- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #44195 üzenetére
tegnap már én is befűtöttem légkondival.
Gondoltam is Blekire sokat.
Ha nem fűtöttem volna be, akkor már kb. 18 fok lenne a lakásban, azért nem szigetel túl jól a panel, pláne, hogy minden éjjel 10 fok van, és a szél sem segít neki, ami persze itt a Duna-parton a legnagyobb.És az sem segít, hogy alattam nem lakik senki (vagy csak néha jár erre), tehát lentről is jön a hideg, a nyanyánál meg nyitva van minden 13 fokban is (szerintem nem bírja a bezárságot
), szóval ő is hűt.
Reggel valami csordogált a fűtéscsövekben, azt hittem befűtenek, de még nem indították el. Az öregasszonyok kibírják átalánydíjas gáztűzhely-fűtéssel is.
-
brrr, itt is megkezdtük a fűtési szezont. már elég hideg volt a lakásban.
-
EQMontoya
veterán
Sírok baszd meg, sírok! Ez bearanyozta a mai napot!
-
törölt tag
Kész az EP.
Már csak a borító kell még, esetleg egy valaki, aki vágja a photoshopot nem segítene? -
Mawyx
őstag
Olyanok vannak ebben a tévében, akikröl azt se tudom kicsodák.
-
szumoo
senior tag
válasz
parandroid #44180 üzenetére
Nagyszerű hír, köszi szépen!
Sz.
-
Integra
titán
hihetetlen, hogy ilyen is van még a világban
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Első sorban a régi tagokat érinthet a kérdés, vki esetleg tud bármit is Batman fórumtársról?
Ha nem nyilvános, jöhet priviben is, köszönöm!
Nem szándékozok senkit felkavarni a dologgal, szimplán ma megpillantottam az egyik topik elején.Sz.
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
ilyen, amikor dollárt veszek.
DE mondhatnám úgy is, mint az agresszív kismalac a viccben:
"Kuss! Én így veszek dollárt..!" -
Integra
titán
válasz
EQMontoya #44162 üzenetére
na jó, de egy 98-as autónál ilyen még nem volt, az ottan direkt gázpedál a motorra kötve
anyám új jazz-e egy.. khm.. nem mondok róla semmit inkább, nem szeressük egymást, agyonszervósított kormány, érzéketlen gázpedál, rálehelek a fékre és lefejelem a kormányt, semmi progresszív fékpedál működés... közenincsenhondához történet.. de anyám imádja.. erre van igény ma.jah, nézem az új autókat, 300le sport verziók, megnézem az adatokat és pislogok, a teljesítményhez képest alig mennek. túlsúlyosak és az euro norma megöli az egész örömautózást.
zoli:
esküszöm, tényleg komolyan kértem.. most is tartom magam hozzá, hogy valamiért nem úgy gyorsul ahogy régen (majd egyszer padon lemérem).. de ő azt mondja, hogy de, hibátlan az autó. ami igaz is, ő szervizeli 10 éve..azt mondta elszoktam a gyenge autóktól. ez igaz is. de akkor is
na mindegy, szuper kis autó, óra szerint 234e km (szerintem inkább 280e körül lehet), gyári hibátlan állapot, soha semmi sem ment tönkre 15 évesen, csak kopó alkatrészek cseréje.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #44157 üzenetére
Azért, mert nem esik olyan tempóban a motorfordulat, hogy átrakd.
Euro szabványok hátránya az elbaszott gázreakció.
IS-en pl. 3-4-et át lehet húzni gázfröccs nélkül, mert pont annyit esik a fordulat, hogy akadás nélkül bemegy.
Integra: normális tempóban felpörgést nem nagyon tud semmi, amit manapság gyártanak. Kivétel persze 1-2 szigorúan szívómotoros sportautó, pl. MX-5, S2000, meg ugye az elérhetetlen kategóriában a legtöbben (Ferrari...).
Azért nagyon érezni, hogy egy fogyasztásra és kibocsátásra optimalizált program van egy ECUn, és egy pillangót nyitogatsz, ami mögött van egy jó nagy doboz, vagy egy gázreakcióra hangolt ECU van párosítva hengerenkénti pillangóval. Lóerőben nem lesz több, de nagyon más lesz a vezethetősége.
-
Integra
titán
válasz
zolynet #44158 üzenetére
kölcsön kaptam a hétre tesómtól a civicjét (6gen 5d 1.6 iLS)
még mindig imádom. kényelmes plüss ülések, jó váltó, elektromos napfénytető.. igaz, menni semennyire nem megy a 116 lóval, de legalább nem is fogyaszt, 6.5 liter városban, parádés....
imit tegnap meg is kértem, hogy menjen már vele egy kört, mert nem pörög fel rendesen, nem húz.. furcsán nézett és röhögött -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #44159 üzenetére
HI!
me nem tucc vezetni- )
udv
neduddki
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #44157 üzenetére
nana, úgy nagyon rossz lesz az átlagfogyi, szépen papásan 1-3-5
-
válasz
fokukac #44154 üzenetére
megnyugtatok mindenkit, hogy mi is haladunk e felé
ez a rezsicsökkentés teljesen rombadönti a hazai energiaipart, ha pedig valóban megvalósítják ezt a nonprofit elképzelést, az pedig oda is ragasztja hosszú évekre. vagy még tovább.
de igazából az európai helyzet sem sokkal jobb, hosszú távon az eu átlal vizionált villamosenergia-rendszer és piac sem fenntartható, aminek már kezdenek mutatkozni a jelei. más kérdés, hogy ott némileg kompetensebb döntéshozók ülnek, így valószínűleg időben cselekedni fognak egy működőképes modell kidolgozásán.
-
fokukac
nagyúr
-
törölt tag
Srácok, rövid ideig elérhetővé teszem, véleményeteket kérném.. de tényleg.
Min kéne változtatni ebben a zenében? Mi a hibája?
köszi mindenkinek, aki segít.NoLF:
írok majd oda, köszi.
-
NoLF
veterán
válasz
#51177472 #44127 üzenetére
pontosan a p.nára gondolok, de a topik ez lenne: saját alkotások
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
parandroid #44120 üzenetére
Az a 2 hét 3.
Nyilván 20 év múlva azt fogom gáznak mondani, amit a napokban veszem fel. Sőt. Ahhoz sem kell majd 20 év.
Köszi a véleményt. -
törölt tag
Azoknak, akik esetleg követik a zenei utam:
Készül a kislemezem felvétele, nyolc zene lesz található rajta. Nagy része youtuben már hallható, de újra lesznek véve, stúdió cuccokkal dolgozom az ügyön.
Visszahallgatva az első két zeném, borzalmas minőség, és nagyon gáz. De az utána lévők között is van bőven hiba. A nagy részét megpróbálom kiküszöbölni az újravett verziókban, az új dalokba belehallgatva mindenki azt mondta, hogy nagyon jó, sokat fejlődtem. Remélem ezt innen is így látják majd páran.
A Semmiből EP természetesen ingyen letölthető lesz a maga 8 számával a weboldalamról.
Köszi. -
válasz
bandus #44090 üzenetére
nekem is van joker, eddig fedezi az összes sms őrt, kártya és számla vezetési díjakat és még bőven pluszban vagyok. a kutya ott van elásva, hogy forduló napon (10.), leemeli minimum törlesztendő részt a bankszámládról (5%), majd utána van 15 napod, a fent maradt tartozás kiegyenlítésére. erre nincs semmi automata átutalásos beszedős megoldás, ne felejtsd el. a másik kutya ott van elásva, ha kp-t veszel fel, akkor azt minden esetben hitelre veszed fel és már kamatozik is. na nem neked, hanem a banknak
nekem ezt kivédték azzal, hogy 0Ft a felvehető kp limit, cserébe kell másik bankkártya, hogy kp-hez jussak. a harmadik kutya a zárolási díj, ez 200Ft havi díj, nem tudom mire, de van. a negyedik kutya (ez egy kész kisállat temető) ha elhagyod a kártyát és le kell tiltatni, na az egy anyagi csőd, mert az új kártyád kb 10k huf lesz. (erre most pontosan nem emlékszem, de nekem a lakásbiztosításba ezért vettem bele olyat, hogy ha elhagyom a pénztárcám, akkor irat pótlásra kapjak sok-sok pénzt)
a 3 kategóriát fél évente lehet váltogatni, lakás felújítás, utazás, stb előtt érdemes. élmény 25 fős csapatnak megvenni a vonat jegyet, majd a 4% miatt ingyen utazni, persze ilyen még egyszer se volt
-
janos1988
addikt
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #44109 üzenetére
Boeingbusz (737-800) csak neha ugy erzem, mintha csak a buszra szallnek munkaba menet
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #44107 üzenetére
Pedig úgy vártam, hogy kukac beszóljon, hogy a pszichomókus nem doki.
bobsys: airbusz?
-
bobsys
veterán
Uj het, regi "busz" Chicagoba
-
DeFranco
nagyúr
válasz
fokukac #44103 üzenetére
A guberálás életforma és nem szegénységi kérdés szerintem... ugyanazokat az arcokat látom most is guberálni, mint 10-15 éve, sem lecsúszott gyári melóst, sem mellőzött értelmiségit sem egyedülálló anyát nem látsz most sem.
Csövesek, lomis romák és zavarodott idősek guberálnak, ugyanúgy mint régen.
Ennek nincs köze a lecsúszáshoz. Azt nem vitatom, nem erről van szó, de azok akik lecsúsztak nem mennek guberálni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #44096 üzenetére
régen is ennyit és ennyien kukáztak csak most már egy nagyságrenddel pofátlanabbak
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #44100 üzenetére
itt a környéken (200 méter a teszkó újrahasznosító centrum
) semmi ilyen negatív dolog nincs szinte, csak egyszerűen nagyon durva látni. nyilván a visszaváltó hely miatt is, de kb. nincs olyan, hogy úgy menjek el tényleg 200 métert hogy ne lássak olyat, aki nyilvánvalóan kukázik, de ennél sokkal durvább, hoyg akár merre járok a városban mostanában, akkor is tuti hogy kitűnik 1-2 páciens.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest