Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A nagyvárosi szmogra sokkal inkább rá vagy kényszerítve szociális okokból, mint a drogra, piára, cigire. Bár abban is van választási lehetőség, ha elköltözöl. De nem rágyújtani, nem inni kicsit könnyebb, mint elköltözni.
A húsevéssel nemtom mi a gond? Az ember mindenevő, mint a disznó, tehát húst IS kell ennie.
Ezer évig meg nemigen fogunk élni, ez tuti. De nem annyira a káros szenvedélyeink, vagy a szmog, vagy ilyesmi fog előbb elvinni minket, hanem a felfokozott életritmusból eredő betegségek, a kimerülés, meg effélék.
Amúgy meg én pl. nem kávézom, bár régebben megittam pár bögrével, de az amúgyis magas vérnyomásomat csak kicsit tudta megemelni, ellenben hányingerem volt tőle mindig. Nem cigizek, bár régebben elszívtam albérlőtársaimmal néhány szálat, meg néha bulikban bepiálva rágyufáltam, sőt, egy időben szivaroztunk is, de aztán utáltam hogy nem okozott jobb érzést, nem éreztem jobban tőle magam, viszont egy napig büdös és keserű volt a pofám tőle. Drogozni meg egyáltalán nem próbáltam, és alighanem nem is fogok. Mikor megtudtam, hogy akár egy hónapig is kimutatható a vérből-vizeletből még a jont nyoma is, és ezért ha autóbalesetben részes leszek, és megvizsgálják, még bajom is lehet belőle, akkor úgy döntöttem, hogy az egyik legjobban szeretett dolgot nem adom fel egy kipróbálásért sem.
Élni kell, élvezni az életet, használni is ehhez bármit, ha az valóban élvezetet okoz, és ezzel (se a következményeivel) másnak vagy magunknak nem okozunk kárt vagy fájdalmat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest