Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
aesir
veterán
Nem ma kezdtem az internetezést, de bevallom, most nagyon megakadtam. Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni hogy egy adott lakcímen ki szolgáltat internetet és kábeltévét. De nem találok ilyent. Természetesen már végignéztem a nagyobb szolgáltatók honlapjait, vagy nincs szolgáltatási terület-térkép, vagy nem szolgáltatnak az adott területen, de valójában a problémámra nem ez lenne a megoldás. Miért nincs (vagy miért nem található google-ön keresztül) egy olyan oldal, ahol egyszerűen egy cím beírásával kapok találatot? Ha tudtok ilyent, kérlek segítsetek! Valamint szívesen vennék infot arról is, hogy Bp. V. ker. Szabadság-tér közvetlen környékén ki szolgáltat internetet illetve kábeltévét.
HELP! HELP! HELP!
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest