- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #44599 üzenetére
lelkileg meg is törnek, de az más tészta
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #44596 üzenetére
3. L
>! -
concret_hp
addikt
válasz
Integra #44586 üzenetére
2 közvélemény kutató szerint is 2/3ra áll a jelenlegi csodás vezetés, még ha feltételezünk 10% hibát az is többség
van még kérdés?
oktatásnál meg még mindig nem jöttek rá, hogy nem onnan kéne megfogni a dolgot, hogy mindenhova kevesebb pénzt adunk, hanem a sok semmire nem jó szakot/kart/"egyetemet" felszámolni a *csába
egyébként szvsz kb. érettségihez kéne kötni a nyelvvizsgát, nemhogy diplomához... az meg megint más kérdés, hogy sok embernek van nyelvvizsgája, de annyit nem tudna elmondani egy külföldinek, hogy a 3. saroknál forduljon balra
-
NoLF
veterán
imádom, hogy ha hazaérek, szüleim mindig úgy megtömnek, mint egy libát... alig kapok levegőt
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #44583 üzenetére
Amúgy most megnéztem, tényleg inkább a forma lehet amit furcsálok,
mert számszerűleg kifejezve nem sokkal nagyobb a Nexus 4, mint a NExus S:
10 mm-rel magasabb, (133,9 mm)
5,7 mm-rel szélesebb, (68,7 mm)
ugyanakkor a mélységét tekintve 1,7 mm-rel vékonyabb (9,1)Állítólag 10 grammal nehezebb, ami furcsa, mert nekem inkább könnyebbnek tűnik.
és a teljesítmény-növekmény:
A kijelző felbontása 2,56-szorosa, azaz 599 040 pixellel nagyobb.
A proci órajele1,5-szerese, de négyszer annyi magja van, a RAM is 4-szer akkora... a csíkszélesség 45 nm helyett 28 nm
És az a durva, hogy gyakorlatilag csak ~10%-kal került többe, mint amennyiért az elődjét szereztem. (azt is utolsó kiárusításkor)A Nexus S-t pedig megkapja apám, aki kb. 10 éve egy ilyen csodával nyomul, igaz, hogy már kissé szét van hullva.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #44584 üzenetére
hehe, még több analfabétát
eddig is fagolyó egyszerű és buta volt ez a társadalom, legyen még inkább az -
nike_
addikt
válasz
parandroid #44509 üzenetére
Basszus, ez komolyan jobb volt, mint egy szép hasonlat..
Jó kis mögöttes tartalmat lehet ennek elképzelni.
-
fokukac
nagyúr
rezsicsökkentés témakörben egy zseniális észrevétel.
kard : leves előtt túrórudi"Az hogy már nem merünk nagyot álmodni. Hogy az ország győzelemnek ítéli meg már azt is, hogy kicsivel több marad a kevésből. Hogy pár ezer forintért hajlandóak vagyunk elhinni, hogy a piacgazdaság csak kizsákmányolás lehet, hogy minket mindig meg kell védeni valaki ellen. Hogy ennél több nekünk már nem lesz, de nem baj, mert másnak se."
-
Integra
titán
válasz
fokukac #44582 üzenetére
amikor a htc desire után megvettem a galaxy nexus-t, ugyanígy voltam. másfél évet használtam amíg most a nexus4-re nem váltottam. a gnex nagyon természetellenes volt első hónapban, de most már teljesen megszoktam, nem lesz vele neked sem gond
ettől függetlenülmost is azt mondom, hogy szívesen használnék egy 4.5 collos fhd paneles telefont, aminek a váz mérete tulajdonképpen a panel mérete... de ez még kompromisszum, elfogadom, nincsen ilyen erős, ennyit tudó telefon a piacon. és a vicces az lesz, ha a nexus5 is ugyanekkora marad.. akkor nem lesz meg sokáig az n4.
no para, imádni fogod a nexus-t, nincsen jobb, unlock, root és bármit megcsinálhatsz vele. -
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #44581 üzenetére
Vágd, kérlek, ha nem sajnálod...
Tényleg az a furcsa, hogy volt már ekkora pda-m, de az ugye sokkal vastagabb volt, tehát jobb volt a fogása. Ez meg, ugye nagyobb, de vékonyabb, és egy picit tényleg vágja a kezem, nem simul bele úgy.
