Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
aesir
veterán
Nem ma kezdtem az internetezést, de bevallom, most nagyon megakadtam. Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni hogy egy adott lakcímen ki szolgáltat internetet és kábeltévét. De nem találok ilyent. Természetesen már végignéztem a nagyobb szolgáltatók honlapjait, vagy nincs szolgáltatási terület-térkép, vagy nem szolgáltatnak az adott területen, de valójában a problémámra nem ez lenne a megoldás. Miért nincs (vagy miért nem található google-ön keresztül) egy olyan oldal, ahol egyszerűen egy cím beírásával kapok találatot? Ha tudtok ilyent, kérlek segítsetek! Valamint szívesen vennék infot arról is, hogy Bp. V. ker. Szabadság-tér közvetlen környékén ki szolgáltat internetet illetve kábeltévét.
HELP! HELP! HELP!
Köszi
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest