- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45897 üzenetére
Bernanke meglepije volt ez, gyorsan mielott nyugdijba megy. Egyebkent pedig teljesen kiszamithatatlan a piac es nem azert ami tortenik, hanem szerintem kozelit a nullahoz a valosag es a hozztartozo tozsdei arak, arfolyamok szintje. Nehezen tudom megfogalmazni, de az egesz egy bainagy lufinak tunik nekem, ahol senki nem allit elo semmilyen erteket csak jatszanak mindenfele szamokkal a gepeken. Lasd mondjuk Tesla, elvileg majdnem annyit er a tozsden mint mondjuk a Ford, aztan eladtak par szaz autot eddig, de mondom nem ertek hozza, csak teljesen a valosagtol elrugaszkodottnak tunik az egesz.
Ezert sem birtam soha rendesen forexezni, egyszeruen nekem kiszamithatatlan volt mikor es miert tortenik az ami tortenni fog.BTW a fidesz megoldja az arfolyam problemadat
(#45896) Integra hoho, hat az ugy volt, hogy a kollegak hirtelen ott teremtek a semmibol
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #45895 üzenetére
a vicces az, hogy tényleg pont egy autószalon előtt történt a dolog, kb. 10 méterre a bejáratától. Majdnem vettünk egy Volvót, csak pont nem volt nálam annyi cash, meg már a napi kártya-limitemet is elértem
bájdövéj, egy hónapja az összes pénzemen dollárt vettem (mert ugye, majd erősödni fog), és kurvára bebuktam. Szóval, ha netán találkoztok, csókoltatom Bernankét és a mr. speaker-t is...
@Integra: ez egy chiken-game volt, és mindketten nyertek.
-
bobsys
veterán
Holnap autoszereles, omlik be a viz a jobb oldalon az utasterbe
-
törölt tag
Nincs olyasmi oldal, mint a bizinformation.org volt? Ahol meglehet nézni, hogy mennyien látogatják az adott weboldalt napra/hónapra bontva?
-
1 jó filmen túl, A nagy Gatsby, ez a DiCaprio srác mindig benne van a "tutiban", ámbár a zenei aláfestések kissé érdekesek voltak, de ez tette azzá ami.
Szép estét mindenkinek.
UI: Nekem egyelőre se garázs, se parkolási bajom nincsen, de remélem már csak jövő év elejéig, pontosabban, utána se legyen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #45881 üzenetére
A legközelebbi garázsok úgy féltávon lehetnek. Villany nélkül... Anélkül meg akkut tölteni, világítani, fűteni elég nehéz. Ahol már nagyobb garázssor van, az meg kb 50-60 méterrel van csak közelebb
Nem azért van az ott nekünk, mert szeretek esőben-hóban-kánikulában gyalogolni..Egyébként ezt úgy 84-85 környékén vettük.
Ja, ugyehogy így már másképp néz ki az időjárás..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #45879 üzenetére
Nekünk a garázs a lakástól durván 1 km-re van. Ha úgy vesszük, hogy egy évben 12 hónap alatt havi átlag 20 napon kétszer teszem meg az utat, akkor az elmúlt 4 évben mióta kocsival járok melóba, gyalogoltam oda-vissza: 4 x 12 x 20 x 2 x 1 = 1920 km-t. Többé-kevésbé ennyi, mert van amikor nem minden nap megyek, pl. nyáron, de van amikor szombaton vagy máskor ha nem melóba megyek is. Itthon 10 napnál többet összesen nem éjszakázott szabadon a kocsi. Ennyit nekem megér.
-
-
bobsys
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #45875 üzenetére
Nem, éledeznek a kaiju-k.
-
concret_hp
addikt
régebben is ennyi kis földrengés volt?
-
BlacKSouL
addikt
Szandi mekkora Brian Johnsont nyomott..ez kész
Ezt se hittem vó'na
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem tudom ki csinalja ezt az oldalt, de nagyon nagy: http://devopsreactions.tumblr.com/
-
fokukac
nagyúr
hello, nem tud valaki egy autószerelőt?
A bnőm Astrájának megint beragadt a kézifékje, és ott áll a Váci úton, és nem tud elindulni...
Vagy esetleg ért valaki hozzá? -
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #45856 üzenetére
Keleti parton szeretnek elmenni Washington DC-be, le esetleg Miamiba is, majd ahogy belefer. Szimpatikus az az utvonal amit Nolf is tol, lehet ugy lesz majd valahogy. Mondjuk az egyedul utazasban az a jo, hogy pl couchsurfingen, es egyeb olcso maganszallasoknal lehet lehet olcson szallast intezni.
Na dobom ezt is be a googledocs listamba. -
gaborbol
őstag
Minden attol fugg milyen kornyeken mozogsz. NY draga varos, ami normalis hely azt meg kell fizteni,es ahogy mesz egyre kifele a varosbol ugy lesz minden egyre olcsobb, de vele egyutt a biztonsagerzet is csokken. Pl van olyan kornyekek amik nappal meg teljesen normalisan/atlagosan neznek ki, visszont estere szepen at tudnak alakulni.
Nagy altalanossagban biztonsagos, de szerintem jobb ha van tarsasag, van kihez szolni, megosztani az elemenyeket, akar mi tortenik azert megis van valaki melletted.
Ahogy bobsys is mondta, ha ket hetre jossz akkor erdemes kicsit korulnezni, nagyvarosok kozott a busz teljesen mukodokepes dolog. Ha idoben foglasz akar 1-2 dollaerert eljuthatsz pl NY-bol DC-be teljesen kenyelmesen, bor ulesek, csak ulohely, wifi, tolto a laptopnak, tiszta igenyes buszok stb...
Ha erre fele jarsz es meg itt leszunk MD-ben akkor szivesen latunk.
fokukac: szuleim jottek ki mult evben BUD - JFK air france/ 105K/fo utoszezonban, aztan indulas elott a jarat torolve lett( vegleg) lett belole BA 130k/fo
-
tbs
addikt
Elolvastam a chrome inkognitó módjának a figyelmeztetését. Komoly cucc, hihetetlen hogy eddig nem szúrt szemet:
"...Az inkognitómód nincs hatással más személyek, szerverek vagy szoftverek viselkedésére. Vigyázzon a következőkkel:
...
- Önt figyelő titkos ügynökök
- Az Ön mögött álló emberek..." -
tildy
nagyúr
Az Exchange Rate Adjustment 2.75% sem ?
Nekem is volt silver account, de a exhange fee azon is van. ( elvileg az neked is kellett legyen: http://www.hsbc.co.uk/1/2/customer-support/card-services/using-your-card)
Egyelore jo az ingyenes account, kocsink nincs, utazbiztositas joval olcsobban van ket emberre, telefonra meg nem kellett biztositas.
-
Integra
titán
-
wow, az elmúlt 90 napban 3k hufot fizettem csak tranzakciós díjra, ez cseppet sok talán. de hát nem igazán tud mit csinálni az ember, ha épp relatíve nagyobb összegű kp-ra van szüksége. ebben fizetjük az albit, most váltottam eurót, szóval ezek megkerülhetetlenek. legalábbis nekem.
-
Integra
titán
az a baj ezzel, hogy már rég az is rendszerben van, akinek nincs biometrikus azonosítós útlevele. a másikban. amihez ugyanúgy hozzáférnek. igazából pont ezért nem szaroztam, mikor új útlevelet csináltattam. semmi értelme. most persze csak útlevélről van szó, nem más indokról etc.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #45816 üzenetére
bandus: hosszu lenne sorolni, nem bizik abban az orszagban. Az ujjlenyomat egy dolog, nem azzal van a gond. Sot, mondhatni azzal nincs is gond. Hacsak nem szoritanak itt pisztolyt a fejehez, hogy muszaj oda mennie, inkabb kihagyja. Az o dontese, en meg tiszteletben tartom.bobsys: megegyszer koszi az infokat, lementem googledocsba
Integra: vagy nem: UK (introduced March 2006): £77.50 for adults and £49 for children under the age of 16.[51] (Not Signatory to Schengen Acquis, no obligation to fingerprint biometrics.) Mikor lejar az utlevele , valoszinuleg itt csinaltat ujat. De mint irtam, nem az ujjlenyomat a fo ok nala, amiert kihagyja az USA-t.
Lortech: £149 iranyonkent, csomag nelkul. Feladott pogyasszal extra labterrel ( plusz reggeli+ebed) , £179 /irany. (Norvegian)
-
bobsys
veterán
Ket hetbe meg Phily es DC is belefer lazan, sot meg Boston is
Szerk: ha vonatozni is akarsz az Amtrak ugy mukodik mint egy repulotarsasag, ahogy kozeledik a vonat indulasi ideje ugy lesz egyre dragabb. Mikor en foglalni akartam volt $55 majd ket hettel a tervezett indulastol mar $106 volt -
tildy
nagyúr
Na, jovo szeptemberben New York. Nagyon jo aron kaptam repjegyet
-
BlacKSouL
addikt
fél10től Utolsócserkész a zertéelen szanajéllel reklámozv és ripityára vágva..
-
concret_hp
addikt
a múltkori fejlődéses témához: azt hiszem mindenben lehet fejlődni, csak lehet hogy kapni kell hozzá 1 hatalmas pofont, ami lehet hogy nem is terít le azonnal
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest