Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te már csak tudod

Hogy lehet valakinek 38-as lába, ha nem lány, és elmúlt már 12 éves?
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az Andras pedig azt hiszem az egyik leghiresebb kiralynonk volt

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mennyibe kerül rendelni onnan ? (valamennyire ismerem, a kollégám rendelt onnan anno)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert volt 2-3 értelmesebb cipő, abból pedig a 38-as sajnos nem jó a lábamra, más méret pedig nem volt.
Legközelebb lehet, hogy inkább én is rendelek, azzal nem kevés időt spóroltam volna meg
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Rendelve még rájön a szállítási díj

[ez apróbb cuccoknál necces inkább
] -
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ja tényleg, megnyitott otthon a SD. egyik ismerősömet innen Bristolból vitték haza, hogy menedzselje az egészet

-
-
Hol lehet márkás sportcipőt venni normális (10.000 Ft körül) áron interneten keresztül ?
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki, hogy lisztferihegyen van-e a biztonsági ellenőrzés után még nemzeti trafik?
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
hímként nehezen felfogható, de valamiért tényleg ádáz ellenségnek tekintik a térképet, agyrém.

-
Integra
titán
ahh, mi történt a logout fórummal is.. nem elég, hogy másnapos vagyok, még ez is..

-
Mawyx
őstag
Annyira csodas ez a nap,eltevedtem,elkestem melobol,azt se tudom hol vagyok mar,a kocsimtol is messze,de a talalka helytol is,mar 2ezrembe van ez a mai munkanap es tok mashova lyukadtam ki. Leraktam a kocsim ott hogy nap vegen egyszeruen hazajudsak errol a nyomorek naprol es bkv-val mentem tivabb a koztes talihelyre. Biztos nem fogok taxizni,de leigazolni se tudom a napom,mivel szombat van igy nincs haziorvos. 9ora elmult.Csodas.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Logout-on.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
[RIOS ERROR]
-
concret_hp
addikt
hohó valami dizájnváltás vagyon
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Höhö. Az a poén, hogy le lehet dílelni a BK-s sütőemberekkel, hogy legyen medium vagy well done. Véresen nem adhatják ki. (Meg meg van gőzölve, szóval nem is nagyon véres már.) ÉsB+ -> húsból van... 
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na ennek utananezek, van-e itt. Bar most 3 hetig semmi alkohol, eleg volt...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Dupla hússal. Sztem egész jó. 
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
ajánlani tudsz esetleg? a Syma-ból megyünk az Arénába, ha ott van valami, szívesen meglessük

-
pohár
félisten
az Arénában mit érdekes kajálni? megyünk moziba, aztán előtte enni is kéne valamit, még nem igazán ettem ott, gondoltam ti igen...

-
FehérHolló
veterán
Vina Concha y Toro - Casillero del Diablo 2011
Nem túl drága, chilei Cab Sauvignon, zseniális ízzel.
sdforlife: Ja, nem engedi feltölteni a kareoke videóimat jutúbra.

-
törölt tag
UPC nálatok is rakoncátlankodik?
-
Valaki tudna ajánlani biciklire első lámpát, lényeg, hogy ne kelljen sűrűn cserélni elemet, lehessen látni vele, ja és ne legyen drága.
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Juteszembe szálláskeresés! Tudtok esetleg szinvonalasabb kastényszállót, ahol van medence is? Ilyet keresek, de nemtudok dönteni. Persze legyen pénztárcabarát is
Volt valaki ilyenben mostanság?Tim: öö, hát, jövőhéten esetleg valamikor meló után. Te merre mozogsz a városban? Privi?
-
-
Tim82
félisten
Te Makka, mikor vigyem vissza a holland nyelvtanulós hanganyagaidat?... Nem úgy néz ki, hogy bárki akarna lelkesen szervezni egy sörözést (én biztosan nem fogok többet), ezért arra inkább nem várnék.
DeFranco: írtál bármelyik felvetett emberkének a monitoroddal kapcsolatban?
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na, Nógrádban -9 fok volt reggel, mert az egy mediterrán vidék.

Remélem, azért nem fagytál meg, így, hogy már nem megy a prescott, hanem csak egy fűtésre alkalmatlan, rongyos ivy bridge-ed van...

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ugyan így érzek én is. Ott a D14-es, anno 965BE alatt 4Ghz-en izzat, most meg 2600k-nál (4,5 körül) semmi. Alapon/net alatt 30 fok, 600rpm-es ventivel, terhelve 60 fölé nem mey, ugyan így hűtve.
#45118 bandus: VLC-t nem próbáltad? Nekem azzal eszik minden movie-t a Jiayu.
-
BlacKSouL
addikt
Fingom nincs ki ez a csaj, de minden nap elém jön valami hírben, vagy valaki belezúgott a hírportáloknál, vagy pénzt kapnak érte. Most gondoltam megnézem jobban.
Nagyanyám testvére sajnos már idősek otthonában van, hálistennek egész jó állapotban, és tulajdonképp jól is érzi magát. Nade a lényeg. Van a szintjükön egy idős házaspár, ahol a néninek valami olyan betegsége van, hogy a nyelvét nem tudja a szájában tartani. Elég bizarr, de hát nyolcvanx évesen annyira már nem is. Néha kisétál kerettel a folyosóra, és szokott köszönni is, meg beszél amúgy, de alaphelyzetben hát kilóg a nyelve, ami ráadásul nem is kicsi.
Namost ezzel az ismeretlen külföldi csajjal alighanem ugyanez a helyzet huszonx évesen. Ha megéri a nyolcvanat, neki a térdéig fog kilógni?
Ki ez, mit csinál, miért jó az, és kinek? Mit közvetít a nagyvilág számára? Nem érdekel annyira a válasz, mert akkor már rágugliztam volna, csak mondom hátha én vagyok csak ennyire lemaradva a trendektől. -
az mi a fenéért van, hogy az androidos telóm nem tudja lejátszani az mp4-et? nehogymár ezt ne tudja alapból..
-
törölt tag
Nem követem az x-faktort, nem tudom mennyire vannak benne oltások mint amiket nem tudom mikor a Puzsér nyomott. Nincsenek ilyen videók a castingról összevágva?
-
NoLF
veterán
Imadom amikor figyelmetlen vagyok, s ezt a penztarcam sinyli meg... Okos nolf. :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

10 font ha 5 és 10 kg közt vna asszem, 5 kilóig meg tlaán 6

durva, kb feleannyi mint otthon, és negyedannyi, mint itt.
(bár ez egy bármilyen gyorséttermi árra érvényes mondjuk)

alacsonyan szállnak a poénok ma...