Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
hiszed vagy sem, ez lesz..
mostanában faszán kidolgoztam magam, a közterülestesek meg is dicsérték állítólag a házat emiatt, holnap megint biztos nem jönnek, úgyhogy holnap fogok lapátolni, csak az a baj, hogy ha éjjel odafagy, és a koránkelők rátapossák, akkor csákányozni kell. De hogy reggel fél 10 előtt én le nem megyek az tuti. amilyen rohadék szemétláda az időjárás, úgyis fél 1 órával a takarításom után fog elkezdeni szakadni valami, mint az elmúlt 4 napban mindig...ha nem nyúltam hozzá, akkor cseszett esni bármi...Viktor: azért lehet mert lassú, és úgy lehet gyorsítani hogy veszel egy gyorsat

-
tildy
nagyúr
válasz
REDeath
üzenetére
Elte nekem tul elmeleti volt. Foti meg a hulyesegei... Vaaa 10 eve volt, megis kiraz a hideg tole. Utaltam...Ja progterv-mat-on voltam.
Neddudki: mint irtam nem az intezmeny a hibas, ha faluszeli gimi 5os matekkal bekerul a gyerek.
Archira: hat igen... Aki azt megtanulta, nem felejtette egy ideig.
Broczko pedig tenyleg rendes volt. Allamvizsgan is.Ha lata , hogy izgul az ember, akkor terelte a beszelgetest.Bash: szerinted ki forumozik itt ma ittasan? Mert en tuti nem... Es szerintem a tobbiek se igazan.
-
frame>24
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
a "tanárok jófejek-e" részhez írnék már valamit:
asszem az arány mindenhol kb. olyan, hogy lesz 1-2 nagyon jó ember, és a többség az agyadra fog menni (bocsánat, ha ezzel bárkit megsértek). Mindig lesz, aki indok nélkül csak úgy megbuktat, akkor is, ha tanultál, ha tudod a válaszokat vizsgán (ezen a szinten senkit nem érdekel, h tanultál-e). Majd arra figyelj még nagyon de nagyon oda, hogy ha lehet, minimális mennyiségű rossz jegyet gyűjts be, mert a későbbi években lesznek olyanok, akik vizsgán elegánsan belenéznek az indexedbe és onnantól a tanulmányi előmeneteled alapján fognak kérdezgetni és osztályozni (
), nem az aktuális tudásod alapján. -
neduddki
nagyúr
válasz
REDeath
üzenetére
hi!
Targy: Kornyezetgazdasagta, Oktato: Fules /lagyabb szivo bornyuapolot nagyon kell keresni:- )/, Nehezseg: 1, vagy kevesebb /1-5 skalan/
BME-n 85-90% a sikeres zh BMF 50% !!!
Fules teljesen kecsege van esve, aszt fontogassa hogy ez az utolso atoktaott felev , egyszerun nem az van hogy nemtanulnak, hanem annyira butak:- (((udv
neduddki
mod: hujje bologatso vacak\:- (((
mod: gdf-rol a benti velemnyek alapjan nem irok semmit inkabb:- (((
-
FehérHolló
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
BME tömör szopás, de ha elvégzed, megbecsült diplomával. Elte inkább elméletibb, BME gyakorlatiadabb képzést ad. Kb ennyi, ajánlom a két célirányos topicot: [link] és [link]
csacsi: Speciel nem erre gondoltam, de köszi! Ez is megfelel.

Hogy találtad meg? (Azon kívül, hogy minden Off Topicban rákerestél a részegre.
) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
REDeath
üzenetére
mi a SOTE bulin voltunk a Várban.
a tánctér, az egyik jéghideg volt, a másikon 3 perccel éjfél előtt himnuszt toltak,a harmadikban meg 2 inkompetens balpéló "DJ" "csinált" zenének látszó tárgyat.
Ezek után, asszem én is örülnék, ha csak ennyi problematikám lett volna, h nem hűtik a jägert...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
nekem szilveszterkor kifejezetten jól jött, csináltam vagy 100 képet, meg vagy 50 videót. És még úgy is élvezhetők, hogy pillanatnyilag nem müxik jól a kamerája.
Attól függ mennyire érzed gyakran úgy hogy "ezt a pillanatot/tárgyat/személyt muszáj lenne megörökíteni" (Én gyakran, és nincs mindig kéznél a digigépem
) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál. -
Tim82
félisten
válasz
REDeath
üzenetére
a nagyapámtól örökölt hagyományos, cserélhető zsilettpengés. nem vicc.

próbálkoztam a "sokkéses Philips-szel", de nem igazán szedte le a borostát (viszont a bőrt nem irritálja szerintem). próbálkoztam a Fusion-hoz hasonló borotvákkal is, azok nem voltak rosszak, de tényleg a cserélhető zsilettpengés vált be nálam.

igaz, most kb. kéthetente borotválkozom. a szakállnövesztés előnyei.

-
Zewa
senior tag
válasz
REDeath
üzenetére
Legyen? Mennyi sürgős a dolog? Ha gondolod holnap keresek. Van kitöltött és kitöltetlen is (persze csak az utcán találtam ás felszedtem hogy ne legyen szemetes a környék és elfelejtettem kidobni... )poffsoft: hogy ne lenne?! 2 dolgot tudok ajánlani. Egyik: Buxa! Vigyázatt ebből 2 fajta van, nekünka vastagabbik kell.
Másik: benzin-g ondolom ezt nem kell maygarázni
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Microsoft Rewards
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Fűnyíró topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

következik.