De tényleg... de lehet, hogy csak úgy megszoktam a Nexus S kerek idomait, és az alján lévő kis dudort, lehet, hogy azt hiányolom, nem tudom. Ott órákig tudtam nyomogatni kényelmesen. -
EQMontoya
veterán
Ennek miért nincs valami jobb büntetőjogi meghatározása? Mint ahogy a kresz tábla ellopása is közlekedés veszélyeztetése, ennek is lehetne valamivel súlyosabb vonzata. Ha csak a telefon meg a net megy el, már az is elég nagy ki..ás valakivel, az áramról nem is beszélve.
-
Ramius
őstag
10 hsz-ből 9 offba van rakva az ontopicban? Mifolyikittkérem?
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44573 üzenetére
Ha rinyálsz amiatt, hogy a vacsiúj csúcstepsid túl nagy és vágja a kezedet, akkor egyértelműen nem tudsz alkalmazkodni.
(Mondjuk én az anyagiak mellett - ki tudtam volna fizetni, de rendesen megnyirbálta volna az ehavi költségvetést - emiatt húztam ki a Nexus 4-et, elmentem megnézni, hogy ekkora telefont mennyire éreznék kényelmesnek.)
-
fokukac
nagyúr
ó, de, elég jól alkalmazkodom.
Nekem 98-ig 800*600-as SVGA volt. És hatalmas előrelépés volt a monochrome CGA-hoz képest.
SVGA monitorom '98 őszén lett, egy kisebb vagyonért. IGaz, az már tudott 1280*960-at is, csak akkor vibrált.És már '97-ben volt netem, és szereztem bme-s emailcímet is, ami hatalmas májerség volt akkoriban....
a dpg meg a freemail csak 98-ban indult, asszem.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44570 üzenetére
És úgy érzed, nehezen tudsz alkalmazkodni a változásokhoz?
Mondjuk nekem kimaradt a modemes-betárcsázós időszak (számítógép volt, csak net nem, egészen 2007-ig (!), amikor én fizettem elő magamnak -> addig egyetem, meg netkávézó), meg eleve 1024*768-as felbontású volt már 486-oshoz is az első 14" CRT monitor 1996-ban. Iskolában persze Hercules meg EGA monitorok előtt ültünk.
-
Dylen
senior tag
válasz
EQMontoya #44523 üzenetére
Az úgy volt, hogy barátnőmmel megbeszéltük hogy megyünk még kb júliusban, de mondta hogy még nem tuti meg így meg úgy...és még nem vettünk jegyet. Aztán mikor legközelebb néztem, most szeptemberben, akkor már nem volt, csak ilyen "korlátozott látványú" jegy, szóval maradt a vatera, ahol "némi" ráfizetéssel jutottam a jegyekhez. Ráadásul közben a barátnőm meg is gondolta magát...tipikus
szóval még más partner után is kellett néznem, de sikerült. És már most úúúúgy várom
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #44565 üzenetére
Ja, hogy úgy, meggugliztam. Hát, sajnos én le vagyok maradva itt teljesen az fejlődést illetően.
Ó idők, ó erkölcsök, elkárhozunk mindÉs mindent egyből meg is kapunk, az üveg-gésagolyót, mint távolságot megkapod, óriás leszel, néniket terelő öööö....
Bezzeg 1997-ben, amikor a 14,4k-s modemmel 15 perc volt, mire megjelent egy mellbimbó... és izgulhattál, hogy nehogy megszakadjon...
na, azok voltak a szép idők -
válasz
concret_hp #44560 üzenetére
miota orrba szajba nyomjak a hd/full hd streameket azota azzal sem. bar valoban kis hatranya ezeknek, hogy 90%ban orosz nyelven megy
de meccs kozben ez nem szokott zavarni.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pttypang #44559 üzenetére
Hogy néha megnézek 1 filmet dvd-n, az azért nem ugyanaz, mintha hazaérek, bekapcsolom háttérnek a tv-t, este megnézem (néha rápillantok) a hiradot, meccseket, a motorépitöket a discoveryn, cicás müsort az animalen stb. Nem lehet mindent letölteni. Biztos lehet, de nem akarom. A laptop folyamatosn elöttem van, nem szeretem filmmel lefoglalni, mert akkor nem tudok mást csinálni rajta. Elöször ezért örültem a 7" kis tévének is, mert nem a laptopom foglalta le a kép. Tv-t bekapcsolom, szól, örülök, ennyi.
Focit is mindig nézek, a spanyol bajnokságot meg a vb-t, az 1perces gólösszefoglalóknál jobban érdekel maga a játék.
-
NoLF
veterán
-
beast27
senior tag
Lenne egy kérdésem mindenkihez mert eddig nem sikerült megértenem
Miért vannak egy on-topicban "off-os" hsz-ek? Mert ha elvileg minden on akkor nem kell semmit off-ba rakni -
fokukac
nagyúr
-
Tim82
félisten
Úgy értem, hogy ezek megléte még elválaszt a Nirvánától, bezzeg a földi halandók karmáját lehúzza a sok bluray lejátszó, TV, sorozat, Xbox, Nexus meg macska. Meg a többi ballaszt, amihez botor módon kötődnek.
Elnézést, nem bírom megállni, hogy ne élcelődjek.
beast27: "á, csak egy szar szifonja van, ki sem érdemes rabolni!"
-
NoLF
veterán
ha bejött volna, nem itt tartanék.
and I definitely woulnd't say: "I chose not to choose life. I chose somehing else."
nem csalok, mert ezeket nem említettem, hogy ne lennének
fb nélkül a legtöbb ismerősömről semmit sem tudnék, legfőképp a soktízezer km-re élőkről. a szifon pedig rettentő jó önvédelmi eszköz
-
tbs
addikt
Hamártv...
Sört adok egy kölcsibe kapott Tank Girl dvd-ért, 2-t ha magyar szinkron is van rajta.
-
NoLF
veterán
nincs tvm nincs xboxom nem nézek meccset nem nézek barátokköztöt nincs tabletem nincs nexusom (nem tudom, mi az) nincs roadsterem nincs szükségem híradóra nem érdekelnek a sorozatok nincs bluray lejátszóm nincs macskám nincs playstation-öm nincs kutyám nincs barátnőm nincs közelben a családom nincs munkám és egy 8 éves 14 collos laptopot használok mikor itthon vagyok, s ennek kijelzőjén már 20+ függőleges színes csík szórakoztat. úgyhogy mosolygok
-
Mawyx
őstag
7" tv volt, igazi tv. Ilyen: [link]
De mivel az is elromlott, azota szgépen szoktam nézni tv kártyával (upc).(#44526) EQMontoya : Felvágni? Te miröl beszélsz? A páromon meg tildyn kívül kb senki nem járt a lakásomban, én nézem a tv-met, nem a szomszéd és egy csöpppet jobb (leirhatatlanul jobb) hogy látok is valamit a képen.
Mellesleg a roadsteren nem tudnám nézni a barátok köztötés kicsit drágább is, szóval nem kell
.
-
Mawyx
őstag
Nálam van egy 32" tv beüzemelésre, hogy aztán megmutassam hogy müködik. Ez elképesztö, keelll! 7"-ról indulva ez egy csöppikét nagyobb
-
Viszlát
addikt
válasz
DeFranco #44514 üzenetére
Holnapra kiderul, hogy virus vagy csak gyomorrontas. Ha az elso, akkor meg jobban elmelyulunk mer' o is csatlakozni fog a mai attrakcio utan.
szerk: ha a masodik, akkor meg kapja be a Wetherspoon...
Amugy meg rohogj nyugodtan, en is azt teszem, ezen nagyon nem lehet mast. Mondjuk bobsys konnyen bator, hozza nem tudok csak ugy beugrani.
Mawyx, Nolf: koszi
-
Viszlát
addikt
Csak en vagyok kepes ra, hogy miota vegre leertem a nohoz, egyik felem a wc, masik a furdokad folott es sztereoban tavozik belolem minden. A No meg buzgon borogat, nem hajlando egyedul hagyni es kozben arrol beszel, hogy nezzem a jo oldalat, ezzel csak tovabb melyul a kapcsolatunk, meg bulizos-hanyos sztorikat mesel, en meg rohogve fuldoklok a gyomorsavtol. Tudtok jo ekszerest?
Ui: bocsi az eletkepert...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44510 üzenetére
-
concret_hp
addikt
a végén kiderül, hogy mindenki lottózik, csak én nem
-
BlacKSouL
addikt
14 év alatt kb 40%-os megjátszásból 4db 2-es, 2db 3-as. A két hármas úgy 33k körül van, a kettesek max. 3k, tehát összesen 36k az elmúlt 14 év bevételi oldala. A kiadás meg...Ha átlag 165 Ft-al számolunk, akkor kb. 48k.
Vagyis úgy 12k mínuszban vagyok. Ha hamarosan jön egy 3-as, akkor nullszaldó, és közben adtam esélyt az 5-ösnek is. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #44503 üzenetére
végül is kétezer-valahányszázért vettem lottót, szóval tisztára megérte.
Amúgy onnan vettem észre, hogy nyertem, hogy nőtt a számlaegyenlegem.
Zsír, mi? -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest