcos lennek, hogy be kellett jonni a nagy semmiert.., igy meg csak siman leszarom
-
Eljött hát ez a nap tavaly után újra
gyerekek ajándékok előtt elbújva
várják már az estét, még ha hó most nem lesz
mert meleg van most odakint, csapadék sem lesz
felnőttek hada állítja a fát, diszíti, fényárban úsztatja
de csúcsdísz ugyan csak hiányzik még rajta
készültek a bejglik, kalácsok, töltött káposzták
egyes étkeket mondjuk a rokonok hozták
tele van az asztal finom étkekkel
estére jókedvvel, vidáman, énekkel
örüljünk hát eme napnak, hiszen egy van az évben
ne haragudjunk a másikra, töltsük vele békességben
Kívánnék most mindenkinek Békés, Boldog Ünnepet -
EQMontoya
veterán
Közhelyekben gazdag jóreggelt mindenkinek!
-
Mawyx
őstag
Kihalt minden, a zene se szól...
-
JanR
addikt
Na essünk túl rajta:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN KEDVES NŐNEMŰ FÓRUMTÁRSNAK ÉS MINDEN KEDVES FÉRFINEMŰ FÓRUMTÁRSNAK!
-
Mawyx
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Össze kéne szedni magam és indulni vidékre. Nagyon szöszmötölős vagyok, nehezen hagyom itt a kecót, pedig nem a világvégére megyek. Jó lenne egy kamera, amire bárhonnan be tudnék lépni körülnézni, hogy minden rendben van-e. Ha a macskát odarakom a sofőrülésre amíg kihordom a többi cuccot, vajon a parkolóőr elfogadja? -
válasz
concret_hp #50119 üzenetére
a szerencsesebbeknek nem
a kevesbe szerencseseknek igen, annak elkenere is, hogy ledolgoztak
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #50125 üzenetére
itt is, és szintén Boldog Karácsonyt!
én nyitok és zárok holnap, zárás viszont éjfél helyett este 6... így semmi értelme kinyitni, semmi foglalás, vendég szerintem kizárt, de azért ott leszek. aztán hazajövök, és egyedül sörözgetek főzőcske mellett, mert a lakótársak vagy hazamentek, vagy későig dolgoznak
itt is 25-én lesz az "ünnepség", gulyást főzök és slow roast beef-et készítek, 5en leszünk. lassú italozás, duma, semmi ajándék, zaba, jóéjt
-
bobsys
veterán
Magyarorszagon mar 24. van igy boldog karacsonyt, itt meg 23. de mi is holnap fogjuk unnepelni es nem 25. mint ahogy az itt szokas, ennek oromere holnap este is kifekszem a fugoagyba nezni a csillagokat es a tavat a haz elott
-
NoLF
veterán
-
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #50119 üzenetére
nem, előző szombaton lett ledolgozva
-
tildy
nagyúr
Magyar-magyar szamlarol van szo jelen esetben. ( es forint-forintrol
)
Ami szvsz felhaborito, hogy emiatt a hulye unneptologatasok miatt siman el tudom kepzelni, hogy egy het lesz, mire ater.concret_hp: altalaban igen, iden tudomasom szerint ledolgoztatok korabban. ( talan dec 7-en)
-
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #50109 üzenetére
Ez valami elzárt különleges pia? A húspultban sincs eladó, csak olyan husit lehet venni, ami elöre van csomagolva. Vagy leemeled a polcról a sört, belerakod a kosárba, de a pénztárnál nem lehet kifizetni? Ez elég hülyén hangzik, ha igy van.
Elvileg a bulikat is betiltották 10 után, a koliban mégis lehet. Hogy itt a szomszédban fél éjszaka rezegnek a bordáim a basszustól miközben másnap megyek dolgozni, az senkit nem érdekel
(#50110) tildy : na ez nagyon jó lesz ha elkések anyámék biztosításával
Nem volt kedvem foglalkozni vele összeszedni hova kell utalni, mert nem küldenek semmit. Amikor megkötöttem, akkor megirták, ugy vannak vele ha változás lesz, szolnak, na de nekem meg elö kell turni jóég tudja mikor leveleket..
-
válasz
fokukac #50109 üzenetére
nyáron nekem sikerült egy közeli kisboltban, ráadásul egy ízesített sört. nagy nehezen megengedték, hogy megvegyem
de egyébként az újbuda centeri tescoban nem érvényes, múltkor direkt megkérdeztem, ott lehet.
pohár: nincs ötlet a csomagolásra, örülök, hogy ezeken túl vagyok
és holnap még munka :/
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #50088 üzenetére
Powerline adaptert. Mar ha normal lakasokrol beszelunk.
Jahogy nem ilyesmi kell, mas a felhasznalas.
Hat nalunk 6-10 metert sem vitt at router ( jo vastag valyogfalak), de a powerlinenal nulla problema.
-
fokukac
nagyúr
az összes buzeráns önkormányzat betiltotta az alkohol-árusítást este 10 után.
Az összes kerület ezzel versenyez egymással.
És a belvárosi meg lakótelepi kisboltok esetében ezt meg is értem, de hogy a Teszkóban ezért miért nem vehetek két sört, hát ez agyrém.
De komolyan.Elképesztő, mivé fajul ez az ország 4 év alatt.
-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
„az a piás, aki a madaras teszkóban nem fizeti ki a sörét 10 óra előtt, na, az száradjon ki..!"
(Hofi)
:-)vagy inkább
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #50101 üzenetére
Sokkal jobb már, köszönöm
Van rajta egy nagy hólyag, vigyázni kell rá.
(#50102) bandus: a Rossmannban csomagoltam egy jót, fixen állt az asztal, volt rajta hely
rögzitve volt a csomipapir guriga meg a ragasztó, a pezsgötablettát is becsomagoltam
(#50106) pohár: doboz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest