Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szerinted tölteném ezzel a drága időmet, ha nem tudnám eladni jó pénzért? Minimum ~$4k-t kapnom kell értük max. 2 héten belül, akkor azt mondhatom, hogy megérte.
TexT-BoY!
Múlt héten $206.04-ért ment el, tegnap este $207.50-ért, a ma este lejáró $202.50-en áll, a holnap este lejáró $192.50-en áll. -
bbazsy
őstag
én se dohányzok..
normális gyümölcsös vizipipától meg se szédülsz, nem lesz semmi bajod, csak jó íze van. sztem jobban járnál, mint az eredeti sörözéssel, mert ugye arról már kiderült, h nem bírod...

ja, és CO mérgezésnél a mentő hazavisz, ha berúgsz, akkor valszeg gyalogolsz... elsővel jobban jársz, nem ?

-
-
Igaz, a változatosság ilyen esetben nem gyönyörködtet

Eh, tanulnom kéne, de most nem megy. Inkább tervezem tovább a logomat (nem a lógómat
) 1.0 verzió, de azt hiszem ez megy a levesbe, mert túl hosszú, meg más zene lesz alatta.rarri: Cininek beépítettek valami légzsákot nem? Mármint gondolom a bukókeret az nem jöhetett szóba, így maradt az előbb említett megoldás
Amúgy, lassan érik az a fotó rólad is 
-
7
addikt
Az nem jelent semmit. Csak nincs pofájuk azt mondani, hogy szemre mondd meg, hogy elbasztak valamit.
Meg lehet, de szerintem ez nem olyan, hogy pénztártól való távozás után kuss a neved, mivel ugye kipróbálni nem tudod. Egyébként meg a boltban is visszaveszik a hibás árut számla ellenében. Ha tudod bizonyítani, hogy te nem ezt kérted, akkor bocsánatot kell kérniük és visszaadni a pénzed/küldeni újat.

-
tildy
nagyúr
Az jó. Nekünk olyan barázdás(karcos) lett az első szélvédő 2- 3 gépi mosás után, hogy soha többé nem visszük automata mosóba.
Márcska azrt sem jó, mert ezeken a barázdákon másképp törik a fény éjszaka az országúton, mondhatni káprázik.
Azt hiszem Dodi se nagyon ajánlja pl. új kocsiknál.
--------------------------------------------------------------Ma hülyéskedik velem itt a gép. Belassul, meg minden hülyeséget csinál, nem reagál kattintásra, lassan csukja le az ablakot meg ilyenek.
Lehet vírus?
-
Winner_hun
félisten
Én a Panorama Composer nevű programmal csináltam panorámaképet
-
Gaaabeeesz
senior tag
Bocs,állandóan szaakd a netem.
Szóval beállsz,van egy gép, egy pisztoly(amivel nyomod a vizet,nagynyomású), jobb helyeken egy kefe,de biztonság kedvéért vinni kell magaddal

100ft egy perc víznyomás. Kb.3x szoktam bedobni sampono mosást,utána 1x öblítés, és 1x konverváló réteg.Nehezebben koszolódik utána a kocsi...
Ez így 5-600ft-ból megvan.Persze attól függ mennyire koszos az autó,és mennyi vizet kerr rányomni az elején
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
- Ez egy sürgős hívás a Pentagonba! ...Nekem nincs bankkártyám!
- Uram, ez a hozzáállás nem fogja felgyorsítani a dolgokat. Meg szeretném kérni, hogy beszéljen tisztán és érthetően a mikrofonba.
- Egy háború közepén vagyok! Ez kib@szottul nevettséges!!Kb, bár nem pontos, de nem vagyok fordítózseni

Vénember Ez az én vígaszom

-
-
djtoomi
addikt
Nagyon könnyű, győzikének is volt ilyen....

Chysler 300C black
Chrysler 300C white, full tuningZewa: Adatlapod.

-
nike_
addikt
-
venember83
nagyúr
Leginkabb a PH!-sok.

Kulonben azert nem artana egy kis repertoar-bovites, ha szabad javasolni valamit. Csak igy szerenyen es halkan. Bar teny, hogy igy is szep a felhozatal.

25938: Mert hizik a maja. Sajnalom, hogy nincs itt PazsitZ, kitol kerjek linket a motkany-mobilrol?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kérdés hogy akkor mit, hova, hogyan irtam, és most hova, mit és hogyan irok. Szerintem igy már van létjogosultsága, ugy meg nem volt unalmas a nagyöregenek
.

És férfi vagy nő az áldozat?